Hiç sorma cumartesi akşamı 8 de arıyor canı lahmacun istemiş de tövbe tövbe dedim bu saatte nasıl hazırlayıp birde pişirticem dedim mecburen ertesi güne cagırdım evet cokk cok rahat yaglayıp ballayıp işini yaptırıyor kadın kocası da gazının içine bakıyorkusma varsa virus degildir canim. acil sifalar olsun
menu iyi misafirli gun icin. aksami cok gec yapmadiysan skinti olmamistir
bnm eltimde hic davet etmez ama kimseyi davet etmez. o yuzden kayinpeder biz gelcez falan der torun gormek isterseanca cocuklarin dogum gununde gideriz o kadar agzinin arasinda banada beklerim zor der. cok da umrumda gitmiyorum oluyor bitiyor senin elti pek rahatmis
Bana 6. Hastalık gibi geliyodu ama döküntü yok daha bu gece daha iyiydi şükür.Geçmiş olsun canım yoktur inşallah birşey diş de olabilir oda ateş yapar
Maşallah takıma süper bir haber
Bugün de yükselirse aile hekimine gidicez hastaneye sevk için. Bakalım bekliyoz daha.kusma varsa virus degildir canim. acil sifalar olsun
menu iyi misafirli gun icin. aksami cok gec yapmadiysan skinti olmamistir
bnm eltimde hic davet etmez ama kimseyi davet etmez. o yuzden kayinpeder biz gelcez falan der torun gormek isterseanca cocuklarin dogum gununde gideriz o kadar agzinin arasinda banada beklerim zor der. cok da umrumda gitmiyorum oluyor bitiyor senin elti pek rahatmis
Bende hedefimi tutturamadım malesef tatiller beni sekteye uğrattı.
Cok gecmis olsunnBugün de yükselirse aile hekimine gidicez hastaneye sevk için. Bakalım bekliyoz daha.
Aaa tuhhhYok sen 11. Sin
Hiç sorma cumartesi akşamı 8 de arıyor canı lahmacun istemiş de tövbe tövbe dedim bu saatte nasıl hazırlayıp birde pişirticem dedim mecburen ertesi güne cagırdım evet cokk cok rahat yaglayıp ballayıp işini yaptırıyor kadın kocası da gazının içine bakıyor
Millette şans var
Seninki de pek iyi miş zoraki davet ediyor
Bugün de yükselirse aile hekimine gidicez hastaneye sevk için. Bakalım bekliyoz daha.
Ay kizlar sonunda emeklerim yuzunu gostetiyor cok şükür.
Cuma galiba 78.1 demistim ay kendimi kaybettim unutkanlik hat safhab12 takviyesi lazim ama o da bas agrisi yapiyor neyse hatirladigimi yazayim
Cuma 78.1
Pazartesi: 77.3
Fark -800 gr
.
Sağolasın canımCok gecmis olsunn
Sen giresunlumuydun canim.ordami kaliyorsunuz...şu bikaç aydan beri bende aile yakinlari ve akrabalardan birçoğunu sildim zaten sanki ölü gibiydiler ruh gibi hep biz arayip aile akraba bağlari kopmasin diye hal hatir soruyorduk..onlar sadece işleri düştüklerinde ariyorlardi..benim kocada saf...yardim ede ede biz tükendik...yok karisi doğum yapar borc ister..diyeri iş yeri kurar borç ister..diyeri oğluna düğün yapmak ister borç ister..daha saymakla bitmez...doğru dürüst geri ödeyemiyorlarda...bizim okadar zor günlerimiz oldu..şu anda öyle 1 kişi bile aramadi aramiyorlardida hal hatir sormak için..derdimi anlatsamda destek olacaklarina tepki gösteriyorlar anlamiyorlar.onlara göre çünkü ben el kiziyim...neyseki artik eşimde anladi..oda kopardi bütün bağlarini kendi tarafindan.hatta tel nr.da değiştirecekBişey diyeyim mi kızlar insan zor günlerinde kimin gerçek dost kimin sahte dost olduğunu anlıyor ben bu sel felaketinden sonra bir çok insanı sildim insan böylesi bir durumda sadece aranmak ve geçmiş olsun denmesini bekliyor ama yok insanlar bu kadar düşüncesizler ve hele bu kişilerin yakın akrabadan olması dahada üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?