Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gunaydin kizlaaar

malesef aylik hedefi tutturamadim
bugun sivi diyeti yapicam yarin ulasmis olurum artik

gecen ay 77.2
bugun 74.7
aylik verilen 2.5 kg

Eki Görüntüle 2683497

Gulhan1
Maşallah yinede gitmiş 2.5 kilo...ben veremedim bu ay..biraz eksi götmüştüm bikaç gün önce. dün biraz makarna yedim ufak tefek kaçamaklarim oldu hemen artiyi gördüm..birde özel günümdeyim ödemde olabilir...

Hayirli mutlu sabahlar hepimize...bugün tartilmayi unutmayalim ve yeni hedefler koyalim yine eylül ayiiçin...austos ayi benim için iyi geçmedi...umarim bu ay daha iyi geçer..
Ben de dun aksam 1 dilim kek ve 4 kasik nohut kacamagim oldu saat 21.00 de ama napim annem yapti ogluma ay bi yiyim dedim
Bugun +500 geldi
Ben de bugun sivi diyetindeyim insallah
Benim eylul 1
Kilo 77.8
Hedef ucucam ya 72 insallah hadi bakalim

pericim sen zaten korusan yeter masallah ama benim durum farkli. uc kilo bile verememek cok can skici suc bende biliyorum boyle degildim artik surec uzadikca bende saldim tukendim. pes de edemiyorum anca sureci uzatiyorum olan bana oluyor

kacamaklar hemen arti yansir tartiya. kilo kadar nankorunu gormedim

Ben de dun aksam 1 dilim kek ve 4 kasik nohut kacamagim oldu saat 21.00 de ama napim annem yapti ogluma ay bi yiyim dedim
Bugun +500 geldi
Ben de bugun sivi diyetindeyim insallah
Benim eylul 1
Kilo 77.8
Hedef ucucam ya 72 insallah hadi bakalim

bende guya sivi diyeti yapcaktim olmadi cocukla

biraz cok sanki hedef sonra ulasamayinca demoralize olma canim. ben oldum da azcik
Çok şükür canım, çok sevindim
Geçmiş olsun canım

sag olasin gezocum Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…