Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler arkadaslar
Su an kortizon tedavisine devam ediyoruz sigara sonugu gibi yaralar gecti sadece izleri kaldi insallah onlar da gececk gjbi cok sukur

...
Az once sosyal medyada cok yakindan takip ettigim bir hekim isim vermicem
Neyse bazi tavsiyelerde bulundu hikayesinde ben de yaptim vucudumda sivilce cikti falan
Zaten iki aydir karnimdaki sivilcelerle ugrasiyorum sekerli bir sey yersem ucu bir arada falan
.
Sivilceyle ilgili sivilce toksinleri atmak yöntemi ama cok toksin varsa dikkat edin güle çevirir dedi
..
Ben de gul dedigjniz bu mu dedim oglumun yarasinin fotosunu attim tabi kirparak sadece yarayi
....
(Ben normal instagramjmda bile fotosunu paylasmamaya ozen gosteriyorum )
Neyse evet dedi vs vs konustuk asi yaptirdiniz mi dedi
.
Kizlar gittigim profesor de keske yaptirmasaydin demisti , zaten aile hekimimiz de yaptirma boyle hassas bir cocuga asi yapilmaz demisti Allah razi olsun yoksa diger asilar da yapilacakti
.
Dip not : dayimin oglu sapasaglam , 1.5 yas asisi sonrasi otizm oldu maalesef su an 18 yasinda pek duzelemedi kuzum
...
Neyse yazistik biraz da yuksek civa zwhirlenmesi olmus vucut su an bunu atmaya calisiyor dedi
Gozlemleyin otizm havale var mi dedi
Cok sukur yoK da
.....
Neyse ozet hani ben demistim ya ilk basta baliktan suphelendim diye
Alabalikta da biraz fazla civa varmis.az onceden beri arastiriyorum da
....
Muhtemelen o tetikledi sanirsam, yani yine ilk basta benim dedigim baliktan dolayi gibi, zaten ige si olmus 2500
...
Burada asi yaptirip yaptirmama konusu degil de
Hani tartisma ciksin diye yazmadim
Sadece ne kadar hassas konular ya of
Beslenmesini duzenleyin bol sebze ile besleyin dedi
...
Bakalim zaten kortizonu da kademeli azaltip kontrole gidecegiz profesorum ne soyleyecek
...
Ay Rabbim evlatlarimizi korusun
Amin

Ay kimse yok mu arkadaslar
Bundan sonra daha sık gelmeye calisacagim
Dun bir temizlik yapmisim 6 saat
Tabi ev iki katli icten merdiven yani
Ust katlar alt katlar bir is kalmadi
Her gece 15 dakika bile olsa buradaki aileme ayirayim :))
Ay kimler var kkmler yok acaba cok ayri kaldik iki aydir

Aşı konusunda bende aynı düşünüyorum canım
Polemik olmasın, birgün çocuklara grip aşısı yaptırmak için doktora götürdüm. Doktorumuz, ben kendi çocuklarıma yapmadım deyince bende yaptırmaktan vazgeçtim.
Senin yavruda inşallah sifasina kavuşurda, kendide, sende rahat edersin

Benim torun dün okula başladı, onun kutlamasını yaptık. Baya yoğundum.
Geç geldik, uyku gözümden aktı, tel elimden yatağa düşmüş.
Şimdi uyandım yine uykum var, az daha uyusam iyi olur

cok ggecmis olsun cnnm
iyi karsina cikarmis Allah dr u neden oldugunu anlamis oldun

kuzuuu gece 2 de 3 te genelde insanlar uyuyo hani ondan kimse yoktur yoksa takimimiz v
canlandi biraz sukur

gel tabi sende daha sik gel herkes elini tasin altina koysun burasi bizim siginagimizsaa

Hayirli mutlu sabahlar
Yarin aylik hedefinin son günü...ben hedefi tutturamadim...ama bi 300 gram daha gitse en azindan 2 kilo gitmiş olacak bu ay..bu sabah tartida 57,4 gördüm..
Kaptan yardimciliği artik yapmasamda bu uygulamaya devam ederiz yine

[QUOTEperihan0post: 64841086, member:
Ağustos yarişmasi hedef eksi 3 kilo

@Ekrl bk.(64,2 /63,7/-0,5)hedef 60 kilo
B busefit bk.(77,2/75,8/-1,4)hedef 74,2 kilo
Gulhan1 bk (58,8/58,1/-0,7)hedef 56 kilo
F Fitimfitsinfit bk.(79.7/80,2/+0,5) hedef 76,7 kilo
60kiloyum bk.(85,4/85,6/+0,2)hedef 82 kilo
obezzto bk.(87,8/87,2/-0,6) hedef 83 kilo
Eddaak bk( 76,8/74,8/-2,0)hedef 73,8 kilo
sara_28 bk (87 /sabit)hedef 82 kilo

En son durum böyleydi..bu hafta ama güncelleyemedim..yarin düzeltirim artik..

Son düzenleme:
Kuzum geçmiş olsun inşallah düzelir. Aşı konusunda da burda artık hepimiz birbirimizi tanıyoruz niye tartışma çıksın ki. ❤

Ooo kimler gelmiş. Gecenin 3 de kimi bulacaktin burada kız.
Çok geçmiş olsun. İlerleyişi cozmene sevindim.
Grip aşısı mi yaptırdın çocuğa. Canım senin çocuğun doğal olanlara bile alerjisi var.
Zaten bende çok taraftar değilim grip aşısına. Hem küçüğe hem büyüğe.
Bağışıklıgi zayıflatıyor. Özellikle şu dönemde bağışıklık önemli. Zararı yoksa propolis takviyesi öneriliyor bu aralar. Ama çocuğunu sen daha iyi bilirsin.
Tekrar hoşgeldin

Bu donemde kizlar d vitamini kullanin bana dua edersiniz. Grip asisi sacma cunku gecen yilin virusu bu yil asla ise yaramiyor. Doktorlar hocalar d vitamini oneriyor bende bugun baslicam. Asi piyasaya surulsede gerek yok en guzelo d vitamini risk tasiyanlar tabi yaptirmali.

Allah kavuştursun canım.
Tabiki siz onun ailesisiniz, arada öteki ailesiylede zaman geçirsin sende kafanı dinle biraz

Hedefe ulasmak cok isterdim fakat o gucte degilim sanirim hala bas agrisi cekiyorum kahveyle idare ediyorum. Ilac icmek istemiyorum benim agri kesicilerim 500 mg. Bide acliktan oldu bu soyleki ben oruc tuttugum ilk 3 gunum ense agrisi ile gecer. Sanieim uzun sure ac kalamiyorum suan nasil yapicam bilmiyorum. En az 20 saat aclik yapmak istiyorum. Aksami olmassa erken kapatmayi denerim su bi kac gun bas agrim gecsinde

Sag olasin camim
Grip asisi degil 2 aylik 6 aylik menenjit rota virusu falan bu aşılar
Belki de derdi alerji degil baska bir sey
Profesorum bile sut yumurta harici besin alerjisi gibi gözükmuyor zamanla cozecegiz insallah dedi
Hos buldum

Kesinlikle cnm d vitamini çok önemli biz geçen kış allahıma şükürler olsun hiç hasta olmadık kış boyu d vitamini kullandık bide eşim ve kendim balık hapı cocuklarada balık şurubu kullandım. Ekimde tekrar başlayacağım d vitaminine

Bende hedefimi tutturamadım malesef tatiller beni sekteye uğrattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…