- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Ekmeğin beyaz ekmek değilse çok değil normal hatta makarna sıkıntı onuda tb makarna 6 kaşık yersen oda sıkıntı değil. 6 çorba kaşığı tb makarna 2 dilim tb ekmeğine eşitKendi menümü eleştireyim ekmek çok fazla olmuş bu aralar çpk fazla ekmek yemeye başladım bir ara ne güzel hiç yemiyordum benim bir sıkıntım olunca ekmeği sığınak olarak görüyorum bunu farkettim toparlanmam gerek ama içim daralıyor Allahım sen hayrlara vesile et
Ekmeğin beyaz ekmek değilse çok değil normal hatta makarna sıkıntı onuda tb makarna 6 kaşık yersen oda sıkıntı değil. 6 çorba kaşığı tb makarna 2 dilim tb ekmeğine eşit
Bu akşam eşim evde değil şehir dışına çıktı bu gece bana sabahlar olmaz korkudanvarmı benim gibi kocası olmayınca korkan bask a deliii . 4 çocuk var evde ama yinede korkuyorum ahh ahh en sevmediğim huyum
Günaydın kaçıncı olmuşuz diye bakmak için geldim yine sondan ikinciyiz dahada üzücü olan kimse kaçıncı olduğumuzu merak bile etmemiş eskiden cuma günleri burası çok renkli ve eğlenceli olurdu takımın eski havası kalmadı herkes çok yorulduğunu bıktığını yazıyor haklıdırlarda ama hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz bu günler geçecek ve geriye kalan aldığımız kilolar ve mutsuz bir beden olmamalı arkadaşlar herşeyi bir kenara bırakalım kendi sağlığımuz için aynadaki görüntümüze baktığımızda mutlu olmak için her şeye ama her zorluğa rağmen önce ve en önemlisi kendimiz için elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeye ve kendimize iyi bakmaya mecburuz.
Birbirimizi motive etmek adınada olsa yediğimize içtiğimize dikkat etmeli menü yazarken kendimizle gurur duymak için bile gün içinde yediklerimize dikkat etmeli bol bol su içmeli ve hareket etmeliyiz emin olun bunlar basit gibi görünsede insanın kendini iyi hissetmesine sebep oluyor
Bu gidişle giderse bu takım kapanacak diye korkarım kimoni kaptanım da bunu yazmış bunum olmasını ben istemiyorum eminim ki sizde istemiyorsunuz çünkü burası sadece diyet topiği değil birbirimizin dertlerini dinlediği elinden geldiğince yardımcı olmak istediğide bir yer terapi merkezi gibi öyle değilmi
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın amacım kimseyi eleştirmek yada kırmak değil sadece kendimide katarak artık kendimize gelelim istiyorum
İnanın çok zor günlerden geçiyorum elektriğimiz jeneratör desteğiyle var ve hâlâ suyumuz yok net giderde yazım yarıda kalır korkusuyla hızlıca yazmaya çalışıyorum buna rağmen beslenmeye dikkat ediyorum ama suyu çok içemiyorum su sıkıntısından dolayı buda ödem ve şişlik yapıyor ama yinede bunada şükür Allah beterinden korusun diyip sözlerimi bitiriyorum hepinizi seviyorum kaptanımız için bu takım için en önemlisi kendimiz için bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye var mıyız
cok guzel yazmissin canim. ben toparlancagina inaniyorum takimin. tek basima cirit atiyorum burda bazenben hep evdeyim firuze repligi gibi ben hep burdayim genelde
ins bu ozel durum gecer de sende daha sık gelebilirsin. Allah yardimcin olsun cnm.
kesinlikle haklısınız. takımın toparlanmaya ihtiyacı var. ben iyice koptum. bu aralar depresyondayım. işler çok. virüsten dolayı dışarı çıkmak istemiyorum. sürekli yiyorum. aralıklı oruca bir türlü geçemedim. önümüzdeki 2 hafta da yoğun olurum. sonra düzene girerim diye düşünüyorum. sakinliğe ihtiyacım var.Sanirim diyet değilde bulunduğumuz hayat şartlari bizi yoruyor..insanlarin piskolojileriyle oynuyorlar..ben virus olayindan okadar etkilenmedim piskolojik olarak..rahattim bana pek inandirici gelmemişti millet yiyecek stoklarken yadirgiyordum hatta eşimede kizmiştim oda toplu alişveriş yaptiğinda....düzenlide sporumu yaptim burdaki arkadaşlarada moral verdim.ama bu son dönemlerde ceyran su kesintisi söylentileri beni çok etkiledi..dün ona göre alişveriş yaptik konserveler aldik bugünde su stoklayacağiz..ne olur ne olmaz biz büyükler idare ederiz..çocuklari düşünüyorum..
