Pazartesi günleri kontrol kilomuzu yazıyoruz ama cuma günü asıl tartılıp kilomuzu bildirdiğimiz gün bir hafta önceki cuma günü kaç kiloysan yazıyorsun bu hafta cuma günü kaç kiloysan yazıyorsun aradaki farkı yazıp yüzdesini hesaplıyorsunKızlar kilo kontrol günü var mı grupta örnek pazar saat 18:00 herkes kilosunu yazsın bu hafta kim kaç kilo vermiş gibi motivasyon amaçlı yoksa herkes kendini mi takip ediyor sadece
Kan grubun ne canımKan grubuna uygun yemek nasıl oluyor canım
Mesela akşam menünde karışık beslemişsinSabah 11:00 bir dilim peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
2 yemek kaşığı Menemen
1 dilim ekmek
3 adet zeytin
ara öğün 13:00 yeşil çay
Öğle 15:00 1 kase tavuk patates haşlama
1 adet kuru dolma (patlıcanlı)
Küçük kase Sarımsaklı yoğurt
akşam 19:00 yeşil çay 1 adet ceviz
saat 22:00 de baharatlı yoğurt hazırlıcam yine :))
Tamam kuzum :)))Pazartesi günleri kontrol kilomuzu yazıyoruz ama cuma günü asıl tartılıp kilomuzu bildirdiğimiz gün bir hafta önceki cuma günü kaç kiloysan yazıyorsun bu hafta cuma günü kaç kiloysan yazıyorsun aradaki farkı yazıp yüzdesini hesaplıyorsun
Yüzde hesaplama :
Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo * 100/geçen haftaki kilo
Geçen cuma günü
Bugün
Fark
Yüzde
Bu şekilde olacak
A pozitif canım :) bana da mı tahıl :))Kan grubun ne canım
Mesela benimki 0
Et türevleri iyi geliyor
Kızım A
Tahıl grubu iyi geliyor
Kuzum öğlen yiyorum akşam yemiyorum yemek :) haşlama yemeği ama o sulu fark eder mi nasıl yapmalıyım mesela :) şişkinlik oluyor evet canım demek ondan çok yemesem bileMesela akşam menünde karışık beslemişsin
Hem protein( tavuk)
Hem karbonhidrat ( patates)
Hemde süt ürünü ( yogurt)
Miktar belki çok deyil lakin karışık beslenme olmuş
Ayrıca et yediğin zaman süt ürünü tüketmezsen midede şişlik olmaz, rahat edersin
EvetA pozitif canım :) bana da mı tahıl :))
Evet süt ürünü sendede şişkinlik yaparKuzum öğlen yiyorum akşam yemiyorum yemek :) haşlama yemeği ama o sulu fark eder mi nasıl yapmalıyım mesela :) şişkinlik oluyor evet canım demek ondan çok yemesem bile
Allah kolaylık versin canımselam. kizlar pertim pert bugun oglen uyutmadim aksam erken yatcak birazdan. sabaha Allah kerim.
menum
sabah
standart kahvalti
aksam
tavuk doner
4 yk pilav
3 lt su
Ben kafama gore takiliyorumCanım senin yaptigin aclik orucu aidin salihin orucu degil mi. Ben ondan yapmistim ve bu oruc once sulandirilmis meyve suyu sonra meyveyle aciliyor 1 gun boyunca o sekilde besleniyorsun.
Tesekkur ederimmmmmGeçmiş olsun canım
Tamam kuzum çok sağolEvet süt ürünü sendede şişkinlik yapar
Şöyle yapabilirsin, Menü de et olunca yoğurt yeme. Et yemedigim zaman yoğurt tüket.
Netten daha detaylı öğrenebilirsin canım.
O kadar çok okuyorumki bazen kafam karışıyor
Sağol gezomAllah kolaylık versin canım
Iyi geceler canımiyi geceler kizceler bugun erken yaticam
Tesekkur ederim canımAllah kolaylık versin canım
Oğlun kaç aylık
Bizimki 10 aylık daha görünürde diş yok
Ooo bizimki kac ay kasindi ama 14 aylik falan çıkardı ilk dişini biz baya tamamladık dişleri en sonlardaki azilar kaldi suan sag altta kalan son iki diş birden çıkıyor. Bizim huzursuzluk ve gece aglayarak uyanma var onun dışında hic belirti olmadı.Benim bebeğim de çıkaracak gibi 6 aylık uyumuyor ishal oldu sürekli dişini kaşıyor . Seninkinin belirtileri ne canım ben Mart annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?