Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin
Bizim evdeki mermerler egri bir cikiyorum 78.1 bir cikiyorum79 bir cikiyorum 80
..
Neyse dogru olan 78.1 +600
Ama inanmiyorum cunku dun gece tek lokma yemedim ve de acayip wc ciktim afedersiniz cok cok afedersiniz
Neyse bekleyecegiz cumayi

o zaman tarti bozuk olmasin cnm o kadar eminsen eksi olduguna

regl sancisi neden oluyor acaba. cok baktim hep ayağını sicak tut vs diyo alakasi yok ne yapsam yillardir kurtulamadim keske benim de agrisiz olsaydi. cocuk buyuturken iyice cekilmez oldu tövbeee

regl sancisi neden oluyor acaba. cok baktim hep ayağını sicak tut vs diyo alakasi yok ne yapsam yillardir kurtulamadim keske benim de agrisiz olsaydi. cocuk buyuturken iyice cekilmez oldu tövbeee
Hiç bilmiyorum cnm neden ağrır bence pekte çözümü yok ağrıyorsa agrıyor işte. Benimde çok ağrırdı son dogumumdan sonra azaldı artık ağrı kesici almadan dayanabiliyorum çok şükür.

Yaa ne zaman gecer sizce bu aci kalbim aciyor bogazimin yutkundugum yer var ya orasi yaniyor sanki
Simdi derse oturdum hep.onunla calisirdik bi rahat vermezdi ciku ciku ciku derdi kalemime cikip of ya
Yasayan bilir bugune kadar yuzlerce bartisiz yuzlerce kedi baktim aralsrinda cok sevdiklerim kayboldu hatta gozumun onunde oldu falan
Ama pamugumunki kadar acitmadi of
Minnosum

canımcım magnezyum kullan

kızlar ben tartı ve menü listesi yapmıcam, aranızda paylaşın ve yapın lütfen
herkes bi işin ucundan tutarsa daha aktif oluruz

- pazartesi tartısı
-menü kontrol tutanağı ve kaçamak cezaları
-spor kontrol tutanağı ve spor cezaları.
-eşleşme yapıp kontrolü
gibi gibi..

Asljnda ilk oglumu cikariyirum normalde 14 15 civari cikiyorsa dogrudur
Gecen gun 15 kilo cocugu 17 gosterdi manyak tarti
Idare edicez napalim

hep ayni zeminde tartil o zaman

Normal doğum cnm 4ncü dogumumdan sonra azaldı ağrı ama ben bunla alakası oldugunuda sanmıyorum.

bende sanmiyorum daha yeni azalmis baksana

hemen bakayim kullanayim

kaptan sen kac kilosun
sende zayifla bizle niye gelmiyon

Merhabalar, dünkü menüm

kahvaltı
Yarım simit
Domates peynir salatalık
yumurta

ara
Bitter çikolata
Çay

öğle
4 yk barbunya yemeği
2yk mısırlı pilav

akşam
Tavada tavuk
Söğüş domates soğan

ara

malesef çikolata yedim yine, regl krizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…