Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

6.5 ta uyandi adami da uyutmadi tepesinsen inmedi ya sabir ya sabir
bugun aksam da misafir var bi de
Bende gece 1 de yattım, 2,30 da uyandım 5 e kadar oturdum.
5 te namazı kılıp yattim
En son saat 6 da saate bakıp telefonu bıraktım, artık kaçta uyuduysam. 9 da geri kalktım.

Ağzından bal damlamış

pericim ben baktim habere. kesinti olursa da dunyanin sonu degil gidiverir elektrik sonra yine cozumu bulunur bnm cevremde bu haberden etkilenen tedbir alan vs. kimse yok acikcasi. sende icini ferah tutmaya calis
Canımcım burda elektrik kesilirse hayat durur
Çünkü bizim ocaklar elektrikle çalışıyor,
Düşünsene, çay yok, yemek yok, hadi akşamları mum yakarız, telefonlar iptal,
bazılarının sıcak suyu elektrikle çalışıyor.
Ortalık pislikten ve kaostan geçilmez

burdaa
sag ol cnm bebetoyla ugrasiyom zar zor yatirdim cok uzun uyur da dinlenir ins. geceden de uykusuz kuzum

harikasin

Aaa geçmiş olsun cnm ya benimde en küçük rahatsız burnu akıyor allahtan ateşi yok hafif geçiriyor. En korktuğum hastalık kusma ishal inş hafif atlatır oğlusun.

sag ol cnm
seninkine de gecmis olsun
kusma biraz var ama ishal yok cok sukurikisi beraber olunca tehlikeli

B busefit geçmiş olsun canım çocuğuna
miniğe geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canm sen doktora gozuk genede baska seyde çıkabilir

sag olun kizlar

edacim kusmayla basladi mideyi usutunce boyle oluyo o yuzden bu ates beni korkutmuyo taniyorum hastaligi 3 gune iyilesme olmazsa gideriz hastaneye sokmak istemiyoruz hemen

Ben daha kahvalti yapmadim ama ensem agrimaya basladi migren heralde. Acliktan olabilir. Yiyecegim birazdan. 18 saat olmus oluyor yani

gecmis olsun cnm.
sabah ac bekleme sabah ye gunu ornegin 4 te kapa uzun aclik yapcaksan. sabah acliga dayanmak daha zor

Eşleşme yapalım mı ne dersiniz? rakip olarak birbirinizle tatlı tatlı atışıp yarşmak istiyor musunuz?

kaptan bana disli rakip ver

masalah masallah bende yemye basliycam yakında bunlari heralde
Aman geçmiş olsun
Bende gece 1 de yattım, 2,30 da uyandım 5 e kadar oturdum.
5 te namazı kılıp yattim
En son saat 6 da saate bakıp telefonu bıraktım, artık kaçta uyuduysam. 9 da geri kalktım.

sag ol gezom

o nasil bi uyumak okurken yoruldum boluk borcuk olmussun

korkma gezocan tüpcüleri yollariz kimse ac kalacak degil

ya tabi ins olmaz ama olursada insan oglu her turlu evrilir zorunda kalinca

Evet rakip olursa daha hırs yaparız sara_28 cım cok haklı cok boşver dik ama sıcaklar dan ama ailevi sorunlarımız kiminin cocuk ları eşleri derken cok boşver dik haydi kızlar toparlanma vakti
obezzto rakip olalım mı en azından bizim yaş lar yakın sayılır ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…