Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sevdigi biseyi ödül koysan, icerse kazanacagi
Aa bu mesaj cok eskide kalmis alintilamisim ama cevaplamaya vaktim olmamis :)
Odul verecek guzel bir sey yok ki cikolata falan:)
3.gunden sonra sulandirarak dilinjn uzerinden bogazina akittik
Simdi 11. Gun falan artik aciyor agzini iciriyorum masallah ama oyle bir tad ki anlatamam
Ay bunalima girip beni takim içi listeden cikarin dedigim halde cikarmadigin icin cok sevjndim
Iyi yapmişsin iste geri döndüm.
Ama menu spor listesinde olmamam da guzel Gulhan1 ay etiketleyemedim
Hele tam bir duzene gireyim oraya da girerim insallah

ay hosgeldin beybicim sevindim donmene. gectin mi evinee
Yok hala baba evindeyem
Ekim'de kontrolumuz var insallah ondan sonra eve dönüş
Oyle bir iyi geldi ki bu tatil
Normalde hep burda konusuyorduk ya
Bazen erkeklere yuz vermemek lazim
Gerci bizim iliskimiz hep manyak da yani ayni koltuga bile oturmama raddesinde daha neler neler her neyse
Ben hep 1.gun yuz vermiyordum 2.gune bogulup neden uzaksin ne zaman iyi olucaz die soruyordum ama o kadar bogulmustum ki komsu yok arkadas yok akraba yok hava sicak artı pandemi
...simdi ne diyorum biliyor musunuz eve gideyim canina okicamm
Gormezden gelmek nasil bir duyguymus
Guler yuzu gosterip yemek temizlik bilmem ne on numaraya yakin olup
insallah tabi diyeyim önce
Her sey tamam ama bir tık mesafeli
Beni hic oyle ggorecekti gorecek
Ay cok heyecanlı zaman intikam zamani intikam soguk yenen bir yemek
Sahi kizlar intikam soguk yenen bir yemek ise kac kalori acaba

ayni koltuga oturmamak
sizin is cok zormus en guzel ders onu gormeyip sallamamak olcak ona bence bi soklansin bakalım

kac ay ayri kalmis olcaksin cnm? pandemide ben 2 ay yoktum bize iyi gelmemişti cikcasi

3
ayni koltuga oturmamak
sizin is cok zormus en guzel ders onu gormeyip sallamamak olcak ona bence bi soklansin bakalım

kac ay ayri kalmis olcaksin cnm? pandemide ben 2 ay yoktum bize iyi gelmemişti cikcasi
3 ay olacak ona oyle bir şok laxim tabi
Buna iliskilerde soguk dus etkisi deniyormus zaten :))
Her zaman der ben kapidan cikina asla gozum arkada olmaz cok aşırı guveniyor bana o konuda
Belki de gozunun arkada kalmasi lazim töbe konusturuyor beni
Ne de olsa bu benim elimde oh ne ala olayina baglamamak lazim azicik da korkusu olmali karsi tarafin

yok cnm aman deyim oyle bi imaj cizme erkeklerde asiri ters tepiyor bu durum. inan kabak sana patlar gozunu disari diker inanamazsin. seni boyle bilsinki sadakati olsun en azindan yoksa hic iyi olmaz katlanamazsin gozu disari donerse adamin.

sen evini guzel tut. bakimina ozen goster temiz guzel giyin. zayiflamaya da devam et o kendinden sana yakinlasir Allahin izni ile. ve tabi onu sallamayacaksin. ben boyle yapiyorum ve adam kendi gelip optu beni dun dudustan durduk yere bi sasaladim

Yaaa cok tatlisin :)))))
Yok kiz hic oyle sey yapar miyim lafta benimkisi
Demek ki ay hic mutevazi olamayacagim :)
Oyle cok guvenilecek biriyim ki oyle dusunuyor ayrica sallamama kismina aşırı katiliyorum
Bir an once evime gisip onu sallamamaya baslamayi ıstiyorum :)) cok fresh rahatladim şukur bu 1 bucuk ayda

Gunaydin kizlarrrr

Saat 12 de yersem bugun 20 saat if yapmis olucimmmm ilk defa bu kadar uzun yapicam. Insallah faydasi da hemem tartida cikar.. Hemdr bugun oglanin okula gidicez ogretmeniyle tanisicak ac karna gidicem. Gelince yicez.. Ohhh

Ayyy bence cagırmaması gitmemen daha hayırlı kuzum öyleleri daha çok yaranır eşine biliyormusun biz dört dörtlük yapmaya calışıyor uz sanki madalya takıyorlar

sende cok tatlisin canim
insallah iyi olursunuz sende mutlu olursun

Gunaydin kizlarrrr

Saat 12 de yersem bugun 20 saat if yapmis olucimmmm ilk defa bu kadar uzun yapicam. Insallah faydasi da hemem tartida cikar.. Hemdr bugun oglanin okula gidicez ogretmeniyle tanisicak ac karna gidicem. Gelince yicez.. Ohhh

edaa tebrikler cnm ama bibseyi merak ediyorum. seker hastalari dr kontrolunde yapmali deniyor if sende durum ne canim

Ayyy bence cagırmaması gitmemen daha hayırlı kuzum öyleleri daha çok yaranır eşine biliyormusun biz dört dörtlük yapmaya calışıyor uz sanki madalya takıyorlar

yok cnm ya kocasi sinir hastasi gibi sanki herkesi tersliyor burda bahsetmistim kadini herkesin icinde azarladi gecen gun. onun yerinde olmak istemezdim

yok cnm ya kocasi sinir hastasi gibi sanki herkesi tersliyor burda bahsetmistim kadini herkesin icinde azarladi gecen gun. onun yerinde olmak istemezdim
Allahım ne insanlar var hiç sevmediğim azetmedigim bir şey insan içinde bozmak Allah sabır versin böyle eşleri olana

Allahım ne insanlar var hiç sevmediğim azetmedigim bir şey insan içinde bozmak Allah sabır versin böyle eşleri olana

amin canim

Yaa :) bunu da alintilamisim cevap yazamadan uyuyakalmişim mesaj yazma yerinde hazir duruyor
Saçmala ya hayat sacmalayinca güzel diyecektimben de severim azicik sacmalamayi

rahatliktan bunlar hep

B busefit düştü şükür dünden bu yana baya toparladı. Seninki nasıl oldu?

Sara giresunlumuymuş? Çok geçmiş olsun sana ve bütün herkese.

cok sevindim canim. benimkide iyi de burnu tikandi simdide oksuruge cevirmezse iyi. elletmiyorda burnunu asabi

evet cnm sara_28 giresunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…