Çok acıktım haşlanmış et yedim
Çok acıktım haşlanmış et yedim
Merhabalr
dünkü menüm
kahvaltı
Patatesli biberli yumurta
Peynir
Domates salatalık
ara
1 incir
Kahve
akşam
Türlü
Havuçlu pilav (3yk)
Yoğurt
ara
Kuruyemiş
Yeşil çay
Benim kefirimde 2 sefer yoğurt gibi olsu bu seferki tam kıvamındaydı nasıl oldu bilmiyorum sanırım sütün sıcaklığı ile alakalı bir durum. Bide ben 12 saat mayalıyorumAslinda sadece çay kahve su ama et hasliyorum. Et suyu icicem. Biraz kefir yedim.
Benim kefirim yoğurt gibi oluyor sizinki nasıl oluyor
Aynen canım
Ben hazır alıyorum canımAslinda sadece çay kahve su ama et hasliyorum. Et suyu icicem. Biraz kefir yedim.
Benim kefirim yoğurt gibi oluyor sizinki nasıl oluyor
Aynen canım
artik if yapamiyorum kizlar bi gun olsa bi gun saatlere uyamiyorum ama iki ogun yapmaya calisiyorum halabu da yetiyo gibi simdilik
Ben 24 saat tutuyorum bendeki tarif oylrBenim kefirimde 2 sefer yoğurt gibi olsu bu seferki tam kıvamındaydı nasıl oldu bilmiyorum sanırım sütün sıcaklığı ile alakalı bir durum. Bide ben 12 saat mayalıyorum
Burada aktar ve marketlerde var. Hazır süt kullanmama rağmen güzel maya alıyorBen hazır alıyorum canım
Maya bulamadım malesef
Geçmiş olsun canımmutlu pazarlar kızlarrrdün de işlerim vardı. başım çatlayarak eve kendimi zor attım. ağrı kesici içtim, bir iki lokma yedim sonra duramadım yattım uyudum
Kolay gelsin saracığımBenim bugünkü menüm sabah öğle akşam sadece klasik kahvaltı neden derseniz çok çok yoğun bir gündü bahçe işlerimiz vardı onları yaptık çok yorgunum belim ağrıyor duş alıp uyuyacam
moni
Türkiye ye gitsem bende alacağım yoğurt mayası, kefir mayasıBen 24 saat tutuyorum bendeki tarif oylr
Burada aktar ve marketlerde var. Hazır süt kullanmama rağmen güzel maya alıyor
Sıkıp suyunu içeceğine kendisini yeBugün tüm gün su kahve cay yaptın. 3 gibi haşlanmış et ve limonlu et suyu tükettim. Şimdi yeşil çay yapıyorum.
Maden suyu ile kapanış düşünüyorum.
Bı ara meyve sıkayim dedim ama meyveye yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?