- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Slm kızlar yarın tartı günü inş herkes mutlu olır yarın.
Sabah kalkınca
2 kuru kayısı 2 bardak su yeşilçay
Kahvaltı
1 yumurta
30 gr peynir
3 hindi füme
1 kapya biber(içine beyaz peynir koyup tost makinesinde közledim güzel oldu)
7 zeytin
2 dilim ekmek
Domates Salatalık
Öğle
100 gr mantar
6 kaşık kapuska
2 dilim tb ekmek
Ara
200 gr meyve
7 badem
Akşam
6 kaşık nohut
Salata
1 bardak yoğurt
15 bardak su içtim
1 saat yürüyüş yaptımmoni
Benim kan grubum 0 değilki canım B grubu
Hayırlı olsun canımselam. kizlar bugun tum gun disardaydim yatak aldim isbir den. yatagim cok kotuydu 1,5 aya gelirmis aradan cikti sonunda cok sukur
menu falan rezil sonrasindada annemdeydik. yarin artiyim ben malesef insallah cok kotu cikmaz kilomsimdiden ozur diliyorum haftaya telafi edicem tabiki
Ahh bacım keşke oyle Bi imkan olsa güneşi sıcagı sana yollarımBende ayaklarımı ısıtana kadar uyuyamadım.
Güneşi buraya yollayın nolur
saracim benim b negatif
senin ne
hoşgeldinkizlar beni takima alirmisiniz
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | - | - | - | - | - | - |
O optumkibbye | - | - | - | - | - | - | - |
| - | +50 | +50 | +100 | +100 | +50 | +50 |
B busefit | + | + | + | + | + | - | + |
F Fitimfitsinfit | + | +100 | + | - | +180 | + | +240 |
| - | - | 80 | - | - | - | - |
@yst38 | + | +90 | +120 | -180 | +200 | +80 | + |
| - 200 | +100 | +50 | - | - | + | +60 |
Kabul edersen ne demek,bilakis memnun olurum canım ❤Aylin42Konya hadi be bacım ben rakibin olmak istiyorumkabul edersen ama bu hafta degil cumadan sonra birdahaki cumaya kadar ne dersin
Sağol canımSana da çok geçmiş olsun şükür negatif çıkmış seninki de ❤❤
Ben büyük bir kase yedim amaAy olsun Aylin ne olacak az once kucuk bir kasede ben de yedim
Inanir misiniz hic ama hic sevmezdim 33 yasimdayim ilk kez yedim tadi gayet guzeldi
Ama cok sekerli yine bir 33 sene de yemem herhalde :)
Olsun swn yine dw super gidiyorsun
Çok tşk ederim kaptanımçok geçmiş olsun canım
Dr senin dediğin gibi depo demir ilacı verdi.Dün başladım ama şimdilik iştahım açılmadı,inşallah da böyle devam eder.Dediklerini uygulucam fulyacım.Biran önce eski enerjime kavuşmak istiyorum.Bende çok halsizim,bacaklarım ağrıyor sürekli yatayım uyuyayım istiyorum.İnşallah en kısa zamanda depoları doldururuzvalla çok yoğun ve yorgunum aylincim. çok halsiz..... ben de bu aralar giremiyorum. 10-12 gün kadar müsaade bana. daha iyi olacak inşallah.
aylin tüm demir hapları iştah açıyor. ama ferritin için depo demir ilacı kullanman lazım. o daha çok açıyor. 2 güne bir falan içme. gözünü kapatıp düzenli olarak hergün iç. bir an önce ferritinin yükselsin. hızlı olsun istiyorsan kahve ve çayı kes. süt ve süt ürünlerini minimuma indir. bol C vitamini içeren besinler tüket. yumurta ve kırmızı eti hergün ye. mesela öğlen ya da akşam öğünün de 1 porsiyon kırmızı et ile bol yeşillikli limonlu salata olsun. ama bu köfte olur, ızgara olur, haşlama olur farketmez. yanında sakın ayran, yoğurt tüketme.
bunlar yardımcı olur sana canım.
Benimde B negatif
Dr senin dediğin gibi depo demir ilacı verdi.Dün başladım ama şimdilik iştahım açılmadı,inşallah da böyle devam eder.Dediklerini uygulucam fulyacım.Biran önce eski enerjime kavuşmak istiyorum.Bende çok halsizim,bacaklarım ağrıyor sürekli yatayım uyuyayım istiyorum.İnşallah en kısa zamanda depoları doldururuzBu kadar yoğunluğun arasında zaman ayırıp yazdığın için çookk tşk ederim tatlım 60kiloyum
TamamdırKabul edersen ne demek,bilakis memnun olurum canım ❤
Yarından sonra başlayalım o zaman
Afiyet olsunBen büyük bir kase yedim amaSen çok şekerli şeyleri sevmiyorsun herhalde.Ben aşureye bayılırım,soğuk soğuk çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?