- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Küçük tüplerde oluyor. Almışken birkaç şişe al. Bazen bozulabiliyor.Türkiye ye gitsem bende alacağım yoğurt mayası, kefir mayası
Gelemedim malesef
Bugün sıvı diye öyle düşündümSıkıp suyunu içeceğine kendisini ye
Bu saatte deyil tabiki
Bende yarın açlık orucuna niyetleneceğim inşallah
Ivittt canim. Ne kadar zor halim. Bosnak boreklerri gevrek izmir bombasi ahhhhhaa sen izmirde miydinn
hayirdir cnm neyi var kucugun
gecmis olsun
Canim biri almıştı onu üzülme. Bende gecen sene kadir gecesinde yolda buldum bir tane. Hatta kafes falan hazirdi. Bizimki kacmisti. 1 sene baktım ama arkadasima verdim. Oturdugumuz odaya koyamiyoruz alerji oldugumuz icin. Mutfak yemek yenen yer ve cok kucuk. Salon cok soguk. Bole bir vicdan muakemesi iste. Guvenli yerdeKizlar ogle saatlerinde kusum kacti 10 aydir bizimleydi oyle guzel kknusmayi ogrendi ki aşk aşkim aşkuşum babacik babişkocum annecik eşsek sıpası ballisi tatlisi cicikuş cicikuşuuuuum koş koş koş o piti piti daha neler neler
Ah yavrum şoyle 2 cmlik aralamiştim pencereyi perde de kapaliydi ki neredeyse 1 aydir hep oyle hic perdeye gitme gibi huyu da yokti
Hani takta kornisler olur ya yuvarlak takma yerleri olur perdeye
Iste oyle onun uzerine bir cikti sonra bir dustu ben de pencereye50 cm uzaktaydim oturuyirduk
Tam kapatacakken cikti
1 saniye belki de daha kisa yarim salise daha dursa kapatmistum pencereyi ucup gitti her yeri aradim ama kiy yeri her yer orman taaa karsi dağdaki koye bile ucmus olabilir acayip hixli ucan bir kustu
Ah bebegim gitti basom cok agriyor sormayin
Tmm canımKüçük tüplerde oluyor. Almışken birkaç şişe al. Bazen bozulabiliyor.
Büyük olanı mayaladim bu küçük olan.
ben de iki öğüne bir dönebilsem... herşey çok güzel olacak
valla zorIvittt canim. Ne kadar zor halim. Bosnak boreklerri gevrek izmir bombasi ahhhhh
Mahallede degiliz ki koy yeri hepi topu 10 ev var herkesin de haberi var zaten geri kalan yer ormanCanim biri almıştı onu üzülme. Bende gecen sene kadir gecesinde yolda buldum bir tane. Hatta kafes falan hazirdi. Bizimki kacmisti. 1 sene baktım ama arkadasima verdim. Oturdugumuz odaya koyamiyoruz alerji oldugumuz icin. Mutfak yemek yenen yer ve cok kucuk. Salon cok soguk. Bole bir vicdan muakemesi iste. Guvenli yerde
Yok kullanmıyorumkizlar reklami çıkıp çıkıp duruyor kolajen diye kullanan deneyen var mı aranızda
Hayırlı akşamlar kızlar
Bende bugün ne yaptıysam sanki zoraki oldu
4 cam sildim, yemek yaptım, bahçeden biraz yaprak ve domates topladım, yaprağı salamur yaptım.
Şimdide duş aldım oturuyorum.
Eşimin iş kıyafetini ütüleyip hazırlarsam benden iyisi yok
hala regl sancisi cekiyorum. yarindl da surer sonra rahatlarim. agri kesici almasam mahvolucam resmen.
yi geceler kizceler
Sağol canımSanada kolay gelsin canım
Yok kullanmıyorum
Ne işe yarıyormuş
sag ol saramGeçmiş olsun canım ağrı kesici iyide kanamayı azaltıyor diye içmem ben
Hayırlı sabahlar kızlar
Gene bugün gece kuşu oldum, zaten geç yattım birde saat başı uyandım. Üstünede kabus gördüm. Biri beni çatalla öldürmek istiyordu
uyandım ki kalbim güm güm atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?