Rabbim gönlüne göre versin canımDaha çok çocuklarim için bozdum tesettürümü canim..diyer çocuklara özeniyorlar..anneleriyle heryere gidiyorlar biz evdeyiz diye şikayet ediyorlar. Eşimde hep işte çalişiyor...baktim böyle devam edemicek...büyük oğlum zaten yanliş şeyler yapmaya başladi ..çocuklar bunalimdan yanliş şeyler yapip dağilacağina onlarla birşeyler yapmayi tercih ettim gezdirip eylendireyim..can sıkıntilarini dağitsinlar..Allah niyetimi biliyor..aile huzuru bu gibi durumlarda öncelikli oluyor ister istemez...önce aile içindeki sorunlar çözülsün Allahin izniylen ilerde yine düşünürüm tesettürü..
Sağol canim inşallahRabbim gönlüne göre versin canım
Ve artik tesettürlü değilim..çocuklarlan heryere gidemiyorum çocuklarimla istediğim yerleri gezemiyirum.onlarda bunaliyo..başka çocuklara ..eşiminde zamani yok ..hep işte güçte çalişiyor...zaten yaşadiğimiz yerde aileler için gezme eylenme yerleri yok denecek kadar az...birde tesettürlü olunca hayat dahada zorlaşiyor...bazi şeyleri kendim üstlenmemin gerektiğini anladim
Düzeltmeye çalişiyoruz canim.eşimde bunalimda..maddi sıkintida var ..burda kriz var...bugünlerde geçecek Allahin izniylen
Kilom 64.8
Kilo veremiyorum canım sıkıldı biraz ara vermek istiyorum işlerim de yoğun bu ara.Diyete ara vereceğim.Izinli mi oluyoruz anlatır mısınız izin süresi nedir dönüş nasıl oluyor?
hakkında hayırlısı olsun perihancım.Ve artik tesettürlü değilim..çocuklarlan heryere gidemiyorum çocuklarimla istediğim yerleri gezemiyirum.onlarda bunaliyo..başka çocuklara ..eşiminde zamani yok ..hep işte güçte çalişiyor...zaten yaşadiğimiz yerde aileler için gezme eylenme yerleri yok denecek kadar az...birde tesettürlü olunca hayat dahada zorlaşiyor...bazi şeyleri kendim üstlenmemin gerektiğini anladim
bi bilsem
nerdesinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?