Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

masallah cnm evet devam ederiz bende ulasicam insallah hedefe

sendemi gitmek istiyodun niye oyle dusundun cnm

sana yazdim aksam aclik yap diye gordun mu cevap yazmadin
o kadar sikintin varsa zorlama suan once bi 16/8 devam et 20 zor kademe kademe saati uzat canim

Slm kızlar annem aşure yapcakmış illa gelin diyor öğleden sonra gidip yiyeceğim küçük bir kase yerim artık
aman senede bir yiyiyoruz zaten ye nolcak 1 kaseden yeterki erken saatte ye 7den sonra degil.
selam kizlar kaynanamdayiz 12 de kahvalti ettim aksam da erken yiycem kahvaltida biraz ucu kacti cunku
yuru be busem kim tutar seni
Gormedim canim gozumden kacmis

Biz 15 agustostan basliyoruz kullanmaya oglana en iyisi mollers zaten. Oglana coktan basladikta. Kendimizede bugun baslicaz insallah. Bi de doktor test yapmadan yazarmi devit acaba ya ilac damla yani.

aman senede bir yiyiyoruz zaten ye nolcak 1 kaseden yeterki erken saatte ye 7den sonra degil.
yuru be busem kim tutar seni

Gormedim canim gozumden kacmis
Öğle yemeği yerine yedim cnm
canım aşureyi eski diyetisyenim öğle yemeği yerine bir kase yiyebileceğimi söylemişti.
Aynen monicim öğle yemeği yerine yedim şifa olsun inş.
Biz 15 agustostan basliyoruz kullanmaya oglana en iyisi mollers zaten. Oglana coktan basladikta. Kendimizede bugun baslicaz insallah. Bi de doktor test yapmadan yazarmi devit acaba ya ilac damla yani.
Wellcare kullanıyorum ben şuan bazende coledan kullanıyorum . Doktor yazmadanda alabiliyorsun diye biliyorum cnm deviti tabi doktor yazınca fiyatı biraz daha düşüyor ama doktor tahlil yapmadan yazmaz sanırım. Güneşten alıyoruz hala diye ekim gibi başlarım ben

Canim gunesten aliyor olsaydik yazin tamamlanir kışın eksilirdi bence. Ben gunesten aldigimizj hic sanmiyorum

Canim gunesten aliyor olsaydik yazin tamamlanir kışın eksilirdi bence. Ben gunesten aldigimizj hic sanmiyorum

D vitamini mslesef gıdalarla çok az alınıyor ancak en fazla d vitamini güneşte var bunuda doğru zamanda kullanmak önemli saat 11 ile 14 arası 15 dakika baş ve kollar açık olarak güneşlenmek yeterli deniyor ancak bu güneşi çok görmediğimiz zamanlarda ve kronik rahatsızlığı olanlarda doktora danışarak d vitamini kullanmak gerekebilir d vitamini kilo vermekten tutunda hamile kalmaya hatta bağışıklığı güçlendirmeye varana kadar çok işe yarayan önemli bir vitamin

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir tane domates
Peynir ve ceviz
Zeytin
Şekersiz çay
İki dilim ekmek

Öğle
Bir tabak makarna
Bir kase yoğurt
Bir parça haşlanmış hindi eti
Yeşil soğan

Akşam
Közlenmiş patlıcan salatası
Bir dilim ekmek

Su 1 litre spor 5000 adım ayrıca ev işleri ve iki saat ütü

moni

Kendi menümü eleştireyim ekmek çok fazla olmuş bu aralar çpk fazla ekmek yemeye başladım bir ara ne güzel hiç yemiyordum benim bir sıkıntım olunca ekmeği sığınak olarak görüyorum bunu farkettim toparlanmam gerek ama içim daralıyor Allahım sen hayrlara vesile et

Gene kimseler yok

cnm bugun pazaaarr

canim aksine gunesten aliyoruz hatta soyleki ben hamileligimden once yazin arkadasimin evine oglen yarim saat yuruyordum 1 ay yurumusumdur 3 gune bi falan d vitaminin ust seviye cikti tahlilde inanamadim olmasi gerekenden de yuksekti sara_28 cok doğru soylemis. yasanmislikla sabittir

Bişey diyeyim mi kızlar insan zor günlerinde kimin gerçek dost kimin sahte dost olduğunu anlıyor ben bu sel felaketinden sonra bir çok insanı sildim insan böylesi bir durumda sadece aranmak ve geçmiş olsun denmesini bekliyor ama yok insanlar bu kadar düşüncesizler ve hele bu kişilerin yakın akrabadan olması dahada üzücü

Hayrolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…