- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Sen giresunlumuydun canim.ordami kaliyorsunuz...şu bikaç aydan beri bende aile yakinlari ve akrabalardan birçoğunu sildim zaten sanki ölü gibiydiler ruh gibi hep biz arayip aile akraba bağlari kopmasin diye hal hatir soruyorduk..onlar sadece işleri düştüklerinde ariyorlardi..benim kocada saf...yardim ede ede biz tükendik...yok karisi doğum yapar borc ister..diyeri iş yeri kurar borç ister..diyeri oğluna düğün yapmak ister borç ister..daha saymakla bitmez...doğru dürüst geri ödeyemiyorlarda...bizim okadar zor günlerimiz oldu..şu anda öyle 1 kişi bile aramadi aramiyorlardida hal hatir sormak için..derdimi anlatsamda destek olacaklarina tepki gösteriyorlar anlamiyorlar.onlara göre çünkü ben el kiziyim...neyseki artik eşimde anladi..oda kopardi bütün bağlarini kendi tarafindan.hatta tel nr.da değiştirecek
Hayirli sabahlar herkeze
Yarin eylül ayi hedefleri için yine liste hazirlayacağim...bugünüde bitirelim yarin ağustos listesini güncelleyeceğim.bakalm kim hedefini tutturabilecek.
Kuzucum burda önce aile hekimine gitmek zorunlu o gerekli görürse yönlendiriyo hastaneye.
Bu arada test negatif çıkmış çok şükür.
menum
sabah
1 patatesli kir pidesi
yarim kiymali kirpidesi
ogle
1 kase kisir
1 dilim peynirli tava boregi
1 çatal kunefe
2 lt su
annemdeyim berbat rezalet sabiiirr
Oy bebem olsun yarin telafi edersin sen sadece 1 gunluk surecek sivi diyeti ile bu menu yok olur sikma canini arik ben de buralardayim insallah destekcinizim
Bu aralar çoğumuz öyleyiz canim..Allaha tevvekül ve sabirdan başka yapacak birşey yok...birde ne olursa olsun .negatif olan durumlardanda positif düşünmeye çalişalim yoksa kafayi bozariz..Selamlar hanımlar yazdıklarımı gönderecek kadar kendimi bulamıyorum. Bugün 78.2 çıktım.
Diyet dışı beslenmedim desem yalan olur. Ama 2 gündür kabızlık var. Bide kan ilacı başladım. Kan değerlerim düşünce depresyon belirtileri gösteriyorum. Bu aralık alinganlik durumlarim çoğaldı.
Bugün bende biraz saçmaladim..2 makaron 1 yulafli bar yedim..zor zaptediyorum kendimi ..çok tatli isteğim var bu aralar.kizlar demoralize oldum o yuzden reddettiklerimi de yazicam
keki yemedim
patates salatasi yemedim
lahmacunu yemedim
kunefeye devam etmedim
aksam yemegi yemiyorum gunu kapadim
Oo maşallah cnm tebrik ederim devamıda gelecektir çok iyi gidiyorsun
Inşallah canım
Tebrik ederim
cnm cok cok gecmis olsun. temiz cikacagina inaniyorum Salih tut icini
ay inanamiyorum kendime ben soook
sara_28 ve dereceye girenler eda dahil herkesi tebrik ederim yaa ama kendime soktayim o ayri vallaaa
Sen giresunlumuydun canim.ordami kaliyorsunuz...şu bikaç aydan beri bende aile yakinlari ve akrabalardan birçoğunu sildim zaten sanki ölü gibiydiler ruh gibi hep biz arayip aile akraba bağlari kopmasin diye hal hatir soruyorduk..onlar sadece işleri düştüklerinde ariyorlardi..benim kocada saf...yardim ede ede biz tükendik...yok karisi doğum yapar borc ister..diyeri iş yeri kurar borç ister..diyeri oğluna düğün yapmak ister borç ister..daha saymakla bitmez...doğru dürüst geri ödeyemiyorlarda...bizim okadar zor günlerimiz oldu..şu anda öyle 1 kişi bile aramadi aramiyorlardida hal hatir sormak için..derdimi anlatsamda destek olacaklarina tepki gösteriyorlar anlamiyorlar.onlara göre çünkü ben el kiziyim...neyseki artik eşimde anladi..oda kopardi bütün bağlarini kendi tarafindan.hatta tel nr.da değiştirecek
Durum yedin heraldekizlar demoralize oldum o yuzden reddettiklerimi de yazicam
keki yemedim
patates salatasi yemedim
lahmacunu yemedim
kunefeye devam etmedim
aksam yemegi yemiyorum gunu kapadim
Hadi hayırlısıMerhabalar
Tahlil sonuçlarım iyi çıktı, bir değer yüksekmiş biraz bunun için de iki hafta sonra tekrar kan verecekmişim.
diyetisyenle görüştüm bugün, standart bir liste verdi iki hafta onu deneyeceğim.
Bugün bende biraz saçmaladim..2 makaron 1 yulafli bar yedim..zor zaptediyorum kendimi ..çok tatli isteğim var bu aralar.
Durum yedin heraldeonu goremedim
Ooo ben bugun neler yedim. Mecbur arkadasima gittim napim aylardir gormuodum hazirlamis.
Puaca yedim
Sigara boregi yedim
6 da kapattım simdu su
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates
Peynir ve ceviz
Zeytin
Şekersiz çay
İki dilim ekmek
Öğle
Üç kaşık etli pilav
Ayran
İki küçük tulumba tatlısı
Akşam
Bir tabak etli patates yemeği
İki dilim ekmek
Su 1 litre spor 10.000 adım
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?