Isler bitti geldimm simdi oglumla oyun zamaniiinerdesiniz hu hu kayboldunuz yine
Kuzucum burda önce aile hekimine gitmek zorunlu o gerekli görürse yönlendiriyo hastaneye.ay seninki ne oyle sinsi sinsii en korktugummm
bnmki zoraki degil resmen davet etmiyor o yuzden biz gelicez diyor gitmek isteyen rezalet yani. zaten bi defa ilk oglu dogdugunda gormeye gittik ay evi pislik goturuyo. salon masasinin ustu toz dolu yemek yiycez ben sildim simsiyahti kendide dedi ay tozluydudedim skinti yok olsun. wc desen klozet pis paspasta saclar peceteler kimsenin evine bakmam temizine pisine ama sok olmustum gozume gozume girdi pislik gitmemek daha iyi bnm icin o yuzden
hastanelerde hic iyi degil. ilacla tedavi edilse daha iyi aslinda ama bi egitim arastirmaya goturup muayene ettirin muhakkak
masallah sonundaaaa
harikasin
Hadi gözünüz aydın olsun canım.Kuzucum burda önce aile hekimine gitmek zorunlu o gerekli görürse yönlendiriyo hastaneye.
Bu arada test negatif çıkmış çok şükür.
gözünüz aydın canım benimKuzucum burda önce aile hekimine gitmek zorunlu o gerekli görürse yönlendiriyo hastaneye.
Bu arada test negatif çıkmış çok şükür.
rabbim gönlüne ferahlık versin haticecim.Selamlar hanımlar yazdıklarımı gönderecek kadar kendimi bulamıyorum. Bugün 78.2 çıktım.
Diyet dışı beslenmedim desem yalan olur. Ama 2 gündür kabızlık var. Bide kan ilacı başladım. Kan değerlerim düşünce depresyon belirtileri gösteriyorum. Bu aralık alinganlik durumlarim çoğaldı.
30dk sporum varMENÜ SPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş 60kiloyum - - - obezzto - - - Aylin42Konya - - - O optumkibbye - - - sara_28 - +50 +50 B busefit + + + F Fitimfitsinfit + +100 + Eddaak - - 80 Mthn83 + +90 + @Ekrl - 200 +100 +50 Natsume - - -
Üstümden yük kalktı resmen, sağolasınHadi gözünüz aydın olsun canım.
Çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?