Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biraz uzaklasmaya ihtiyacim var canim, tesekür ederim

cok ozletme kendini

masallah iyi yemissin diyetisyen menusu mu bu

cok ozletme kendini

masallah iyi yemissin diyetisyen menusu mu bu
Evet cnm gerçekten çok iyi yiyorum çok güzel doyuyorum ama çok şükür kontrol günümde daha hiç artı olmadım. Mesele seker tüketmemekte ve dengeli beslenmekte bide miktar tabi. Eskiden bir oturuşta yarım tavuğu tek basına yerdim şimdi 100 gr protein hakkım var öğlen oda kuş kadar bişey ekmek dengeliyor ama tabi yinede doyuyorum.

Iyi geceler arkadaslarrrr
nasilsiniz?
Oglumun sayesinde baya eriyecegim gibi
Burada dedesi suni cim sahaya goturuyor bizi
Yarim saat top pesinde kosuyoruz oglumla
masallah bize
Hadi bakalim eriyecem insallah
Tartiya da cikmiyorum artik moralim bozulmasin diye gayet iyi
Herkesi opuyorumtabi uzaktan malum sosyal mesafe :)
Byeee

masallah diyeyim o zaman canim

tartida da yuzun guler ins canim
bizde iste bi ileri bi geri ugrasiyoruz kilolardan kurtulma cabasi orda halin keyfin iyi masallah eglenceniz bol olsun canim

menum

sabah
1 kucuk kiymali kir pidesi
zeytin
salatalik

ogle
yarim lahmacun

aksam
2 yerfistikli cezerye
3 cips
1 dolu avuc cekirdek

2,5 lt su
Kiz hergun nerden buluyon bu hamur islerini. Bigun pide bigun lahmacun bigun hamburger bigun durum

Kiz hergun nerden buluyon bu hamur islerini. Bigun pide bigun lahmacun bigun hamburger bigun durum

oglan yuzunden siparis ediyorum cnm. sebze yemiyor. hamburger bi defa odul yaptim digerleri oglan sayesinde aldiklarim. ben yemezsem yemiyor. hadi ye sen ye simdi seeen deyip duruyor

masallah diyeyim o zaman canim

tartida da yuzun guler ins canim
bizde iste bi ileri bi geri ugrasiyoruz kilolardan kurtulma cabasi orda halin keyfin iyi masallah eglenceniz bol olsun canim
Cok tesekkurler keyfimiz yerinde şükür sen de basaracaksin insallah ha gayret dayanalim :)

Bende kendimi hazırlayıp yarın tartilip geleyim. Küçük altın fiyatı gibi gözler üstümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…