Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah
1 yumurta
3 dilim hindi.füme
30 gr peynir
7 zeytin
2 dilim tb ekmek
Domates Salatalık

Öğle
1 küç0k kase aşur e
1 dilim tb ekmeği üstüne 60 gr ton balıgı

Ara
Beyaz çay

Akşam
6 kaşık kuru fasulye
1 bardak yoğurt
Salata

İki gündür liste dışı yedim yarına bakalım nasıl bir etkisi olcak artı çıkmayacağım kesinde eksi gelmeyebilir bide regli oldum bugun

Ekmeğin beyaz ekmek değilse çok değil normal hatta makarna sıkıntı onuda tb makarna 6 kaşık yersen oda sıkıntı değil. 6 çorba kaşığı tb makarna 2 dilim tb ekmeğine eşit

Ekmeğin beyaz ekmek değilse çok değil normal hatta makarna sıkıntı onuda tb makarna 6 kaşık yersen oda sıkıntı değil. 6 çorba kaşığı tb makarna 2 dilim tb ekmeğine eşit

Malesef beyaz ekmek canım ama azaltmaya karar verdim yavaş yavaş toparlanmaya çalışacağım

Bu akşam eşim evde değil şehir dışına çıktı bu gece bana sabahlar olmaz korkudan varmı benim gibi kocası olmayınca korkan bask a deliii . 4 çocuk var evde ama yinede korkuyorum ahh ahh en sevmediğim huyum

Deli değilsin canım korkuda ağlamak gibi üzülmek gibi sevinmek gibi normal bir duygu inancını bilmiyorum ama inanıyorsan İhlas Felak ve Nas sureleri ile Ayetel Kürsü oku bunlar seni korur ve korkunu vesveseni alır Allahın izniyle

kesinlikle haklısınız. takımın toparlanmaya ihtiyacı var. ben iyice koptum. bu aralar depresyondayım. işler çok. virüsten dolayı dışarı çıkmak istemiyorum. sürekli yiyorum. aralıklı oruca bir türlü geçemedim. önümüzdeki 2 hafta da yoğun olurum. sonra düzene girerim diye düşünüyorum. sakinliğe ihtiyacım var.

Okuyorum cnm hatim ediyorum nerdeyse yatarken akşam 11 den sonra başlıyor sabab namazına kadar sıkıntı oluyor içimde eşim evdeykende böyle şimdi oda yok bu gece extra extra olur artık heralde . Uykum iyice gelene kadar yatmıcam bakalım elbet sabah olcak allahın izniyle

Canim cok gecmis ay yazcam yazcam bir turlu yazamadim.
Senin icinde gozlem yapmak nasil olmus. Zaten insanlari hastalikta yada bu tarz felakette tanirsin.
Kotu gunde olmayan iyi gune de gelmesin zaten
Kaptanim ben 20 dakka dans ettim. Spord bu kadar ter dokmuyorum vallahi oyhhh su su oluyorum
Bu akşam eşim evde değil şehir dışına çıktı bu gece bana sabahlar olmaz korkudan varmı benim gibi kocası olmayınca korkan bask a deliii . 4 çocuk var evde ama yinede korkuyorum ahh ahh en sevmediğim huyum
Bende senin gibiyim esimdr ne var korkcak diyor. Haftanin 1 gecesi yok. Ayyy bi uykum kaçıyor gelmiyor. Nirmalde esim gelmeden sizarim sende ben olmayinca oturasin geliyor diyor
Cok sikinti oluosa senin icin bir tane alerji ilaci at uyku yapar

Alerji ilacı yok cnm ya oturucam sızana kadar . Seninkide zormus ya haftada 1 kez . Benim ayda yılda bir eşim evde olmaz.

Işıkları açık bırak ve çocuklarının yanında uyu Allahım yar ve yardımcın olsun

Çok mutlu oldum kızlar bu sonuca hem kendi adıma hem takım adına inşallah ideal kiloma gelip mezun olmakda nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…