- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.758
- 133
Baska bir caresi yok sanirim tsk ederim cvp verdiginiz icinBenim deyil, eşimin dişi düşüyor, düştükçe gidip tekrar taktırıyor
Çok şükür canım, gözün aydın olsun, çok sevindimmerhaba kızlar. mutlu pazarlar. testim negatif çıktı çok şükür
buraları da gerdim dün kusura bakmayın.
Rica ederim, Allah şifa versinBaska bir caresi yok sanirim tsk ederim cvp verdiginiz icin
Tsk ederim sizedeRica ederim, Allah şifa versin
Çok şükür çoookk sevindim canım.Dün okudum ama yazmaya zamanım yoktu.Bugünde seni merak ettim bi bakayım belli oldumu ki dedim.Güzel haberini aldım çok şükür.
çok teşekkür ederim. içimiz rahatladı tabi. işyerinde de test olanlar hep negatif çıkmış. iyi oldu. evde izoleyiz sadece. buna da şükür.Çok şükür canım, gözün aydın olsun, çok sevindim
geçmiş olsun canım börek midene dokunmuş olabilir.
inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.
merhaba kızlar. mutlu pazarlar. testim negatif çıktı çok şükür
wc sorunu oldu mu diyet de bozuluyor. benim dün stresten tüm bağırsak boşaldı
içinizin sindiği bir ev bulursunuz inşallah. iyi komşularınız olsun.
çok şükür iyim saracım. saolasın.
çok geçmiş olsun fulyam, çok sevindim, gözünüz aydın olsunmerhaba kızlar. mutlu pazarlar. testim negatif çıktı çok şükür
Bizimki beli, sadece alt katın içinin planını değiştirmeyi düşünüyorum.
Üst kat temiz bir tamirden geçerse yeterli.
Çok şükür çok geçmiş olsun canımmerhaba kızlar. mutlu pazarlar. testim negatif çıktı çok şükür
Hadi gozun aydin canımmerhaba kızlar. mutlu pazarlar. testim negatif çıktı çok şükür
Yarına düzelir inşallahmoni cim ben bugünde menü yazmayayım çünkü ishalden kaynaklı pirinç pilavı yapıp yedim iyi gelir diye karnım ağrıyor hâlâ sporda yapamadım beni bugünlük affet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?