Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sizde neden elektrik ve su kesintisi var perihancım

haklisin cnmm
afiyet olsun

Sağol canim..sanada Allah kolaylik versin..küçük çocuklan uğraşmakta zor...Acil şifalar dilerim meleğine..çabuk düzelsin inşallah.
B busefit çok geçmiş olsun çocuğuna

sag olun kizlar

Dun bildirim yapmayi. Unutmusum ya yogundum cok ozur dilerim kaptanim ya sabitim ben. Bugun uzun oruc tutucam bide bole denicem

aha kaptan kizmakta hakliymis bi daha olmasin ifdaş

Ooo tek. Menumu yaptin supersin bugun bende denicem

yok tek degil 2 ogun ama saati kisa tuttum ama zordu bayaa

Corona virüs sebebiylemi elektrik su kesintisi olacak ben bunun mantığını anlamadım
Göya güneşte patlama olacakmiş oda elektrik kesintisine sebep olacakmiş ..haberlerde kaç kere anlattilar.ama buda bir proje planlarindan biri..googlda veya youtubede bak canim istersen..

Göya güneşte patlama olacakmiş oda elektrik kesintisine sebep olacakmiş ..haberlerde kaç kere anlattilar.ama buda bir proje planlarindan biri..googlda veya youtubede bak canim istersen..

pericim ben baktim habere. kesinti olursa da dunyanin sonu degil gidiverir elektrik sonra yine cozumu bulunur bnm cevremde bu haberden etkilenen tedbir alan vs. kimse yok acikcasi. sende icini ferah tutmaya calis

Allah kolaylık versin canım
Grup konusunda da haklısın. Bı süredir yokum güya ama sık sık gelmeye çalıştım. İnşallah bundan sonra daha düzenli olacak
Neredesin Firuze
Aynen hayat şartları çok zorladı.
Hiçbir şeye tahammül kalmadı
tebrik ederim pericim bende cocukla ugrasiyom gece zor uyudu mideyi usuttu sanirim kusma geliyor gece uyuyamadi kustu yandim yine ben bu hafta
Çok geçmiş olsun canım

Günaydın hanımlar
Bugün güzel bir kahvaltı hazırlayıp paket yaptim esimi işten alıp yakın bı parka gidip piknik yaptık. Sadece biz vardık. Bol bol cam ağacı var parkta. Sanki şehir göbeğinde değilde orman havasında gibi hissettim.
Yeme kısmına gelince bilinçli yememedim. Çocuklar için otur kalk arada ye şeklinde oldu. Doydum mu evet . Uzun sürer mi bilmiyor.

Cnm ben bunu ilk senden duyuyorum şuan hiç böyle bir endişe yok çevremde konusanda yok. Bide böyle kötü seneryo anlatanları dinleme ya psikolojine yazık rabbimin dediği olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…