- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Dün 117 ip atladım :) Bugün hedefim 250 inşallah :)MENÜSPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş moni + +150 Aylin42Konya - O optumkibbye - sara_28 +160 B busefit - F Fitimfitsinfit - Natsume +220 +220 Zehra_mda +220 +100 HLLAK - Ozgurkus +
+
kızlar menüler menüler yazılsın lütfen
15-20 dk yaptım o kadar. stresten gerildim ben. yoksa birşey yok da. kafam çok dolu. yarın negatif çıkayım rahatlarım.
amin canım Allahın izniyle. neyle geldiler görmedim. koruyucu kıyafetler içinde 2 kişiydiler. apartmanın kapısına indim. orada alıp gittiler.
aynen millet çok meraklı. hayır anlarım kime geldiklerini merak ettiklerini. ama gözden bak. kapı açmak nedir yaa. sinir bozucu.
evet biliyorum canım e-nabızdan takip edicem. hayırlısı olsun.
şehir dışındaki arkadaşın kapısına kırmızıyla burada covid var diye mi ne etiket yapıştırmışlar. ya da apartman kapısına. ilçe sağlık öyle demiş. arkadaş kapıyı açmadığım için bakmadım dedi.
Geçmiş olsunDün bilerek yazmadım canım Şöyleki sabahtan akşama kadar dışarıdaydık ev almayı düşünüyoruz ev baktık durduk acıkınca bütün gün sadece dört beş dilim kadar kıymalı börek yedim suda içemedim çok fazla sonra akşam bağırsak hareketlerinde bir değişiklik oldu sıkışıyorum tuvalete gidiyorum biraz ishal gibi oluyor sonra ıkınıyorum ıkınıyorum kabız gibi oluyor hiç bişey anlamadım sabaha kadar tuvaletten çıkamadım neden oldu anlamadım bugünde çok iyi değilim aynı durum devam ediyor ama tartıya göre bir kilo gitmiş hiç bişey anlamadım ben bu işten o yüzden menü yazmadım ama akşama kadar 10000 adımı geçtim bağırsaklarım düzelseydi karnımda ağrıyor
Geçmiş olsun
Allah gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah
Bizimde 2,3 seneye ev değiştirme fikrimiz var
Bizimki beli, sadece alt katın içinin planını değiştirmeyi düşünüyorum.Amin canım sağolasın inşallah sende gönlüne göre bir eve sahip olursun
geçmiş olsun canım börek midene dokunmuş olabilir.Dün bilerek yazmadım canım Şöyleki sabahtan akşama kadar dışarıdaydık ev almayı düşünüyoruz ev baktık durduk acıkınca bütün gün sadece dört beş dilim kadar kıymalı börek yedim suda içemedim çok fazla sonra akşam bağırsak hareketlerinde bir değişiklik oldu sıkışıyorum tuvalete gidiyorum biraz ishal gibi oluyor sonra ıkınıyorum ıkınıyorum kabız gibi oluyor hiç bişey anlamadım sabaha kadar tuvaletten çıkamadım neden oldu anlamadım bugünde çok iyi değilim aynı durum devam ediyor ama tartıya göre bir kilo gitmiş hiç bişey anlamadım ben bu işten o yüzden menü yazmadım ama akşama kadar 10000 adımı geçtim bağırsaklarım düzelseydi karnımda ağrıyor
wc sorunu oldu mu diyet de bozuluyor. benim dün stresten tüm bağırsak boşaldıDün bilerek yazmadım canım Şöyleki sabahtan akşama kadar dışarıdaydık ev almayı düşünüyoruz ev baktık durduk acıkınca bütün gün sadece dört beş dilim kadar kıymalı börek yedim suda içemedim çok fazla sonra akşam bağırsak hareketlerinde bir değişiklik oldu sıkışıyorum tuvalete gidiyorum biraz ishal gibi oluyor sonra ıkınıyorum ıkınıyorum kabız gibi oluyor hiç bişey anlamadım sabaha kadar tuvaletten çıkamadım neden oldu anlamadım bugünde çok iyi değilim aynı durum devam ediyor ama tartıya göre bir kilo gitmiş hiç bişey anlamadım ben bu işten o yüzden menü yazmadım ama akşama kadar 10000 adımı geçtim bağırsaklarım düzelseydi karnımda ağrıyor
çok şükür iyim saracım. saolasın.Bugün nasılsın canım
Çok şükür çoookk sevindim canım.Dün okudum ama yazmaya zamanım yoktu.Bugünde seni merak ettim bi bakayım belli oldumu ki dedim.Güzel haberini aldım çok şükür.merhaba kızlar. mutlu pazarlar. testim negatif çıktı çok şükür
buraları da gerdim dün kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?