Teşekkür ederim canım
Bu ara kendini fazla yorma bence dinlen güzelceleslie yapacaktım hevesim kaçtıama yine de 1 saat sonra falan azcık zorlayayım kendimi diyorum.
az önce geldiler numune almaya.sara_28 gerçekten bir tuhaf oluyor insan. balkonlardan baktılar. sinir oldum şimdi de sonuç bekle
15-20 dk yaptım o kadar. stresten gerildim ben. yoksa birşey yok da. kafam çok dolu. yarın negatif çıkayım rahatlarım.Bu ara kendini fazla yorma bence dinlen güzelce
amin canım Allahın izniyle. neyle geldiler görmedim. koruyucu kıyafetler içinde 2 kişiydiler. apartmanın kapısına indim. orada alıp gittiler.25 26 saatte çıkıyor sonuç inşallah negatif olursun canım ambulansı görünce bakmışlardır bizim insanımız fazla meraklı bilşrsin bunu kafana takıp stres yapma bu arada biliyorsundur gerçi ama yinede hatırlatayım e nabız dan sonucunu öğrenebilirsin
Merhaba sorum olacakta annemin ust ceneyede implant yapildi ama zirt pirt dusuyor doktor yapistiriyor ardindan dusuyor ve bu alt disleri yuzundenmis ben anlamadim ne yapmam lazim siz ne yapiyorsunuz dustugundeÇekildi zaten
Implant yaptırdı, bikac ayda bir düşüyor
annemin babamin agzi implant dolu babamin bi defa dusmustu disi. ama oyle bikac ayda bi dusmesi neden duzgun yapmiyolar demekki
Merhaba benim annemin ust ceneside implant surekli dusuyor siz napiyorsunuz babanizin disi dustugunde
Benim deyil, eşimin dişi düşüyor, düştükçe gidip tekrar taktırıyorMerhaba sorum olacakta annemin ust ceneyede implant yapildi ama zirt pirt dusuyor doktor yapistiriyor ardindan dusuyor ve bu alt disleri yuzundenmis ben anlamadim ne yapmam lazim siz ne yapiyorsunuz dustugunde
AA çok uzak değilmiş 77 lerdeyim hala. Az bı sıkayim dişimiyst38(75,9/76,0/-0,1/%-0,13)İzinli.
maalesef kuzum ya, 76 kg ile izne ayrılmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?