Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canm 2.5 yasindaki cocuga bunlar yedirilmezki habire

valla bnm halimi cocugu yemeyen ac uyuyan anlar. peynir yemez zeytin cok nadir yumurta desen oyle. ya cok zor. haftada 2-3 kiymali kirpidesi aliyorum. lahmacun sagliksiz degil. tavuk doner durum iyi yerden aliyorum protein almasi lazim. kuruyemis tukettiriyorum fistik leblemi. kuru erik. corbamiz tarhana. boyle iste canim..

Yemeyen çocuk çok zor cnm allah yardımcın olsun inş. Kan değerlerine baktırdınmı hiç . B3nim kızımda çok iştahsızdı b12 sı ölçülmeyecek kadar az cıktı kanı düşüktü bu ları toparlayınca yemesi de düzeldi bide balık şurubu da birazda olsa iştah acıyor içerse deneyebilirsin

baktirdim kana bi sey cikmadi cnm. cok secici sevdigi sey olunca yiyor olmazsa ac olsa da yemiyor. ben kuruyemise cok yoneldim o kurtariyor cocugu. ve meyve yiyor deveci armudu karpuz uzum. ama muz cok nadir yer mesela. degisik bi cocuk. bi donem cok taktim akil sagligimdan olacaktim uzuntuden agliyordum. sonra direnmeyi biraktim sevdigi seylere yoneliyorum.

tava boregi yapiyorum peyniri anca oyle yiyo mesela. evde kek yapiyorum krep yapiyorum. onlardan yumurta aliyor. sagliksizin sagliksini yapmaya calisiyorum. krese gitsin diger cocuklardan gordukce duzelir diyen cok oldu. insallah diyorum. 11 ayliktan beri boyle cunku ve ben hic zorlamadim yemek icin ona ona ragmen boyle. imtihan diyorum baska bi sey degil. Allah herkese istahli cocuk versin annenin beynini yiyor boylesi

omega 3 denedim direkt ogurup kusuyor malesef. easy fish oil deniycem 3 yasina gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…