Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menün güzel canım sporunda öyle safece fit kek dediğin nasıl bişey bilniyotum onuda ölçülü yediysen sıkıntı yok bence

Menü süper çok iyi rakip olduk bence hakeden kazansın cuma günü
Menün güzel canım sporunda öyle safece fit kek dediğin nasıl bişey bilniyotum onuda ölçülü yediysen sıkıntı yok bence
Un yerine yulaf unu Şeker yerinede bal kullandım bide yağ yok tabi muz var. Tatlı istegimi bayaga bir kesti uzun süre idare eder beni

Evet mecbur kalınca taş devrine dönüş yaparız aç kalmamak için

puskevit koca paketi yemediysen sorun yok da irezil mantisi ilk kez duydum nasil ki o?

mantiya da bayilirim of
Paketi yemedim kuzum
Bildiğin yağlama
1 tane yedim 4 dlm yani
Mthn83 usuttu canim ev yogurdu yok olsada yemiyo malesef simdi biraz cubuk kraker yiyo buna sukur hicbi sey yemiyo cunku suan. atesi de cikiyo yine inatci ates 2-3 gun surebilir insallah surmez tabi
Oyy başını serin tut en önemlisi o. Kraker iyidir. Haşlanmıs pirinç patates iyi gelir.
Kara lahana nasıl normal lahanadan farklı mı?
yine bizimki babayla oturma odasinda dımıştı karnıda ac gece kusacak mide bulantisindan gibi gorunuyo insallah guzel uyur cocugum
Nane limon iyi gelir içmez mi?

Ben varım diyecemde acaip şişim, indireme kadar tartılmak istemiyorum

zaten sen bana xl gelirsin gezo senin acliginla orucunla ben nasil yarisayim

Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin kuzuna keşke çocuklar hiç hasta olmasa

sag ol canim benim keske

yok artik yaglama uff ne yemissin sen enfes bi sey valla cnm cekti

suan hic yemiyo su iciyo cok sukur yarin denerim nane limon umudum yok ama herseyi deniyom zaten.

Kara lahana Karadenize özgü lahanagillerden olan bir bitki beyaz lahanadan farkı pazı yaprağına benzemesi ve onun gibi yemyeşil olması çok lezzetli bir bitki çorbası sarması diblesi yapılır

Son düzenleme:
ense ağrısını tansiyon da yapabilir, arada ölç. geçmiş olsun canım.
ya onun aletini almak lazim. Ama tansiyon sanmiyorum. Doktor migren dedi gonderdi. Gene simdi sek kahve icicem agri kesici icmemk icin. Kahvede bugun bir sure geçirdi. Simdi gene basladi ya.
tartida acayip bi rakam gordum inanamiyorum eger salata yemek böyle bi etki yaratiyorsa bundan sonra aksamlari full salataaaa
Salaata yediginde nerdeyse hic bisi yememis gibi oluosun kalori anlaminda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…