Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugün midem çok şiş. aşırı stresin de çok etkisi oldu sanırım. vücudum kaskatı ve çok şiş. bugün yeşil çay içmedim. az sonra demleyip içeyim.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlıktan önemli bir şey yok

fulya ekside misin bu hafta
cumadan bu yana hiç tartılmadım. çok çok eksi değilimdir ama. kendimi aynı hissediyorum. gerçi bugün çok şiştim. ama yeşil çay indirir sabaha ödemi.
beni de pilav hic tok tutmadi tabiki. leblebi de kesmedi. aklima hic gelmedi kahvaltilik yeseydim keske
bence de güzel bir omlet yapsaydın hem tok tutardı.

biliyorsunuz son dönemlerde çok kötü bol karbonhidratlı beslendim ya vücut artık error veriyor vücut istemiyor çok belli. kendine gel diyor. en çok üzüldüğüm de pandemi döneminde verdiğim kiloların çoğunu geri aldım ne güzel 80 e inmiştim. gerçi bi 79.9 u bile görememiştim ama olsun. çok yaklaşmıştım.

ne güzel benim tartısız günüm gecmez

yaa ne diyosun takip edememisimmm inan uzuldum bende simdi

ne güzel benim tartısız günüm gecmez

yaa ne diyosun takip edememisimmm inan uzuldum bende simdi

düzenli diyet spor yaparken ben de hergün ya da gün aşırı çıkıyordum. ama bu aralar sadece cumadan cumaya bakıyorum.

evet canım maalesef. 89.6 dan inmiştim 80 e

Ben sana çok imreniyordum ozmanlar 80 kiloya indiğinde 79u görmek için çabalarınınsa ah keşke yerinde ben olsam demiştim çok iyi gidiyordun o dönemler çok istikrarlıydın bence tekrar yapabilirsin ve bu üzüntü seni bir girdap gibi içine çekmesin nereden dönersen kardır.

evet çok azimliydim. motivasyon tavandaydı sonra yerlere indi olan oldu yapacak bir şey yok. toparlayacağım Allahın izniyle bana en uygun yöntem: aralıklı oruç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…