Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar

menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik

öğle
1 çb süt, 2 yk yulaf, 2 kare bitter çikolata kullanarak yulaf lapası
Üzerine 3 çilek

ara
Yarım kahve fincanı leblebi

akşam
Bol salata
150gr ızgara et

su:3lt
Spor: 10dk eliptik, 10 dk bisiklet, 40dk ağırlık/bölgesel

hayırlı akşamlar
menüm:

uyanınca :
1 büyük bardak oda sıcaklığında su

kahvaltı:
1 h. yumurta, üzerine pul biber
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 minik salatalık
yeşil çay

öğle:
1 adet diyet karnıyarık( fırında yağsız, kızartmadan)
1 kase yoğurt

ara:
şekersiz türk kahvesi

akşam:
200ml süt
3 çiğ kaju
1 minik yerli muz
blender dan geçirip içtim.

ara:
siyah çay
2 ince dilim kepekli undan yaptığım kek

su: 3 litreye tamamlıcam inş.
spor: 50 dk yürüyüş

Bugünkü menüm

Kahvaltı
Tereyağlı yumurta kaşar peyniri 7 zeytin domates salatalik surulebilir peynir aci sos yarim sandviç ekmeği 5-6 tane patates kızartması
Çay

Öğle
2 nektari 1 minik fındık

Akşam
2 avuç kuru yemiş( ceviz badem fındık)
3 kuru kayısı
2 kaşık yayla corbası
Buyuk kase yogurtlu havuc kabak pancar salatası

1 kuru incir
çay

Belki sütlü cozulebilir kahve de içebilirim ama belli olmaz

2 litre civarı su
7500 civarı adım

az önce geldiler numune almaya. sara_28 gerçekten bir tuhaf oluyor insan. balkonlardan baktılar. sinir oldum şimdi de sonuç bekle

25 26 saatte çıkıyor sonuç inşallah negatif olursun canım ambulansı görünce bakmışlardır bizim insanımız fazla meraklı bilşrsin bunu kafana takıp stres yapma bu arada biliyorsundur gerçi ama yinede hatırlatayım e nabız dan sonucunu öğrenebilirsin

Bu ara kendini fazla yorma bence dinlen güzelce
15-20 dk yaptım o kadar. stresten gerildim ben. yoksa birşey yok da. kafam çok dolu. yarın negatif çıkayım rahatlarım.
amin canım Allahın izniyle. neyle geldiler görmedim. koruyucu kıyafetler içinde 2 kişiydiler. apartmanın kapısına indim. orada alıp gittiler.
aynen millet çok meraklı. hayır anlarım kime geldiklerini merak ettiklerini. ama gözden bak. kapı açmak nedir yaa. sinir bozucu.
evet biliyorum canım e-nabızdan takip edicem. hayırlısı olsun.

şehir dışındaki arkadaşın kapısına kırmızıyla burada covid var diye mi ne etiket yapıştırmışlar. ya da apartman kapısına. ilçe sağlık öyle demiş. arkadaş kapıyı açmadığım için bakmadım dedi.

Son düzenleme:
Merhaba sorum olacakta annemin ust ceneyede implant yapildi ama zirt pirt dusuyor doktor yapistiriyor ardindan dusuyor ve bu alt disleri yuzundenmis ben anlamadim ne yapmam lazim siz ne yapiyorsunuz dustugunde
Benim deyil, eşimin dişi düşüyor, düştükçe gidip tekrar taktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…