Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aksamki misafirleri iptal ettim cocuk kustu yine. atesi de cikmaya basladi durmadan esniyo yatircam. tabi yemiyo da ac ac yatacak
Aaa geçmiş olsun cnm ya benimde en küçük rahatsız burnu akıyor allahtan ateşi yok hafif geçiriyor. En korktuğum hastalık kusma ishal inş hafif atlatır oğlusun.

Ben dün bildirim yapmayı unuttum.
Sabah tartıldım ama tahlil vermek için koştur koştur sağlık ocağına gittim, ordan geldim hazırlanıp okula yetiştim derken günün koşturmacası içinde aklımdan çıkmış.

kilom 69,7
-200gr

yediklerime dikkat ediyorum bu aralar, ekmeği hemen hemen kestim, pilav makarna kaşık kontrollü yiyorum vs
Ama eskisine göre çok yavaş gidiyor bazen gitmiyor. Bir tahlil yaptırmaya karar verdim, sonuçları bekliyorum. Bir diyetisyenle de görüştüm kesin kararımı verirsem bir gidip deneyeceğim.

kızlar herkes kendi vücudunu tanır ve bilir. lütfen sağlığınızı etkileyecek şeyleri yapmayın. sağlıklı ve size uyan diyetleri yapın ki bunu da gerekli tahlillerden sonra diyetisyen eşliğinde yapmak en doğrusu.
ewet zayıflarsınız ama kendinize birçok da zarar vermiş olabilirsiniz, lütfen gereksiz yere aç ve susuz kalmayın

*** 10. TAKIM 690. ETAP ***

60kiloyum (85,6///% )
Obezzto (87,5///% )
Aylin42konya(78,2///% )
Optumkibby(57,1///%)
sara_28(86,0///% )
busefit(74,8///%)
Fitimfitsinfit(78,4///%)
eddak(74,8///%) Kilo bildirmedi.

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

Baby Cat(78,1)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
yst38 (77,7)679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
ekrl(63,7)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Natsume (69,7) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.

Dünkü menümü yazayım

Sabah
1 yumurta
30 gr hindi füme
30 gr süzme peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
Domates Salatalık kapyabiber

Ara
Yeşilçay

Öğle
60 gr ton balığı
Salata
2 dilim tb ekmeği

Ara
200 gr meyve( armut nektarı erik)
7 badem
Beyaz çay

Akşam
6 kaşık kurufasulye
10 kaşık patlıcan közlemesi
1 bardak yoğurt

15 bardak su
Spor yapamadım eşim geç geldiği için. bugünde annemdeyim bakalım akşama eve erken geçersem yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…