- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.632
- 133
- 41
Benimki serum sıkarken ağzını açıp bekliyo şapşal şapşalcok sevindim canim. benimkide iyi de burnu tikandi simdide oksuruge cevirmezse iyi. elletmiyorda burnunu asabi
evet cnmsara_28 giresunda
Maşallah yinede gitmiş 2.5 kilo...ben veremedim bu ay..biraz eksi götmüştüm bikaç gün önce. dün biraz makarna yedim ufak tefek kaçamaklarim oldu hemen artiyi gördüm..birde özel günümdeyim ödemde olabilir...gunaydin kizlaaar
malesef aylik hedefi tutturamadim
bugun sivi diyeti yapicam yarin ulasmis olurum artik
gecen ay 77.2
bugun 74.7
aylik verilen 2.5 kg
Eki Görüntüle 2683497
Gulhan1
Ben de dun aksam 1 dilim kek ve 4 kasik nohut kacamagim oldu saat 21.00 de ama napim annem yapti ogluma ay bi yiyim dedimHayirli mutlu sabahlar hepimize...bugün tartilmayi unutmayalim ve yeni hedefler koyalim yine eylül ayiiçin...austos ayi benim için iyi geçmedi...umarim bu ay daha iyi geçer..
Geçmiş olsun canımcok sevindim canim. benimkide iyi de burnu tikandi simdide oksuruge cevirmezse iyi. elletmiyorda burnunu asabi
evet cnmsara_28 giresunda
Maşallah yinede gitmiş 2.5 kilo...ben veremedim bu ay..biraz eksi götmüştüm bikaç gün önce. dün biraz makarna yedim ufak tefek kaçamaklarim oldu hemen artiyi gördüm..birde özel günümdeyim ödemde olabilir...
Ben de dun aksam 1 dilim kek ve 4 kasik nohut kacamagim oldu saat 21.00 de ama napim annem yapti ogluma ay bi yiyim dedim
Bugun +500 geldi
Ben de bugun sivi diyetindeyim insallah
Benim eylul 1
Kilo 77.8
Hedef ucucam ya 72 insallah hadi bakalim
Çok şükür canım, çok sevindim
Geçmiş olsun canım
Ben tutturamadım malesef
Ben tutturamadım malesef
Gulhan1
Yeni hedefim
01 eylül güncel
78.8
Aylık Hedefim
75.8
3 kilo hedef koydum bu ay olacak inş.
sara_28 çok geçmiş olsun canim..giresunda olduğunu bilmiyordum...
MENÜ SPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş 60kiloyum - - - obezzto - - - Aylin42Konya - - - O optumkibbye - - - sara_28 - +50 +50 + B busefit + + + + F Fitimfitsinfit + +100 + Eddaak - - 80 @yst38 + +90 +120 @Ekrl - 200 +100 +50 Natsume - - -
Yok cnm 3 kiloda veremedim ikikez evden uzaklaştım düzen şaştı bu ay hep aldıgım ufak tefek kiloları vermekle gecti. Ama önüm0zdki aydan ümitliyim3 kg verdiysen hedef tutmus sayiyoruz bu aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?