- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
selam arkadaşlarım.hepinize sağlıklı ve mutlu bir pazar günü diliyorum
bu hafta iyi ki izine çıkmışım, çok koşturmacalı geçti. Halen bitmedi ama şükür stresi, üzüntüsü azaldı.babamın sağlık durumu iyi. O iyi olunca biz de iyiyiz
diyet hiç yapmadım. Koşturmacadan kilo da almamışım.bugün tartıldığımda kilom yine aynıydı. Bu 87 üzerime yapıştı kaldıbu haftadan sonra tekrar sporla kaldığım yerden devam edicem inşallah.beni unutmayın sakın moni
Kızlar pandemi süreci ve bebeğimden kaynaklı spor salonuna gidemiyorum bugün itibari ile evde ip atlamaya başlıcam bakalım
selam arkadaşlarım.hepinize sağlıklı ve mutlu bir pazar günü diliyorum
bu hafta iyi ki izine çıkmışım, çok koşturmacalı geçti. Halen bitmedi ama şükür stresi, üzüntüsü azaldı.babamın sağlık durumu iyi. O iyi olunca biz de iyiyiz
diyet hiç yapmadım. Koşturmacadan kilo da almamışım.bugün tartıldığımda kilom yine aynıydı. Bu 87 üzerime yapıştı kaldıbu haftadan sonra tekrar sporla kaldığım yerden devam edicem inşallah.beni unutmayın sakın moni
Teşekkür ederim canım ama su çok içemiyorum midem almıyor nedense yalnızca 1 litre içebiliyorum(
Verdin valla 13 bin küsür adım attım sayende
Canim bu alttaki vki tablosunu nasil yapıyorsunuzmutlu pazarlar kızlarrr
Geçmiş olsun canımSelam arkadaslar
Şu iki gun istah patlamasi yasadigim icin suçumu bilip sessiz kaldim
Bugun de basim agriyor
Bir iki gune maglum gun olur inşallah
Gerci daha 10 gun var ama.
Neyse basim cok agriyor gorusuruz kizlar
Allah kolaylık versin canımBugün hic motivasyonum yok dun aksam mekik falan çekmeden uyudum. Oğlum dis çıkarıyor 2 gecedir uykusu felaket gece aglayarak uyaniyor ve baya uzun emiyor uyuyor sonra bidaha. 2 gecedir cok fazla uyandı sabah ta 7 de falan kalkıyor baya yordu beni. Acayip gerginim oyüzden
Canim bu alttaki vki tablosunu nasil yapıyorsunuz
Bakıyım canım hemen :))youtube ta çok güzel leslie sansor videoları var canım. onlardan yap çok güzeller.ayrıca vücudu çok güzel topluyorlar.
Kan grubuna uygun yemek nasıl oluyor canımSana en güzel beslenme şekli karatay usulü canım.
Hem sütün azalmaz hem kalitesi artar
Ha birde kan grubuna uygun yersen muhteşem olur
Benim bebeğim de çıkaracak gibi 6 aylık uyumuyor ishal oldu sürekli dişini kaşıyor . Seninkinin belirtileri ne canım ben Mart annesiyimBugün hic motivasyonum yok dun aksam mekik falan çekmeden uyudum. Oğlum dis çıkarıyor 2 gecedir uykusu felaket gece aglayarak uyaniyor ve baya uzun emiyor uyuyor sonra bidaha. 2 gecedir cok fazla uyandı sabah ta 7 de falan kalkıyor baya yordu beni. Acayip gerginim oyüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?