Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Doğru söyle biyerde bedava yoğurt mu dağıtıyorlardı
şaka bi yana bendede 3 ayrı yoğurt var
Valla hastanedeki bedavaydı aslinda
Ogle yemeginde yogurt vardı ara öğün yapmamistim eve gelince de acıktım kolayda o vardı hemen atistirdim oglumu parka çıkardım. Önceden kefir mayalamıştım durdukça tadi acilasiyor bozulmadan tuketelim diye onu yoğurtla karıştırıp cacık yaptım ama guzel oldu severim zaten yoğurt

Fulyacim diyetin t si yok hayatımda kiloda Bi düzeyde gidiyor. Baskül değişikliği oldu 3 kilo koydu eski baskül göre. 75 civarlarınsayım sanırım. Eski basküle göre 72. Bu kiloya alıştı bünyem aşırı yemiyorum ama sağlıksız besleniyorum vede düzensiz.

Ayrıca bir kaç yıl oldu sanırım ama ben hala sitede sayfaları okumakta zorlanıyorum.

Oyy oyyy kilolarını hiç beğenmedim (eski arkadaşlar) one öyle çok kiko almışsınız,

gunaydin gunaydinnnn oglana cevizli havuclu kek yapiyom bi sey yediremedim ins bende yemem. canimin cekmesinden degil agzima bakiyo hadi ye diyo yaa

Gittim geldim çok şükür
Kan değerlerim arasındaki farkı sordum
Zaten iyiydi, daha iyi olmuş dedi
Demirim 2 ye katlamış
Troid ilacını günde yarım doz alıyordum, haftada 5 gün yarım doz al dedi
Bütün pislikleri güzel temizlemişsin dedi

Çok sevindim canım değerlerinin iyi olmasına

Arada bir karni ağrıyordu
Bisey çıkmadı çok şükür

cok sukur canim
masallah sevindim senin icin apa nin hakkini verdiğini tescilledin

Sabah 1 avuç kuru üzüm 3 findik 2 ceviz

Kahvaltı
Tam buğday sandiviç ekmeğine zeytinli kaşarlı sandiviç + 1 kupa yeşil çay

Öğle
Yarım kase çorba
4-5 kaşık kiymali patlican 2 kaşık pirinc pilavı Salata

Ara
3 kuru kayısı 1 kupa çay

Akşam
Yarım kase sehriye çorbası
Yarım kase taze fasulye
(2side birer kaseydi oğlumla beraber yedik)
cacık 4-5 kaşık salata

1 hurma çay

Okadar kuru kayisi falan yememe rağmen tuvalet problemi yaşıyorum bünyem alışmadı.

2-2.5 litre civarı su
9000-9500 arası adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…