Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar kilo kontrol günü var mı grupta örnek pazar saat 18:00 herkes kilosunu yazsın bu hafta kim kaç kilo vermiş gibi motivasyon amaçlı yoksa herkes kendini mi takip ediyor sadece

Kızlar kilo kontrol günü var mı grupta örnek pazar saat 18:00 herkes kilosunu yazsın bu hafta kim kaç kilo vermiş gibi motivasyon amaçlı yoksa herkes kendini mi takip ediyor sadece
Pazartesi günleri kontrol kilomuzu yazıyoruz ama cuma günü asıl tartılıp kilomuzu bildirdiğimiz gün bir hafta önceki cuma günü kaç kiloysan yazıyorsun bu hafta cuma günü kaç kiloysan yazıyorsun aradaki farkı yazıp yüzdesini hesaplıyorsun

Yüzde hesaplama :

Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo * 100/geçen haftaki kilo

Geçen cuma günü
Bugün
Fark
Yüzde

Bu şekilde olacak

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir ve zeytin
Ceviz
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu makarna

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki tane orta boy biber dolması

Su 2 litre spor 15 dakika leslie

moni

Mesela akşam menünde karışık beslemişsin
Hem protein( tavuk)
Hem karbonhidrat ( patates)
Hemde süt ürünü ( yogurt)
Miktar belki çok deyil lakin karışık beslenme olmuş
Ayrıca et yediğin zaman süt ürünü tüketmezsen midede şişlik olmaz, rahat edersin

sabah kabuk tarçın çayı

öğlen 12.50
2 küçük yumurtadan peynirli bol soğanlı biberli omlet
5 zeytin
1 kk hellim peyniri
1 dilim avakado+domates+salatalık+1 tk zeytinyağı+dağ kekiği
4 küçük parça karpuz
1 dilim karakılçık tbe

ara
filtre kahve
2 cevizli kuru meyveli top (karışık kuru meyve+doğal kakao+ceviz)

ara
yeşil çay
1/2 büyük şeftali

akşam 19.30
1,5 tabak mantı
salatalık
1 cevizli kuru meyveli top
5-6 çiğ badem

ara
yeşil çay

yatana kadar 2 lt ye yakın su

Tamam kuzum :)))

Kuzum öğlen yiyorum akşam yemiyorum yemek :) haşlama yemeği ama o sulu fark eder mi nasıl yapmalıyım mesela :) şişkinlik oluyor evet canım demek ondan çok yemesem bile

Kuzum öğlen yiyorum akşam yemiyorum yemek :) haşlama yemeği ama o sulu fark eder mi nasıl yapmalıyım mesela :) şişkinlik oluyor evet canım demek ondan çok yemesem bile
Evet süt ürünü sendede şişkinlik yapar
Şöyle yapabilirsin, Menü de et olunca yoğurt yeme. Et yemedigim zaman yoğurt tüket.
Netten daha detaylı öğrenebilirsin canım.
O kadar çok okuyorumki bazen kafam karışıyor

Allah kolaylık versin canım
Oğlun kaç aylık
Bizimki 10 aylık daha görünürde diş yok
Tesekkur ederim canım
12 ekimde 2 yasina girecek. Benim oglum da cok gec cikardi 14 aylik falandi heralde ilk disi cikardiginda ama hep 2-3 tanesini birden cikardi ustlerde sadece en son azilar kaldi. Altlarda da en son azilar duruyor şuan sağ orta ve kenardaki yan yana iki diş birden cikiyor. Gorunuyor zaten dişleri bikac gune geçer insallah.

Benim bebeğim de çıkaracak gibi 6 aylık uyumuyor ishal oldu sürekli dişini kaşıyor . Seninkinin belirtileri ne canım ben Mart annesiyim
Ooo bizimki kac ay kasindi ama 14 aylik falan çıkardı ilk dişini biz baya tamamladık dişleri en sonlardaki azilar kaldi suan sag altta kalan son iki diş birden çıkıyor. Bizim huzursuzluk ve gece aglayarak uyanma var onun dışında hic belirti olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…