- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sana en güzel beslenme şekli karatay usulü canım.70 ile hamile kaldım canım :) takip edicem listenizi inşallah :)))
Sabah yürüyerek 2 markete gittimnerede yine bu kaçaklar
Yaz canım en azından kendine not oluryaziyom menumu naptigimi ettigimi pek cevap veren de yok acikcasi. yazasim kacti.
Menün harika, bak böyle devam etSabah : 1 adet küçük domates
Salatalık
1 adet yumurta
1 dilim peynir
Ara öğün : yeşil çay
Öğle : Tavuk ızgara
Bulgur pilavı
Salata
akşam : yeşil çay
Her akşam saat 22:00 gibide yoğurt yiyorum içine acı pul biber nane limon
YeterliTeşekkür ederim canım ama su çok içemiyorum midem almıyor nedense yalnızca 1 litre içebiliyorum(
Hoşbuldum canım :)Hoşgeldin canım
Akşam yemeği yemiyorum canım 2 öğün yiyorum yoğurt yağ yakmak için yiyorum bende açlığım geçiyor :)Menün harika, bak böyle devam et
Ben yapsam 22 dekini akşam menüsüne eklerim
Göbek Çok kötü bende balık etli seviyorum kendimi 63 te bırakıcam canım ben son çocuğu yaptığımda sezeryan olurken operasyon yaptıracam canım bu ilk bebeğim :)Ben bekarken 65 -67 kilo arasına gidip geliyordum ozmanda balık etliydim. Boyum 163 şimdiki hedefim 65 olmak çok zayıflıkta gözüm yok
Göbek ahh hepimizde var bol mekik diyet ile erir inş. Benim sarkmada var bakalım 68 kilolara inince pilatese başlayacağım toparlamazsa operasyon düşünüyorum. Gerçi eskisi kadar kötü değil toparlandı inş dahada toparlanır
valla aşure bir kaseydi. ama aralıklı oruç süresi içinde yedim. zaten bugünlük sadece. yarın daha iyi olacak inşallah.Hoşgeldin cnm aramıza inş istediğin kiloya biranönce düşersin. Sende bendensin sanırım bende hep 68 lerde hamile kalıp 95 ile doğuma gittim aslında hamişeyken dikkat et ek lazım spnrasonda süreç daha yıpratıcı oluyor
Afiyet olsun cnm güzel dengelemişsin.
Akşamı boş geçmişsin gece sütün azalmiyormu akşamda En azından yoğurt salata yoğurt sebze yemeği şeklinde miktarı az tutarak öğün olısrurabilirsin cnm. Bulgur pilavı yediğin için karbonu oradan almışsın ama yemediğin zamanlarda 2 dilim tb ekmeği kahvaltına ekleyebilirsin
Afiyet olsun saracım
Afiyet olsun fulyacım çok detaylı yazdigin için menün kalabalık gözüküyor ama bence yediklerin çok orantılı aşurenin zararı olacağını sanmıyorum. Tabi miktarı çok değildi ise
Afiyet olsun güzel menü
yok sakın öyle çay karışımları alma canım. faydası olmasını bırak sağlığa zararlı onlar. bunlar bildiğin çay yaprağı. başka bitki de değil yani. Latince adıyla ''Camellia Sinensis'' .Anladım canım araştırayım bende tef tohumlu çay falan içtim hepsi yalandı onların o yüzden sordum canım :) sen memnun kaldığın araştırıcam :)
2 öğün gördümAkşam yemeği yemiyorum canım 2 öğün yiyorum yoğurt yağ yakmak için yiyorum bende açlığım geçiyor :)
Göbek Çok kötü bende balık etli seviyorum kendimi 63 te bırakıcam canım ben son çocuğu yaptığımda sezeryan olurken operasyon yaptıracam canım bu ilk bebeğim :)
Allah iyi dr a dusursunDemekki sağlam yapmıyor doktor
Yaz canım en azından kendine not olur
annemin babamin agzi implant dolu babamin bi defa dusmustu disi. ama oyle bikac ayda bi dusmesi neden duzgun yapmiyolar demekki
gunaydin rakibem hani kilo bildirimi yendim mi yenildim mi yine noldu
Sabit kuzum
Herşeyi yedim hareket artirdim yerimde saydım
Yazmadım canım saat bugün yazacağım2 öğün gördüm
Saat yazmışmışmıydın onu görmedim
Bende 2 öğün yapardım
Öğün aralarını 5 ile 7 saat tutardım
Şimdi çok bocaladım
Inşallah yarından itibaren tek öğüne geçiyorum
selam arkadaşlarım.hepinize sağlıklı ve mutlu bir pazar günü diliyorum
bu hafta iyi ki izine çıkmışım, çok koşturmacalı geçti. Halen bitmedi ama şükür stresi, üzüntüsü azaldı.babamın sağlık durumu iyi. O iyi olunca biz de iyiyiz
diyet hiç yapmadım. Koşturmacadan kilo da almamışım.bugün tartıldığımda kilom yine aynıydı. Bu 87 üzerime yapıştı kaldıbu haftadan sonra tekrar sporla kaldığım yerden devam edicem inşallah.beni unutmayın sakın moni
Çok şükür canım, Allah herkese şifa versinselam arkadaşlarım.hepinize sağlıklı ve mutlu bir pazar günü diliyorum
bu hafta iyi ki izine çıkmışım, çok koşturmacalı geçti. Halen bitmedi ama şükür stresi, üzüntüsü azaldı.babamın sağlık durumu iyi. O iyi olunca biz de iyiyiz
diyet hiç yapmadım. Koşturmacadan kilo da almamışım.bugün tartıldığımda kilom yine aynıydı. Bu 87 üzerime yapıştı kaldıbu haftadan sonra tekrar sporla kaldığım yerden devam edicem inşallah.beni unutmayın sakın moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?