Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hiç sorma cumartesi akşamı 8 de arıyor canı lahmacun istemiş de tövbe tövbe dedim bu saatte nasıl hazırlayıp birde pişirticem dedim mecburen ertesi güne cagırdım evet cokk cok rahat yaglayıp ballayıp işini yaptırıyor kadın kocası da gazının içine bakıyor
Millette şans var

Seninki de pek iyi miş zoraki davet ediyor

Bugün de yükselirse aile hekimine gidicez hastaneye sevk için. Bakalım bekliyoz daha.

ay seninki ne oyle sinsi sinsii en korktugummm

bnmki zoraki degil resmen davet etmiyor o yuzden biz gelicez diyor gitmek isteyen rezalet yani. zaten bi defa ilk oglu dogdugunda gormeye gittik ay evi pislik goturuyo. salon masasinin ustu toz dolu yemek yiycez ben sildim simsiyahti kendide dedi ay tozluydu dedim skinti yok olsun. wc desen klozet pis paspasta saclar peceteler kimsenin evine bakmam temizine pisine ama sok olmustum gozume gozume girdi pislik gitmemek daha iyi bnm icin o yuzden

Bugün de yükselirse aile hekimine gidicez hastaneye sevk için. Bakalım bekliyoz daha.

hastanelerde hic iyi degil. ilacla tedavi edilse daha iyi aslinda ama bi egitim arastirmaya goturup muayene ettirin muhakkak

masallah sonundaaaa
harikasin

tartildim

gecen 74.5 cikmistim geri almisim malesef 74.8 yani sabit. bugunde 600 gr veremeyecegime gore hedefe ulasamadim yarin tekrar yazarim ucundan kaciricam sanirim

Sen giresunlumuydun canim.ordami kaliyorsunuz...şu bikaç aydan beri bende aile yakinlari ve akrabalardan birçoğunu sildim zaten sanki ölü gibiydiler ruh gibi hep biz arayip aile akraba bağlari kopmasin diye hal hatir soruyorduk..onlar sadece işleri düştüklerinde ariyorlardi..benim kocada saf...yardim ede ede biz tükendik...yok karisi doğum yapar borc ister..diyeri iş yeri kurar borç ister..diyeri oğluna düğün yapmak ister borç ister..daha saymakla bitmez...doğru dürüst geri ödeyemiyorlarda...bizim okadar zor günlerimiz oldu..şu anda öyle 1 kişi bile aramadi aramiyorlardida hal hatir sormak için..derdimi anlatsamda destek olacaklarina tepki gösteriyorlar anlamiyorlar.onlara göre çünkü ben el kiziyim...neyseki artik eşimde anladi..oda kopardi bütün bağlarini kendi tarafindan.hatta tel nr.da değiştirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…