Sanirim diyet değilde bulunduğumuz hayat şartlari bizi yoruyor..insanlarin piskolojileriyle oynuyorlar..ben virus olayindan okadar etkilenmedim piskolojik olarak..rahattim bana pek inandirici gelmemişti millet yiyecek stoklarken yadirgiyordum hatta eşimede kizmiştim oda toplu alişveriş yaptiğinda....düzenlide sporumu yaptim burdaki arkadaşlarada moral verdim.ama bu son dönemlerde ceyran su kesintisi söylentileri beni çok etkiledi..dün ona göre alişveriş yaptik konserveler aldik bugünde su stoklayacağiz..ne olur ne olmaz biz büyükler idare ederiz..çocuklari düşünüyorum..
cok guzel yazmissin canim. ben toparlancagina inaniyorum takimin. tek basima cirit atiyorum burda bazenben hep evdeyim firuze repligi gibi ben hep burdayim genelde
ins bu ozel durum gecer de sende daha sık gelebilirsin. Allah yardimcin olsun cnm.
Sadece bizde değil birçok ülkelerde olacakmiş ...türkiyedeki aile yakinlarimiz hazirlik yapmişlar bile her ihtimale karşi..Sizde neden elektrik ve su kesintisi var perihancım
Ooo tek. Menumu yaptin supersinif menum 20/4
sabah 10.30
2 dilim tb ekmek
peynir
3 dilim sucuk
ogle 14.30
5 tane ekler
3 lt su olur
gunu kapattim
Guzelmis ya denicem bendeSpor yapildi...
Bu kadinin videolarini gerçekten beyendim..hem zor değil hem müzikleri daha motive edici ve güzel..
Corona virüs sebebiylemi elektrik su kesintisi olacak ben bunun mantığını anlamadımSadece bizde değil birçok ülkelerde olacakmiş ...türkiyedeki aile yakinlarimiz hazirlik yapmişlar bile her ihtimale karşi..
Inşallah canim..ama hayat devam ediyor...onlarin verdiği piskolojik baskinin altinda ezilmeyelim yinede mümkün olduğunca...şimdi kahvemi içiyorum birazdan sporumu yapip eşime çocuklara kahvalti hazirlayacağim...bende dün gece yulaf keten tohumu hindistan cevizi karişimi hazirlamiştim sütlen onu yerim..
Sağol canim..sanada Allah kolaylik versin..küçük çocuklan uğraşmakta zor...Acil şifalar dilerim meleğine..çabuk düzelsin inşallah.
Dun bildirim yapmayi. Unutmusum ya yogundumcok ozur dilerim kaptanim ya sabitim ben. Bugun uzun oruc tutucam bide bole denicem
Ooo tek. Menumu yaptin supersinbugun bende denicem
Göya güneşte patlama olacakmiş oda elektrik kesintisine sebep olacakmiş ..haberlerde kaç kere anlattilar.ama buda bir proje planlarindan biri..googlda veya youtubede bak canim istersen..Corona virüs sebebiylemi elektrik su kesintisi olacak ben bunun mantığını anlamadım
Göya güneşte patlama olacakmiş oda elektrik kesintisine sebep olacakmiş ..haberlerde kaç kere anlattilar.ama buda bir proje planlarindan biri..googlda veya youtubede bak canim istersen..
İnşallah olmaz hastalık kendi başına yetiyorpericim ben baktim habere. kesinti olursa da dunyanin sonu degil gidiverir elektrik sonra yine cozumu bulunur bnm cevremde bu haberden etkilenen tedbir alan vs. kimse yok acikcasi. sende icini ferah tutmaya calis
Allah kolaylık versin canımGünaydın kaçıncı olmuşuz diye bakmak için geldim yine sondan ikinciyiz dahada üzücü olan kimse kaçıncı olduğumuzu merak bile etmemiş eskiden cuma günleri burası çok renkli ve eğlenceli olurdu takımın eski havası kalmadı herkes çok yorulduğunu bıktığını yazıyor haklıdırlarda ama hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz bu günler geçecek ve geriye kalan aldığımız kilolar ve mutsuz bir beden olmamalı arkadaşlar herşeyi bir kenara bırakalım kendi sağlığımuz için aynadaki görüntümüze baktığımızda mutlu olmak için her şeye ama her zorluğa rağmen önce ve en önemlisi kendimiz için elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeye ve kendimize iyi bakmaya mecburuz.
