Sabah
1 yumurta
30 gr hindi füme
7 zeytin
2 dilim tb ekmeği
30 gr peynir
Domates Salatalık
Öğle
1 fit kurabiye
1 fit kek
1 avuç çekirdek
Ara
1 mandalina
Akşam
6 kaşık kuru fasulye
Salata
Suyu sayamadım bugün annemdeydim
Spor 1 saat yürüyüş
moni
Bende 78.4 kiloyum
Bugünlerde Selçuk Balcının kevser ırmağı şarkısını dinliyotum içim bir garip oluyor ağlıyorum ağlıyorum
Haklısın canım ama bugünlerde anca bu kadar oluyor bugünlerde geçecek
İnşallah cnm inşallah olacak ben inanıyorum. Sende çok iyi gidiyorsun maşallah.Benden zayıfsın inşallah hepimiz ideal kilolarımıza geliriz
Menü süper çok iyi rakip olduk bence hakeden kazansın cuma günüGelmişken menü yazayım
Sabah
Menemen
Şekersiz çay
İki dilim ekmek
Öğle
İki ızgara köfte
Bir filim ekmek
Akşam
Bir kase kara lahana çorbası
Fırında hindi ve patates
Yeşil soğan
Su 1 litre anca olmuştur spor 5000 adım atmışım
moni F Fitimfitsinfit
Un yerine yulaf unu Şeker yerinede bal kullandım bide yağ yok tabi muz var. Tatlı istegimi bayaga bir kesti uzun süre idare eder beniMenün güzel canım sporunda öyle safece fit kek dediğin nasıl bişey bilniyotum onuda ölçülü yediysen sıkıntı yok bence
Evet mecbur kalınca taş devrine dönüş yaparız aç kalmamak içinburdaa
sag ol cnm bebetoyla ugrasiyom zar zor yatirdim cok uzun uyur da dinlenir ins. geceden de uykusuz kuzum
harikasin
sag ol cnm
seninkine de gecmis olsun
kusma biraz var ama ishal yok cok sukurikisi beraber olunca tehlikeli
sag olun kizlar
edacim kusmayla basladi mideyi usutunce boyle oluyo o yuzden bu ates beni korkutmuyo taniyorum hastaligi 3 gune iyilesme olmazsa gideriz hastaneye sokmak istemiyoruz hemen
gecmis olsun cnm.
sabah ac bekleme sabah ye gunu ornegin 4 te kapa uzun aclik yapcaksan. sabah acliga dayanmak daha zor
kaptan bana disli rakip ver
masalah masallah bende yemye basliycam yakında bunlari heralde
sag ol gezom
o nasil bi uyumak okurken yoruldum boluk borcuk olmussun
korkma gezocan tüpcüleri yollariz kimse ac kalacak degil
ya tabi ins olmaz ama olursada insan oglu her turlu evrilir zorunda kalinca
Ben varım diyecemde acaip şişim, indireme kadar tartılmak istemiyorumKIM BENLE RAKIP OLMAK ISTER. ASILICAM DIYETE HAFIFE ALMAYIN HE DISLI RAKIP ISTERIM
Menü süper çok iyi rakip olduk bence hakeden kazansın cuma günü
Un yerine yulaf unu Şeker yerinede bal kullandım bide yağ yok tabi muz var. Tatlı istegimi bayaga bir kesti uzun süre idare eder beni
yine bizimki babayla oturma odasinda dımıştı karnıda ac gece kusacak mide bulantisindan gibi gorunuyo insallah guzel uyur cocugum
Paketi yemedim kuzumpuskevit koca paketi yemediysen sorun yok da irezil mantisi ilk kez duydum nasil ki o?
mantiya da bayilirim of
Oyy başını serin tut en önemlisi o. Kraker iyidir. Haşlanmıs pirinç patates iyi gelir.Mthn83 usuttu canim ev yogurdu yok olsada yemiyo malesef simdi biraz cubuk kraker yiyo buna sukur hicbi sey yemiyo cunku suan. atesi de cikiyo yine inatci ates 2-3 gun surebilir insallah surmez tabi
Kara lahana nasıl normal lahanadan farklı mı?Gelmişken menü yazayım
Sabah
Menemen
Şekersiz çay
İki dilim ekmek
Öğle
İki ızgara köfte
Bir filim ekmek
Akşam
Bir kase kara lahana çorbası
Fırında hindi ve patates
Yeşil soğan
Su 1 litre anca olmuştur spor 5000 adım atmışım
moni F Fitimfitsinfit
Nane limon iyi gelir içmez mi?yine bizimki babayla oturma odasinda dımıştı karnıda ac gece kusacak mide bulantisindan gibi gorunuyo insallah guzel uyur cocugum
Ben varım diyecemde acaip şişim, indireme kadar tartılmak istemiyorum
Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin kuzuna keşke çocuklar hiç hasta olmasa
Paketi yemedim kuzum
Bildiğin yağlama
1 tane yedim 4 dlm yani
Oyy başını serin tut en önemlisi o. Kraker iyidir. Haşlanmıs pirinç patates iyi gelir.
Kara lahana nasıl normal lahanadan farklı mı?
Nane limon iyi gelir içmez mi?
Paketi yemedim kuzum
Bildiğin yağlama
1 tane yedim 4 dlm yani
Oyy başını serin tut en önemlisi o. Kraker iyidir. Haşlanmıs pirinç patates iyi gelir.
Kara lahana nasıl normal lahanadan farklı mı?
Nane limon iyi gelir içmez mi?
ya onun aletini almak lazim. Ama tansiyon sanmiyorum. Doktor migren dedi gonderdi. Gene simdi sek kahve icicem agri kesici icmemk icin. Kahvede bugun bir sure geçirdi. Simdi gene basladi ya.ense ağrısını tansiyon da yapabilir, arada ölç. geçmiş olsun canım.
Salaata yediginde nerdeyse hic bisi yememis gibi oluosun kalori anlaminda.tartida acayip bi rakam gordum inanamiyorum eger salata yemek böyle bi etki yaratiyorsa bundan sonra aksamlari full salataaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?