Ooo rakibem geçmişsin beni tebrik ederim
Mantıklışu an resmi yardımcı yok, ama hepiniz bir işin ucundan tutabilirsiniz.
Allah acil şifalar versin canımselam arkadaşlarım.herkese mutlu günler diliyorum
biz geçen cuma gittiğimiz tatilden pazar sabahı geri dönmek zorunda kaldık. Kayınpederimin gece kalbi zorlamış hastaneye zor yetiştirmişler.pazartesi anjiyo oldu açılmadı salı günü açık kalp ameliyatı olacak.biz pazar gününden beri moral bozukluğu ve üzüntü ile hastane ev arası dolaşıyoruz.aklımdasınız hep ama hiç elime telefon alıp da kk giresim gelmedi
çok geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum.selam arkadaşlarım.herkese mutlu günler diliyorum
biz geçen cuma gittiğimiz tatilden pazar sabahı geri dönmek zorunda kaldık. Kayınpederimin gece kalbi zorlamış hastaneye zor yetiştirmişler.pazartesi anjiyo oldu açılmadı salı günü açık kalp ameliyatı olacak.biz pazar gününden beri moral bozukluğu ve üzüntü ile hastane ev arası dolaşıyoruz.aklımdasınız hep ama hiç elime telefon alıp da kk giresim gelmedi
selam arkadaşlarım.herkese mutlu günler diliyorum
kilom bugün 88.1
regl olmadım yineizin alsam mı yoksa böyle kör topal devam etsem mi bilemiyorum
hoşgeldin canım, ilk sayfada kurallarımız var ben linki bırakıyorum okursun.
ve mini anketi doldurman gerekiyor.
10. Takım
10. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36: seaBahAR "Her üyenin, yarışma kurallarını içerenCUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri okuması zorunludur.:KK56: Kararların güncel hali her zaman son mesajdır." @seaBahAR :KK200: 26/02/2018 Merhaba...www.kadinlarkulubu.com
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :34
Boyunuz: 1.67
Mesleginiz: tıbbi sekreter
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk 2 yaş
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : hamilelik doğum duzensiz beslenme pko
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: kendimi rahat hissetmiyorum çabuk yoruluyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
isten eve evden ise bir hayatim var şuan
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) yarıştım yine 10. takımdı sanırım tüp bebek tedavisine başladığımda bıraktım.
Şu anki kilonuz: 72
Hedef kilonuz: 62
Ooo rakibem geçmişsin beni tebrik ederim
selam arkadaşlarım.herkese mutlu günler diliyorum
Çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin tez vakitteselam arkadaşlarım.herkese mutlu günler diliyorum
Olur bana uyar bu hafta sıra bende ama ona göreTeşekkür ederim canım bu haftada yarışıyormuyuz
Geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Gecen hafta 74.8
Bu hafta 74.4
Eksi 400
Pehhhhh
Çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin tez vakitte
Olur bana uyar bu hafta sıra bende ama ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?