Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

pinikte ye sonrada aksam ye tamamdir

kolay degil valla ev basli basina zor
Allah kolaylik versin gezom tum ev hanimlarina
Amin canım, ev işi yapmayı çok severim fakat ev boş olursa.
Bu hafta eşim gececi, oğlum sabahçıydı. Küçük haftada 3 sefer akşam 6, gece 12 çalıştı.
Biri gitti biri geldi yani. Öyle olunca düzen olmuyor. Yaptığım işten zevk almıyorum

doğru diyosun

Iyi geceler canım
Yanina yatsan uyumaz mı

zaten oyle uyuyoz ama istemedi babayi istedi bugun ve az once de uyanip kustu yine usuttu sanirim yandim ya ben

küçük 6 büyük 10

masallah cnm
bnm oglan 2,5

Günaydın kaçıncı olmuşuz diye bakmak için geldim yine sondan ikinciyiz dahada üzücü olan kimse kaçıncı olduğumuzu merak bile etmemiş eskiden cuma günleri burası çok renkli ve eğlenceli olurdu takımın eski havası kalmadı herkes çok yorulduğunu bıktığını yazıyor haklıdırlarda ama hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz bu günler geçecek ve geriye kalan aldığımız kilolar ve mutsuz bir beden olmamalı arkadaşlar herşeyi bir kenara bırakalım kendi sağlığımuz için aynadaki görüntümüze baktığımızda mutlu olmak için her şeye ama her zorluğa rağmen önce ve en önemlisi kendimiz için elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeye ve kendimize iyi bakmaya mecburuz.

Birbirimizi motive etmek adınada olsa yediğimize içtiğimize dikkat etmeli menü yazarken kendimizle gurur duymak için bile gün içinde yediklerimize dikkat etmeli bol bol su içmeli ve hareket etmeliyiz emin olun bunlar basit gibi görünsede insanın kendini iyi hissetmesine sebep oluyor

Bu gidişle giderse bu takım kapanacak diye korkarım ki moni kaptanım da bunu yazmış bunum olmasını ben istemiyorum eminim ki sizde istemiyorsunuz çünkü burası sadece diyet topiği değil birbirimizin dertlerini dinlediği elinden geldiğince yardımcı olmak istediğide bir yer terapi merkezi gibi öyle değilmi

Biraz uzun yazdım kusura bakmayın amacım kimseyi eleştirmek yada kırmak değil sadece kendimide katarak artık kendimize gelelim istiyorum

İnanın çok zor günlerden geçiyorum elektriğimiz jeneratör desteğiyle var ve hâlâ suyumuz yok net giderde yazım yarıda kalır korkusuyla hızlıca yazmaya çalışıyorum buna rağmen beslenmeye dikkat ediyorum ama suyu çok içemiyorum su sıkıntısından dolayı buda ödem ve şişlik yapıyor ama yinede bunada şükür Allah beterinden korusun diyip sözlerimi bitiriyorum hepinizi seviyorum kaptanımız için bu takım için en önemlisi kendimiz için bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye var mıyız

cok guzel yazmissin canim. ben toparlancagina inaniyorum takimin. tek basima cirit atiyorum burda bazen ben hep evdeyim firuze repligi gibi ben hep burdayim genelde

ins bu ozel durum gecer de sende daha sık gelebilirsin. Allah yardimcin olsun cnm.

Sanirim diyet değilde bulunduğumuz hayat şartlari bizi yoruyor..insanlarin piskolojileriyle oynuyorlar..ben virus olayindan okadar etkilenmedim piskolojik olarak..rahattim bana pek inandirici gelmemişti millet yiyecek stoklarken yadirgiyordum hatta eşimede kizmiştim oda toplu alişveriş yaptiğinda....düzenlide sporumu yaptim burdaki arkadaşlarada moral verdim.ama bu son dönemlerde ceyran su kesintisi söylentileri beni çok etkiledi..dün ona göre alişveriş yaptik konserveler aldik bugünde su stoklayacağiz..ne olur ne olmaz biz büyükler idare ederiz..çocuklari düşünüyorum..

seni tenzih eden bi konusma zaten bu cnm. senin emegin gun gibi ortada hakkin odenmez.

bana olmaz gibi geliyor. insallah oyle kotu seyler olmaz orda

Hayirli sabahlar arkadaşlar...dün 58.9 kiloydum..dün spora başladiğimdanmi yediklerime dikkat ettiğimdenmi bilemedim ama 1 kilo eksideyim bugün

tebrik ederim pericim bende cocukla ugrasiyom gece zor uyudu mideyi usuttu sanirim kusma geliyor gece uyuyamadi kustu yandim yine ben bu hafta

seni tenzih eden bi konusma zaten bu cnm. senin emegin gun gibi ortada hakkin odenmez.

bana olmaz gibi geliyor. insallah oyle kotu seyler olmaz orda
Inşallah canim..ama hayat devam ediyor...onlarin verdiği piskolojik baskinin altinda ezilmeyelim yinede mümkün olduğunca...şimdi kahvemi içiyorum birazdan sporumu yapip eşime çocuklara kahvalti hazirlayacağim...bende dün gece yulaf keten tohumu hindistan cevizi karişimi hazirlamiştim sütlen onu yerim..

tebrik ederim pericim bende cocukla ugrasiyom gece zor uyudu mideyi usuttu sanirim kusma geliyor gece uyuyamadi kustu yandim yine ben bu hafta
Sağol canim..sanada Allah kolaylik versin..küçük çocuklan uğraşmakta zor...Acil şifalar dilerim meleğine..çabuk düzelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…