Birbirimizi motive etmek adınada olsa yediğimize içtiğimize dikkat etmeli menü yazarken kendimizle gurur duymak için bile gün içinde yediklerimize dikkat etmeli bol bol su içmeli ve hareket etmeliyiz emin olun bunlar basit gibi görünsede insanın kendini iyi hissetmesine sebep oluyor
Bu gidişle giderse bu takım kapanacak diye korkarım kimoni kaptanım da bunu yazmış bunum olmasını ben istemiyorum eminim ki sizde istemiyorsunuz çünkü burası sadece diyet topiği değil birbirimizin dertlerini dinlediği elinden geldiğince yardımcı olmak istediğide bir yer terapi merkezi gibi öyle değilmi
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın amacım kimseyi eleştirmek yada kırmak değil sadece kendimide katarak artık kendimize gelelim istiyorum
İnanın çok zor günlerden geçiyorum elektriğimiz jeneratör desteğiyle var ve hâlâ suyumuz yok net giderde yazım yarıda kalır korkusuyla hızlıca yazmaya çalışıyorum buna rağmen beslenmeye dikkat ediyorum ama suyu çok içemiyorum su sıkıntısından dolayı buda ödem ve şişlik yapıyor ama yinede bunada şükür Allah beterinden korusun diyip sözlerimi bitiriyorum hepinizi seviyorum kaptanımız için bu takım için en önemlisi kendimiz için bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye var mıyız
Neredesin Firuzecok guzel yazmissin canim. ben toparlancagina inaniyorum takimin. tek basima cirit atiyorum burda bazenben hep evdeyim firuze repligi gibi ben hep burdayim genelde
ins bu ozel durum gecer de sende daha sık gelebilirsin. Allah yardimcin olsun cnm.
Aynen hayat şartları çok zorladı.Sanirim diyet değilde bulunduğumuz hayat şartlari bizi yoruyor..insanlarin piskolojileriyle oynuyorlar..ben virus olayindan okadar etkilenmedim piskolojik olarak..rahattim bana pek inandirici gelmemişti millet yiyecek stoklarken yadirgiyordum hatta eşimede kizmiştim oda toplu alişveriş yaptiğinda....düzenlide sporumu yaptim burdaki arkadaşlarada moral verdim.ama bu son dönemlerde ceyran su kesintisi söylentileri beni çok etkiledi..dün ona göre alişveriş yaptik konserveler aldik bugünde su stoklayacağiz..ne olur ne olmaz biz büyükler idare ederiz..çocuklari düşünüyorum..
Çok geçmiş olsun canımtebrik ederim pericimbende cocukla ugrasiyom gece zor uyudu mideyi usuttu sanirim kusma geliyor gece uyuyamadi kustu yandim yine ben bu hafta
kapatırsan ben nereye giderim kaptanım kim alır beni. kim sorgusuz kapılarını açar bana...
burası gizli sığınağım.
gelen de kaçaryeni kanlar lazim kaptan
Cnm ben bunu ilk senden duyuyorum şuan hiç böyle bir endişe yok çevremde konusanda yok. Bide böyle kötü seneryo anlatanları dinleme ya psikolojine yazık rabbimin dediği olur.Göya güneşte patlama olacakmiş oda elektrik kesintisine sebep olacakmiş ..haberlerde kaç kere anlattilar.ama buda bir proje planlarindan biri..googlda veya youtubede bak canim istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?