Sağol kaptsnimhakkında hayırlısı olsun perihancım.
Sağol busecim....tabi yurtdisi burasi gibi degildir. hayirlisi olsun cnm. bi sebep bile belirtmene gerek yok bunlar ozel seyler zaten
Allah isinizide rast getirsin ins. burasi da öyle her yer kriz pandemi yuzunden
Kilom bu arada 58.9...
En son 58.1 de idim....800 gram artidayim
Eylül ayinda inşallah 4 kilo vermeyi hedefliyorum
Bugün son gündü bitti şükür. İnan hiç vaktim yoktu günde 5 saat kurs, kurstan direkt işe, işten eve, yemek yap-ye-topla, kızla ilgilen, ders çalış yat. 5 günüm böyle geçti.cnm gunde 5 mesaj yazma zorunlulugu getirdi kaptan cunku gelen giden azaldi takima
kapatırsan ben nereye giderim kaptanım kim alır beni. kim sorgusuz kapılarını açar bana...böyle olmucak biz dükkanı kapatalım.
Bugün son gündü bitti şükür. İnan hiç vaktim yoktu günde 5 saat kurs, kurstan direkt işe, işten eve, yemek yap-ye-topla, kızla ilgilen, ders çalış yat. 5 günüm böyle geçti.
merhaba güzeller.
neler oldu sus pus oldunuz. ağzınızı kapatınca yemekte yemiyorsunuz umarım.
bugünkü menüm çok saçma yalan değil hemen yazayım. çok gönüllü başlamadığım kesin ama çok zorlandım bugün. kendimi durdurmak zor geldi. aç geçirdiğim günleri saatleri nasıl yaptım bilmiyorum.
sabah yok. 1 bardak çay
öğlen et döner ayran mercimek çorbası
ilkindide çikolata yedim
akşam tavada tavuk patates yaptım. sonrada çay keyfi.
çayın yanında birşey yok.
su 1 lt ye yakın ama 1 lt değil.
spor yok ne yazıkki. araçta öyle sarsılıyorum ki değil spor yemek içmek bile zor geliyor.
olabildiğince basit şeyler istiyorum. tabii bu basit şeyler bol kalorili oluyor.
olmaz inşallah
valla bugün zzor oldu neense hayırlısı. sabah eşimle piknik yapıcaz bakalım yarın başka bir zorluk olacaksu disinda menu fena degil haticembikac gun zor gecer sonra alisirsin
Ev işi, çarşı, market
nerdesinizzzzz
Allah kolaylık versin canımBugün son gündü bitti şükür. İnan hiç vaktim yoktu günde 5 saat kurs, kurstan direkt işe, işten eve, yemek yap-ye-topla, kızla ilgilen, ders çalış yat. 5 günüm böyle geçti.
valla bugün zzor oldu neense hayırlısı. sabah eşimle piknik yapıcaz bakalım yarın başka bir zorluk olacak
kolay degil valla ev basli basina zorEv işi, çarşı, market
Anca bittim, çamaşır katlamam lazım
bende öyle düşünüyorum.pinikte ye sonrada aksam ye tamamdir
kolay degil valla ev basli basina zor
Allah kolaylik versin gezom tum ev hanimlarina
cocuk uyusa da bi yatsamdireniyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?