Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

nerede yine bu kaçaklar
Sabah yürüyerek 2 markete gittim
Öğleye doğru yürüyerek çarşıya gittim, geldim
Evin az işi vardı, yaptım bitirdim
Kızım, damadım geldi bizi yemeğe götürdüler
Geldik, çay, çerez, pasta faslını bitirdik
Onları yolladım, civcivlerin dağıttığı yerleri, mutfağı topladım
Oturdum, delilere baktım
Şimdi boşaldım, izleyecek bişeyler arıyorum

Menün harika, bak böyle devam et
Ben yapsam 22 dekini akşam menüsüne eklerim

Menün harika, bak böyle devam et
Ben yapsam 22 dekini akşam menüsüne eklerim
Akşam yemeği yemiyorum canım 2 öğün yiyorum yoğurt yağ yakmak için yiyorum bende açlığım geçiyor :)
Göbek Çok kötü bende balık etli seviyorum kendimi 63 te bırakıcam canım ben son çocuğu yaptığımda sezeryan olurken operasyon yaptıracam canım bu ilk bebeğim :)

valla aşure bir kaseydi. ama aralıklı oruç süresi içinde yedim. zaten bugünlük sadece. yarın daha iyi olacak inşallah.
Anladım canım araştırayım bende tef tohumlu çay falan içtim hepsi yalandı onların o yüzden sordum canım :) sen memnun kaldığın araştırıcam :)
yok sakın öyle çay karışımları alma canım. faydası olmasını bırak sağlığa zararlı onlar. bunlar bildiğin çay yaprağı. başka bitki de değil yani. Latince adıyla ''Camellia Sinensis'' .

sadece yetiştiği topraklara göre, iklime göre ve işleniş şekillerine göre farklı adlara ayrılıyorlar. Türkiye'de karadeniz bölgesinde var sadece çay üretimi. o da siyah çay üretiliyor. yani çay yaprağı % 100 okside ediliyor. daha kaç yıl önce başladı yeşil çay üretimi. son dönemde de kişisel girişimcilerden beyaz çay ve oolong çayı üretimi duydum. o da güzel tabi. desteklemek gerekli. ama bu çay türlerinin üretimi için toprak ve iklim olarak uzakdoğu ülkeleri daha uygun.

2 öğün gördüm
Saat yazmışmışmıydın onu görmedim
Bende 2 öğün yapardım
Öğün aralarını 5 ile 7 saat tutardım
Şimdi çok bocaladım
Inşallah yarından itibaren tek öğüne geçiyorum

selam arkadaşlarım.hepinize sağlıklı ve mutlu bir pazar günü diliyorum

bu hafta iyi ki izine çıkmışım, çok koşturmacalı geçti. Halen bitmedi ama şükür stresi, üzüntüsü azaldı.babamın sağlık durumu iyi. O iyi olunca biz de iyiyiz

diyet hiç yapmadım. Koşturmacadan kilo da almamışım.bugün tartıldığımda kilom yine aynıydı. Bu 87 üzerime yapıştı kaldı bu haftadan sonra tekrar sporla kaldığım yerden devam edicem inşallah.beni unutmayın sakın moni

obezim gunaydin bizde de durumlar auni. bu hafta kıl payi dereceye giremedik.

cok sevindim k. pederin icin. cok gecmis olsun. boyle devam et döndüğünde arti olmaki listeye girmek icin vermeyi bekleme obezim. yoklugun belli canim burda bekliyoruz seni unutmak mumkun mu nooo

Çok şükür canım, Allah herkese şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…