Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptanım yapma Allahını seversen imam ne yaparsa cemaatte onu yapar şimdi herkes nazara geliyorum deyip menü ve kilo bildirmekten vazgeçerse ne yaparız
gerçekten bir şey var bende, tam karar verip istikrarlı bir şekilde giderken tökezliyorum.
gülme kız
ayy ben çok güldüm

Günaydın kizlar
Dün küçüğü Dr a götürdüm. Otizm spektrum bozukluğu dedi
Hastaya gitmek başka hasta yakını olmak başka. Biraz modum düştü.
Bugün de pozitif hastalara gidiyorum. Yorgunum. Küçükte uyumadı gece
regl sancisi neden oluyor acaba. cok baktim hep ayağını sicak tut vs diyo alakasi yok ne yapsam yillardir kurtulamadim keske benim de agrisiz olsaydi. cocuk buyuturken iyice cekilmez oldu tövbeee
Canım bir bardak suya 2-3 damla kolonya damlat. Sanciya iyi geliyor. Kesmiyor da

canim Allah sifa versin pek bilgim yok rahatsizlik hakkinda

sende kendine dikkat et isin de cok stresli Allah razi olsun senin gibi calisanlardan

kizlar hesapliyorum isin icinden cikamiyorum. ayda 2,5 kg veriyorum suan malesef. bu hizla 4 ay sonraki oglanin dogum gunune zayif olamiyorum yine moralim bozuldu gercekten elimden geleni yapicam cocuk uyuduktan sonra haftada 3-4 gun yurumek istiyorum yarim saat de olsa. insallah basaririm. biktim kilolu oldugum dogum gunu fotolarindan

Dun firsat bulup menü yazamadim simdi yazayım
Sabah
1 haslanmis yumurta 1 kuru kayisi
Çay

Ara
1 kuru kayısı +yeşilçay

Öğle
1 kase corba 1 kase cacık 1 tabak kuru fasulye

Ara 5 kaşık yoğurt 1 tane nektari 1 minik kraker

Akşam yarim kase yoğurt 2 kaşık sehriye çorbası 4-5 kaşık tavuklu türlü
Çay

2 litre civarı su
7000 adım

Akşam çocukla yazmaya pek firsatim olmuyor da bugünü de yazayım şimdiden

Sabah
1 tane hurma
Kepekli sandiviç ekmeğine kasar ve zeytinli sandviç

Ara 1 kuru kayısı +yeşilçay

Öğle
1 kase corba 1 kase yoğurt 1 kaşık etli pilav+1 kucuk tabak firinda karışık kızartma
(öğle yemekleri hastane menüsü ne varsa onu yiyorum)

Buraya kadar kesin de sonrası tahmini

Ara
1 nektari

Akşam
Sehriye çorbası + yoğurtli havuclu kabak salatası

Selam arkadaslar
Menu.
Sabah 3 zeytin 1 parca ekmekle domates salatalik
2 catal haslanmis yjmurta
Cay.
Saat 12.00
Bir kase cacık
...
Saat bilmiyorum 14.00 gibi 1 tabaga yakindir porinc pilavi oyle dolu dolu degil ama
Nohut
Cacik
..
Turk kahvesi
...
Su yarim.lt
Spor.yok
Bu arada sarimsakli cacik iki gundur deli gibi calistiriyor bagirsaklarimi masallah
Ondan cok yiyorum
Market yoğurdu degil ev yapimj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…