- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Geçmiş olsun cnm çokmu şiddetli . İşteyken de çok zor olurUykum var
Bide cırcır oldum
Yollarda halim harap
Ekmek turevine abandım. Kahve filanGeçmiş olsun cnm çokmu şiddetli . İşteyken de çok zor olur
112 demisin cnm ne iş yapıyordunEkmek turevine abandım. Kahve filan
Ben bide arabayla geziyorum oy oyy
Evde sağlık canım. Yatalak hastalara gidiyoruz112 demisin cnm ne iş yapıyordun
Anladım cnm rabbim güç kuvvet versin inş.Evde sağlık canım. Yatalak hastalara gidiyoruz
Canm 2.5 yasindaki cocuga bunlar yedirilmezki habire
Yemeyen çocuk çok zor cnm allah yardımcın olsun inş. Kan değerlerine baktırdınmı hiç . B3nim kızımda çok iştahsızdı b12 sı ölçülmeyecek kadar az cıktı kanı düşüktü bu ları toparlayınca yemesi de düzeldi bide balık şurubu da birazda olsa iştah acıyor içerse deneyebilirsinvalla bnm halimi cocugu yemeyen ac uyuyan anlar. peynir yemez zeytin cok nadir yumurta desen oyle. ya cok zor. haftada 2-3 kiymali kirpidesi aliyorum. lahmacun sagliksiz degil. tavuk doner durum iyi yerden aliyorum protein almasi lazim. kuruyemis tukettiriyorum fistik leblemi. kuru erik. corbamiz tarhana. boyle iste canim..
Yemeyen çocuk çok zor cnm allah yardımcın olsun inş. Kan değerlerine baktırdınmı hiç . B3nim kızımda çok iştahsızdı b12 sı ölçülmeyecek kadar az cıktı kanı düşüktü bu ları toparlayınca yemesi de düzeldi bide balık şurubu da birazda olsa iştah acıyor içerse deneyebilirsin
Eveeet kizlar
Allahtan birşey olmazsa buradayım yarın sabah. Sevabıyla günahıyla kabulunuz mü?
Are yolu readyyyy
Çok saçmaladım yahuhuuu huuuu menuler gelsiinn
Çok saçmaladım yahu
Cimcimeler yatılı kalınca oruçta tutamadım bugün
Az önce yolladım, evi topladım, namazı kılıp oturacam
EvetAllah kabul etsin
gezocan sen 57 lere kadar dusmustun aldin mi geri
Evet
5 kilo bekliyordum, genelde karaciğer temizliğini bitirenler ortalama 5 kilo alıyorlar.
Ben 4 ile 7 kilo arası gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?