Hayirli mutlu sabahlar
Yarin aylik hedefinin son günü...ben hedefi tutturamadim...ama bi 300 gram daha gitse en azindan 2 kilo gitmiş olacak bu ay..bu sabah tartida 57,4 gördüm..
Kaptan yardimciliği artik yapmasamda bu uygulamaya devam ederiz yine
Tünaydın hanımlar
Bugün eşim ailesiyle köye gitti. Git dedim ama içimde buruk kaldı. Bizde senin aileniz dedim ancak. Yine güzellikle yolculadim. Biraz çamaşır temizlik yapıp akşam çocuklarla plan yapmayı düşünüyorum. Malum sıcak bı gün bu gün.
Hedefe ulasmak cok isterdim fakat o gucte degilim sanirim hala bas agrisi cekiyorum kahveyle idare ediyorum. Ilac icmek istemiyorum benim agri kesicilerim 500 mg. Bide acliktan oldu bu soyleki ben oruc tuttugum ilk 3 gunum ense agrisi ile gecer. Sanieim uzun sure ac kalamiyorum suan nasil yapicam bilmiyorum. En az 20 saat aclik yapmak istiyorum. Aksami olmassa erken kapatmayi denerim su bi kac gun bas agrim gecsinde
Kesinlikle cnm d vitamini çok önemli biz geçen kış allahıma şükürler olsun hiç hasta olmadık kış boyu d vitamini kullandık bide eşim ve kendim balık hapı cocuklarada balık şurubu kullandım. Ekimde tekrar başlayacağım d vitaminine
aman senede bir yiyiyoruz zaten ye nolcak 1 kaseden yeterki erken saatte ye 7den sonra degil.Slm kızlar annem aşure yapcakmış illa gelin diyor öğleden sonra gidip yiyeceğim küçük bir kase yerim artık
yuru be busem kim tutar seniselam kizlar kaynanamdayiz 12 de kahvalti ettim aksam da erken yiycem kahvaltida biraz ucu kacti cunku
Gormedim canim gozumden kacmismasallah cnm evet devam ederiz bende ulasicam insallah hedefe
sendemi gitmek istiyodun niye oyle dusundun cnm
sana yazdim aksam aclik yap diye gordun mu cevap yazmadin
o kadar sikintin varsa zorlama suan once bi 16/8 devam et 20 zor kademe kademe saati uzat canim
canım aşureyi eski diyetisyenim öğle yemeği yerine bir kase yiyebileceğimi söylemişti.Slm kızlar annem aşure yapcakmış illa gelin diyor öğleden sonra gidip yiyeceğim küçük bir kase yerim artık
Biz 15 agustostan basliyoruz kullanmaya oglana en iyisi mollers zaten. Oglana coktan basladikta. Kendimizede bugun baslicaz insallah. Bi de doktor test yapmadan yazarmi devit acaba ya ilac damla yani.Kesinlikle cnm d vitamini çok önemli biz geçen kış allahıma şükürler olsun hiç hasta olmadık kış boyu d vitamini kullandık bide eşim ve kendim balık hapı cocuklarada balık şurubu kullandım. Ekimde tekrar başlayacağım d vitaminine
Öğle yemeği yerine yedim cnmaman senede bir yiyiyoruz zaten ye nolcak 1 kaseden yeterki erken saatte ye 7den sonra degil.
yuru be busem kim tutar seni
Gormedim canim gozumden kacmis
Aynen monicim öğle yemeği yerine yedim şifa olsun inş.canım aşureyi eski diyetisyenim öğle yemeği yerine bir kase yiyebileceğimi söylemişti.
Wellcare kullanıyorum ben şuan bazende coledan kullanıyorum . Doktor yazmadanda alabiliyorsun diye biliyorum cnm deviti tabi doktor yazınca fiyatı biraz daha düşüyor ama doktor tahlil yapmadan yazmaz sanırım. Güneşten alıyoruz hala diye ekim gibi başlarım benBiz 15 agustostan basliyoruz kullanmaya oglana en iyisi mollers zaten. Oglana coktan basladikta. Kendimizede bugun baslicaz insallah. Bi de doktor test yapmadan yazarmi devit acaba ya ilac damla yani.
Canim gunesten aliyor olsaydik yazin tamamlanir kışın eksilirdi bence. Ben gunesten aldigimizj hic sanmiyorumÖğle yemeği yerine yedim cnm
Aynen monicim öğle yemeği yerine yedim şifa olsun inş.
Wellcare kullanıyorum ben şuan bazende coledan kullanıyorum . Doktor yazmadanda alabiliyorsun diye biliyorum cnm deviti tabi doktor yazınca fiyatı biraz daha düşüyor ama doktor tahlil yapmadan yazmaz sanırım. Güneşten alıyoruz hala diye ekim gibi başlarım ben
Benim artıyor ama belki bünye ile alakalıdır iki kez yaz sonrası tahlil yaptırmam gerekmişti hüzel değerlerde çıkmıştı kışın düşüyor amaCanim gunesten aliyor olsaydik yazin tamamlanir kışın eksilirdi bence. Ben gunesten aldigimizj hic sanmiyorum
Canim gunesten aliyor olsaydik yazin tamamlanir kışın eksilirdi bence. Ben gunesten aldigimizj hic sanmiyorum
Gene kimseler yok
Canim gunesten aliyor olsaydik yazin tamamlanir kışın eksilirdi bence. Ben gunesten aldigimizj hic sanmiyorum
Hayrolsun inşallahKendi menümü eleştireyim ekmek çok fazla olmuş bu aralar çpk fazla ekmek yemeye başladım bir ara ne güzel hiç yemiyordum benim bir sıkıntım olunca ekmeği sığınak olarak görüyorum bunu farkettim toparlanmam gerek ama içim daralıyor Allahım sen hayrlara vesile et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?