Ya evde duz yer ariyoruz oglumla
14.8 15 kg cocuk 16.5 cikiyor
Ben de 80 cikiyorum 76 olmaliyim coktan
Yarın belli olucak bakalım babym.Ama sen kazanırsın bence,çok dikkat edemedim çünkü.Artık spor da yapamıyorum.Sırtım belim inanılmaz ağrıyor,skolyoz da nefes darlığı yapıyor.Bide bel kayması var.Bunlar yetmiyormuş gibi bide düştüm,kuyruk sokumu kısmının üstüne hiç oturamıyorum.Sandığın üstüne tabure koyup onun üstüne çıkıp perde asmaya kalkarsam kendimi yerde bulurum.Dr gittim kırık çıkık yok,geçmezse iğne yapıcaz dedi.
kızlar hadi çıkın çıkın gelin
yeşil çay seansım devam ediyor
cumadan bu yana hiç tartılmadım. çok çok eksi değilimdir ama. kendimi aynı hissediyorum. gerçi bugün çok şiştim. ama yeşil çay indirir sabaha ödemi.fulya ekside misin bu hafta
bence de güzel bir omlet yapsaydın hem tok tutardı.beni de pilav hic tok tutmadi tabiki. leblebi de kesmedi. aklima hic gelmedi kahvaltilik yeseydim keske
cumadan bu yana hiç tartılmadım. çok çok eksi değilimdir ama. kendimi aynı hissediyorum. gerçi bugün çok şiştim. ama yeşil çay indirir sabaha ödemi.
bence de güzel bir omlet yapsaydın hem tok tutardı.
yaa ne diyosun takip edememisimmm inan uzuldum bende simdibiliyorsunuz son dönemlerde çok kötü bol karbonhidratlı beslendim ya vücut artık error veriyorvücut istemiyor çok belli. kendine gel diyor. en çok üzüldüğüm de pandemi döneminde verdiğim kiloların çoğunu geri aldım ne güzel 80 e inmiştim. gerçi bi 79.9 u bile görememiştim ama olsun. çok yaklaşmıştım.
ne güzel benim tartısız günüm gecmez
yaa ne diyosun takip edememisimmm inan uzuldum bende simdi
Ben sana çok imreniyordum ozmanlar 80 kiloya indiğinde 79u görmek için çabalarınınsa ah keşke yerinde ben olsam demiştim çok iyi gidiyordun o dönemler çok istikrarlıydın bence tekrar yapabilirsin ve bu üzüntü seni bir girdap gibi içine çekmesin nereden dönersen kardır.biliyorsunuz son dönemlerde çok kötü bol karbonhidratlı beslendim ya vücut artık error veriyorvücut istemiyor çok belli. kendine gel diyor. en çok üzüldüğüm de pandemi döneminde verdiğim kiloların çoğunu geri aldım ne güzel 80 e inmiştim. gerçi bi 79.9 u bile görememiştim ama olsun. çok yaklaşmıştım.
Ben sana çok imreniyordum ozmanlar 80 kiloya indiğinde 79u görmek için çabalarınınsa ah keşke yerinde ben olsam demiştim çok iyi gidiyordun o dönemler çok istikrarlıydın bence tekrar yapabilirsin ve bu üzüntü seni bir girdap gibi içine çekmesin nereden dönersen kardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?