benim oglanin içi çürümüş böyle bi koku yok pırtına kuvvet
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahtartida acayip bi rakam gordum inanamiyorum eger salata yemek böyle bi etki yaratiyorsa bundan sonra aksamlari full salataaaa
Kaptanım yanlışlık olmasın 74.9 olması lazım ayrılış kilom. Yoksa bu hali işime gelir*** 10. TAKIM 690. ETAP ***
60kiloyum (85,6///% )
Obezzto (87,5///% )
Aylin42konya(78,2///% )
Optumkibby(57,1///%)
sara_28(86,0///% )
busefit(74,8///%)
Fitimfitsinfit(78,4///%)
eddak(74,8///%) Kilo bildirmedi.
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
Baby Cat(78,1)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
yst38 (77,7)679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
ekrl(63,7)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Natsume (69,7) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
eveeeeetEşleşme yapalım mı ne dersiniz? rakip olarak birbirinizle tatlı tatlı atışıp yarşmak istiyor musunuz?
Olurum kuzum. Çok dişli değilim ama ara gazı verirsen arada durtuklersen neden olmasınMthn83 RAKIBEM OLUR MUSUN HATICEEE
Usutmus yada yediği dokunmuş. Probiyotik ver. Varsa ev yoğurdu yedir.benim oglanin içi çürümüş böyle bi koku yok pırtına kuvvet
Vayyy daha simdidentartida acayip bi rakam gordum inanamiyorum eger salata yemek böyle bi etki yaratiyorsa bundan sonra aksamlari full salataaaa
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Aslında varya her akşam salata yogurt yesek varya süper verdiriyorda. Ben yıllar önce bu şekilde 53 e düşmüştüm ama şimdi yapamıyorum
Kaptanım yanlışlık olmasın 74.9 olması lazım ayrılış kilom. Yoksa bu hali işime gelir
eveeeeet
Olurum kuzum. Çok dişli değilim ama ara gazı verirsen arada durtuklersen neden olmasın
Usutmus yada yediği dokunmuş. Probiyotik ver. Varsa ev yoğurdu yedir.
Vayyy daha simdiden
Menü
Sabah tost ekmeği ile yapılmış yarım tost 1 YK dolusu menemen haşlanmış yumurta sarısı 3-4 çöp kızarmış patates
Öğlen annemdeydim biraz puskevit yedim. Sayısını bilmiyorum
Akşam irezil mantısı yedim
Spor olarak trambolinde zipladim spor aletlerini kullandım toplasan 15-20 dk eder. Çocuklar yüzünden aralıksız olmadı
tartida acayip bi rakam gordum inanamiyorum eger salata yemek böyle bi etki yaratiyorsa bundan sonra aksamlari full salataaaa
Hadi bakalim ..ay sonuna daha 2 gün var..inşallah tutturursun hedrfinitartida acayip bi rakam gordum inanamiyorum eger salata yemek böyle bi etki yaratiyorsa bundan sonra aksamlari full salataaaa
Gelmişken menü yazayım
Sabah
Menemen
Şekersiz çay
İki dilim ekmek
Öğle
İki ızgara köfte
Bir filim ekmek
Akşam
Bir kase kara lahana çorbası
Fırında hindi ve patates
Yeşil soğan
Su 1 litre anca olmuştur spor 5000 adım atmışım
moni F Fitimfitsinfit
Hadi bakalim ..ay sonuna daha 2 gün var..inşallah tutturursun hedrfini
Bende 78.4 kiloyumOlur canım bsna uyar ksç kilosun sen ben 86 kğ yum
afiyet olsunnn
menu cok guzel. suyu da arttirirsan super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?