Kızlar kilo kontrol günü var mı grupta örnek pazar saat 18:00 herkes kilosunu yazsın bu hafta kim kaç kilo vermiş gibi motivasyon amaçlı yoksa herkes kendini mi takip ediyor sadece
Tesekkur ederim canım
12 ekimde 2 yasina girecek. Benim oglum da cok gec cikardi 14 aylik falandi heralde ilk disi cikardiginda ama hep 2-3 tanesini birden cikardi ustlerde sadece en son azilar kaldi. Altlarda da en son azilar duruyor şuan sağ orta ve kenardaki yan yana iki diş birden cikiyor. Gorunuyor zaten dişleri bikac gune geçer insallah.
Herkese güzel bir hafta olsun inşallah.Her zaman ki gibi kk ya giremiyorum Bi de düşmenin ağrısı sıkıntısı geçmedi,kuyruk sokumundan dolayı hala oturamıyorum.Dünde ayağımı sandalyeye çarptım parmak şişti mosmor oldu.Kaza üstüne kaza Allah beterinden korusun.Kilomu yazayım
Herkese güzel bir hafta olsun inşallah.Her zaman ki gibi kk ya giremiyorum Bi de düşmenin ağrısı sıkıntısı geçmedi,kuyruk sokumundan dolayı hala oturamıyorum.Dünde ayağımı sandalyeye çarptım parmak şişti mosmor oldu.Kaza üstüne kaza Allah beterinden korusun.Kilomu yazayım