kilom berbat
+1300
sok oldum
Herkese güzel bir hafta olsun inşallah.Her zaman ki gibi kk ya giremiyorumBi de düşmenin ağrısı sıkıntısı geçmedi,kuyruk sokumundan dolayı hala oturamıyorum.Dünde ayağımı sandalyeye çarptım parmak şişti mosmor oldu.Kaza üstüne kaza Allah beterinden korusun.Kilomu yazayım
Cuma : 78.4
Bugün : 77.8
gezegenfeza
Ooo çok geçmiş olsun aylınHerkese güzel bir hafta olsun inşallah.Her zaman ki gibi kk ya giremiyorumBi de düşmenin ağrısı sıkıntısı geçmedi,kuyruk sokumundan dolayı hala oturamıyorum.Dünde ayağımı sandalyeye çarptım parmak şişti mosmor oldu.Kaza üstüne kaza Allah beterinden korusun.Kilomu yazayım
gezegenfeza
Bende çok merak ediyorumPerihan nerelerde acaba hiç sesi çıkmıyor
Yok canım şimdilik bir sağlık sıkıntım yok spor yapmama engel olabilecek. Teşekkür ederim ilgin içinnatsu sende miydi belde kayma falan? bak oyleyse ip çok tehlikeli baska bi sey yap lutfen
Sadaka ver canım üst üste gelmis hepsi. Allah beterinden saklasın geçmiş olsun.Herkese güzel bir hafta olsun inşallah.Her zaman ki gibi kk ya giremiyorumBi de düşmenin ağrısı sıkıntısı geçmedi,kuyruk sokumundan dolayı hala oturamıyorum.Dünde ayağımı sandalyeye çarptım parmak şişti mosmor oldu.Kaza üstüne kaza Allah beterinden korusun.Kilomu yazayım
gezegenfeza
tekrar gecmis olsun cnmHerkese güzel bir hafta olsun inşallah.Her zaman ki gibi kk ya giremiyorumBi de düşmenin ağrısı sıkıntısı geçmedi,kuyruk sokumundan dolayı hala oturamıyorum.Dünde ayağımı sandalyeye çarptım parmak şişti mosmor oldu.Kaza üstüne kaza Allah beterinden korusun.Kilomu yazayım
gezegenfeza
uykusuzluktan ödem olmuştur bence
geçmiş olsun canım dikkat et dinlen biraz nazaramı geldin noldu sana
Merhabalar
Memleketteydim yeni döndüm, tartıya çıkamadım bu yüzden.
Yok canım şimdilik bir sağlık sıkıntım yok spor yapmama engel olabilecek. Teşekkür ederim ilgin için
Selam kizlar. Bugün kendimden şüphelendim. Test vermeye gittim. Yarın çıkacak inşallah
Doğru söyle biyerde bedava yoğurt mu dağıtıyorlardıBugün bol yoğurtlu bir gün oldu
Sabah 1 kuru kayısı 1 kupa yeşil cay
Kahvaltı
Tam buğday sandiviç ekmeğine zeytinli kaşarlı sandiviç+ 1 kupa yeşilçay
Öğle
Yarım kase tarhana yarim kase yoğurt
4-5 kaşık etli patatesli yemek 2 kaşık bulgur pilavı
Ara 3 kaşık yoğurt
Akşam
3 kaşık sehriye çorbası
4-5kaşık taze fasulye
cacık
1 kuru kayısı 1 hurma çay
Bugün akşam yemeğim çok geç kaldı 8.30 u geçmişti
2-2.5 litre civarı su
7500-8000 arası adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?