Okuyorum cnm hatim ediyorum nerdeyse yatarkenDeli değilsin canım korkuda ağlamak gibi üzülmek gibi sevinmek gibi normal bir duygu inancını bilmiyorum ama inanıyorsan İhlas Felak ve Nas sureleri ile Ayetel Kürsü oku bunlar seni korur ve korkunu vesveseni alır Allahın izniyle
Malesef beyaz ekmek canım ama azaltmaya karar verdim yavaş yavaş toparlanmaya çalışacağım
Canim cok gecmis ay yazcam yazcam bir turlu yazamadim.Bişey diyeyim mi kızlar insan zor günlerinde kimin gerçek dost kimin sahte dost olduğunu anlıyor ben bu sel felaketinden sonra bir çok insanı sildim insan böylesi bir durumda sadece aranmak ve geçmiş olsun denmesini bekliyor ama yok insanlar bu kadar düşüncesizler ve hele bu kişilerin yakın akrabadan olması dahada üzücü
Kaptanim ben 20 dakka dans ettim. Spord bu kadar ter dokmuyorum vallahi oyhhh su su oluyorumMENÜ SPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş 60kiloyum - - @obezzto - - @Aylin42Konya - - O optumkibbye - - sara_28 - +50 +50 @busefit + + F Fitimfitsinfit + +100 Eddaak - - Mthn83 + +90 @Ekrl - 200 +100 @Natsume
Bende senin gibiyim esimdr ne var korkcak diyor. Haftanin 1 gecesi yok. Ayyy bi uykum kaçıyor gelmiyor. Nirmalde esim gelmeden sizarimBu akşam eşim evde değil şehir dışına çıktı bu gece bana sabahlar olmaz korkudanvarmı benim gibi kocası olmayınca korkan bask a deliii . 4 çocuk var evde ama yinede korkuyorum ahh ahh en sevmediğim huyum
Bizde de durum aynı ateş 38den aşağı düşmüyor. Allahım korusun hepsini bugün korona testi yaptırdık kızımaaksamki misafirleri iptal ettim cocuk kustu yine. atesi de cikmaya basladidurmadan esniyo yatircam. tabi yemiyo da ac ac yatacak
Alerji ilacı yok cnm ya oturucam sızana kadar . Seninkide zormus ya haftada 1 kez . Benim ayda yılda bir eşim evde olmaz.Canim cok gecmis ay yazcam yazcam bir turlu yazamadim.
Senin icinde gozlem yapmak nasil olmus. Zaten insanlari hastalikta yada bu tarz felakette tanirsin.
Kotu gunde olmayan iyi gune de gelmesin zaten
Kaptanim ben 20 dakka dans ettim. Spord bu kadar ter dokmuyorum vallahi oyhhh su su oluyorum
Bende senin gibiyim esimdr ne var korkcak diyor. Haftanin 1 gecesi yok. Ayyy bi uykum kaçıyor gelmiyor. Nirmalde esim gelmeden sizarimsende ben olmayinca oturasin geliyor diyor
Cok sikinti oluosa senin icin bir tane alerji ilaci at uyku yapar
Yaa çok geçmiş olsun cnm kaç yaşında kızın inş negatif çıkar cnmBizde de durum aynı ateş 38den aşağı düşmüyor. Allahım korusun hepsini bugün korona testi yaptırdık kızıma
İnşallah. 10 aylık daha çok minikYaa çok geçmiş olsun cnm kaç yaşında kızın inş negatif çıkar cnm
Okuyorum cnm hatim ediyorum nerdeyse yatarkenakşam 11 den sonra başlıyor sabab namazına kadar sıkıntı oluyor içimde eşim evdeykende böyle şimdi oda yok bu gece extra extra olur artık heralde . Uykum iyice gelene kadar yatmıcam bakalım elbet sabah olcak allahın izniyle
Bizde de durum aynı ateş 38den aşağı düşmüyor. Allahım korusun hepsini bugün korona testi yaptırdık kızıma
ben de akşam balığın yanında beyaz ekmek yedim. beslenmemi düzeltmem gerek. çok bozuldu menülerim kaç zamandır.
Oyy çok minikmiş daha kıyamam. İnşallah normal bir hastalıgın ateşidir cnm sonucu bizimkede paylaş merak ederiz.İnşallah. 10 aylık daha çok minik
Sagolasin rakibemIşıkları açık bırak ve çocuklarının yanında uyu Allahım yar ve yardımcın olsun
Eki Görüntüle 2682895
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 689. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 10. Takım tebrikler!
Liste birincisisara_28 (10. Takım) kocaman tebrikler!
Oo maşallah cnm tebrik ederim devamıda gelecektir çok iyi gidiyorsunÇok mutlu oldum kızlar bu sonuca hem kendi adıma hem takım adına inşallah ideal kiloma gelip mezun olmakda nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?