Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

benim oglanin içi çürümüş böyle bi koku yok pırtına kuvvet

tartida acayip bi rakam gordum inanamiyorum eger salata yemek böyle bi etki yaratiyorsa bundan sonra aksamlari full salataaaa
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Aslında varya her akşam salata yogurt yesek varya süper verdiriyorda. Ben yıllar önce bu şekilde 53 e düşmüştüm ama şimdi yapamıyorum

Kaptanım yanlışlık olmasın 74.9 olması lazım ayrılış kilom. Yoksa bu hali işime gelir
Eşleşme yapalım mı ne dersiniz? rakip olarak birbirinizle tatlı tatlı atışıp yarşmak istiyor musunuz?
eveeeeet
Mthn83 RAKIBEM OLUR MUSUN HATICEEE
Olurum kuzum. Çok dişli değilim ama ara gazı verirsen arada durtuklersen neden olmasın
benim oglanin içi çürümüş böyle bi koku yok pırtına kuvvet

Usutmus yada yediği dokunmuş. Probiyotik ver. Varsa ev yoğurdu yedir.
tartida acayip bi rakam gordum inanamiyorum eger salata yemek böyle bi etki yaratiyorsa bundan sonra aksamlari full salataaaa
Vayyy daha simdiden

Menü
Sabah tost ekmeği ile yapılmış yarım tost 1 YK dolusu menemen haşlanmış yumurta sarısı 3-4 çöp kızarmış patates
Öğlen annemdeydim biraz puskevit yedim. Sayısını bilmiyorum
Akşam irezil mantısı yedim
Spor olarak trambolinde zipladim spor aletlerini kullandım toplasan 15-20 dk eder. Çocuklar yüzünden aralıksız olmadı

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Aslında varya her akşam salata yogurt yesek varya süper verdiriyorda. Ben yıllar önce bu şekilde 53 e düşmüştüm ama şimdi yapamıyorum

sag ol cnm

53 hayalim keskee keskeee
bakalim salata ise yariyorsa yarin anlarim

sen bana gaz ben sana gaz
if e de basladin ifdaş da olduk gaz da gaz

valla tarti sapitmadiysa aylik hedefi tutturucam gibi

puskevit koca paketi yemediysen sorun yok da irezil mantisi ilk kez duydum nasil ki o?

mantiya da bayilirim of

afiyet olsunnn
menu cok guzel. suyu da arttirirsan super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…