- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aman geçmiş olsundoğru diyosun
zaten oyle uyuyoz ama istemedi babayi istedi bugun ve az once de uyanip kustuyine usuttu sanirim yandim ya ben
masallah cnm
bnm oglan 2,5
Bende gece 1 de yattım, 2,30 da uyandım 5 e kadar oturdum.6.5 ta uyandi adami da uyutmadi tepesinsen inmedi ya sabir ya sabir
bugun aksam da misafir var bi de
Ağzından bal damlamışGünaydın kaçıncı olmuşuz diye bakmak için geldim yine sondan ikinciyiz dahada üzücü olan kimse kaçıncı olduğumuzu merak bile etmemiş eskiden cuma günleri burası çok renkli ve eğlenceli olurdu takımın eski havası kalmadı herkes çok yorulduğunu bıktığını yazıyor haklıdırlarda ama hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz bu günler geçecek ve geriye kalan aldığımız kilolar ve mutsuz bir beden olmamalı arkadaşlar herşeyi bir kenara bırakalım kendi sağlığımuz için aynadaki görüntümüze baktığımızda mutlu olmak için her şeye ama her zorluğa rağmen önce ve en önemlisi kendimiz için elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeye ve kendimize iyi bakmaya mecburuz.
Birbirimizi motive etmek adınada olsa yediğimize içtiğimize dikkat etmeli menü yazarken kendimizle gurur duymak için bile gün içinde yediklerimize dikkat etmeli bol bol su içmeli ve hareket etmeliyiz emin olun bunlar basit gibi görünsede insanın kendini iyi hissetmesine sebep oluyor
Bu gidişle giderse bu takım kapanacak diye korkarım kimoni kaptanım da bunu yazmış bunum olmasını ben istemiyorum eminim ki sizde istemiyorsunuz çünkü burası sadece diyet topiği değil birbirimizin dertlerini dinlediği elinden geldiğince yardımcı olmak istediğide bir yer terapi merkezi gibi öyle değilmi
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın amacım kimseyi eleştirmek yada kırmak değil sadece kendimide katarak artık kendimize gelelim istiyorum
İnanın çok zor günlerden geçiyorum elektriğimiz jeneratör desteğiyle var ve hâlâ suyumuz yok net giderde yazım yarıda kalır korkusuyla hızlıca yazmaya çalışıyorum buna rağmen beslenmeye dikkat ediyorum ama suyu çok içemiyorum su sıkıntısından dolayı buda ödem ve şişlik yapıyor ama yinede bunada şükür Allah beterinden korusun diyip sözlerimi bitiriyorum hepinizi seviyorum kaptanımız için bu takım için en önemlisi kendimiz için bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye var mıyız
Canımcım burda elektrik kesilirse hayat dururpericim ben baktim habere. kesinti olursa da dunyanin sonu degil gidiverir elektrik sonra yine cozumu bulunur bnm cevremde bu haberden etkilenen tedbir alan vs. kimse yok acikcasi. sende icini ferah tutmaya calis
Allah kolaylık versin canım
Grup konusunda da haklısın. Bı süredir yokum güya ama sık sık gelmeye çalıştım. İnşallah bundan sonra daha düzenli olacak
Neredesin Firuze
Aynen hayat şartları çok zorladı.
Hiçbir şeye tahammül kalmadı
Çok geçmiş olsun canım
Günaydın hanımlar
Bugün güzel bir kahvaltı hazırlayıp paket yaptim esimi işten alıp yakın bı parka gidip piknik yaptık. Sadece biz vardık. Bol bol cam ağacı var parkta. Sanki şehir göbeğinde değilde orman havasında gibi hissettim.
Yeme kısmına gelince bilinçli yememedim. Çocuklar için otur kalk arada ye şeklinde oldu. Doydum mu evet . Uzun sürer mi bilmiyor.
Aaa geçmiş olsun cnm ya benimde en küçük rahatsız burnu akıyor allahtan ateşi yok hafif geçiriyor. En korktuğum hastalık kusma ishal inş hafif atlatır oğlusun.
miniğe geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canm sen doktora gozuk genede baska seyde çıkabilir
Ben daha kahvalti yapmadim ama ensem agrimaya basladi migren heralde. Acliktan olabilir. Yiyecegim birazdan. 18 saat olmus oluyor yani
Eşleşme yapalım mı ne dersiniz? rakip olarak birbirinizle tatlı tatlı atışıp yarşmak istiyor musunuz?
Dünkü menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
30 gr hindi füme
30 gr süzme peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
Domates Salatalık kapyabiber
Ara
Yeşilçay
Öğle
60 gr ton balığı
Salata
2 dilim tb ekmeği
Ara
200 gr meyve( armut nektarı erik)
7 badem
Beyaz çay
Akşam
6 kaşık kurufasulye
10 kaşık patlıcan közlemesi
1 bardak yoğurt
15 bardak su
Spor yapamadım eşim geç geldiği için. bugünde annemdeyim bakalım akşama eve erken geçersem yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.
Aman geçmiş olsun
Bende gece 1 de yattım, 2,30 da uyandım 5 e kadar oturdum.
5 te namazı kılıp yattim
En son saat 6 da saate bakıp telefonu bıraktım, artık kaçta uyuduysam. 9 da geri kalktım.
Canımcım burda elektrik kesilirse hayat durur
Çünkü bizim ocaklar elektrikle çalışıyor,
Düşünsene, çay yok, yemek yok, hadi akşamları mum yakarız, telefonlar iptal,
bazılarının sıcak suyu elektrikle çalışıyor.
Ortalık pislikten ve kaostan geçilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?