Hayirli sabahlar canim...daha iyim çok şükür..düzeliyo yavaş yavaş
Iyim canim bende döncem yakinda tekrar araniza...inşallah sizlerdede bi yaramazlik yokturee kızlar gelin artıkGulhan1 canım sen de artık pek uğramıyorsun herhalde. hep buralarda olurdun bizi toparlayan sendin
Hayirli sabahlar kizlar uzun zaman uğramadim buraya..çocuklarin okulu açildi onlarin stressi var biraz...aylatdir okullar tatildeydi..haliyle çocuklarda zorlaniyo okula gitmekle tekrar o düzene alişmakta...küçük oğlumu zor ikna ediyorum okula gitmekte çocuklarin okul enerjisinide aldilar. .şimdide onunla uğraşiyorum..düzelir inşallah
Bu arada kilomda ayni sabitim şu an...bi ara 59 kiloyu gördüm ama hemen tedbirini aldim...tekrar toparlandim kilo verme düzenine girdim yine..55 kilo olana kadar devam edcem böyle....bazen günde 1 öğünle kapatiyorum günümü bazen 2 öğün..öylen çok hafif...akşamda 1 tabak bazrn 1,5 tabak yemek yiyorum....bazende zadecr çocuklarin yarim biraktiği yemeği yiyorum sadece....onun dişinda çok canim istesede bazi yiyecekleri yemiyorum....
Haftaya döneceğim tekrar araniza canim..cuma günleride bildiri yapacağim bende tekrar...yine toparlaniriz beraber inşallah..hosgeldin pericim
her sey yoluna girer zamanla çocuklarda alisir eskisi gibi olur
tebrik ederim ben kilo aliyorum surekli bu haftada sonuncu oldum rezil oldum yani bildigin. dislerimi yaptiriyorum obla ugrasiyorum bende bir sürü yapilacak dis var daha 5 ay surer heralde bu dislerin bitmesi
ozledik seni ❤❤
Haftaya döneceğim tekrar araniza canim..cuma günleride bildiri yapacağim bende tekrar...yine toparlaniriz beraber inşallah..
güzel bir haftasonu diliyorum herkese
sabah kalktım. oram buram ağrıyor mu, halsizlik var mı, boğazda birşey var mı, baş ağrısı var diye yokluyorum kendimiçok şükür yok. ama psikolojik ağırlık çok.
neyse watsapp ı açtım. dün bizden ayrılan eski personelime haber vermiştim. başka şehirde yaşıyor o. kronik hasta ve bu kişiyle haftasonu beraberdi. ben bir aksilik oldu görüşemedim. git hemen test yaptır demiştim. hastaneyi ilçe sağlığı falan aramış gerek yok, temaslı bildirilmeniz gerekliydi demişler. olur mu öyle şey git ısrar et dedim. kronik hastalığın var dedim. neyse gitmiş. test almışlar. sabah konuştuk pozitif çıkmışAllah razı olsun haber verdiğin için diyor. kimse söylemedi bana. sen haber vermeseydin haberim olmayacaktı diyor. semptom yok ama kronik olduğu için ambülansla hastaneye götürüp tetkik yapacaklarmış
bana da hala gelen yok
Hayirli sabahlar canim...daha iyim çok şükür..düzeliyo yavaş yavaş
sevindim canım. ben de çok şükür iyiydim. dünden bu yana izolasyondayım. tek sıkıntı o. bekliyorum.Iyim canim bende döncem yakinda tekrar araniza...inşallah sizlerdede bi yaramazlik yoktur
cok uzucu gercekten yane guzel bi sey yapmissin cnm iyiki aklina gelmis. insallah o kisi de hafif atlatir
Allah şifa versingüzel bir haftasonu diliyorum herkese
sabah kalktım. oram buram ağrıyor mu, halsizlik var mı, boğazda birşey var mı, baş ağrısı var diye yokluyorum kendimiçok şükür yok. ama psikolojik ağırlık çok.
neyse watsapp ı açtım. dün bizden ayrılan eski personelime haber vermiştim. başka şehirde yaşıyor o. kronik hasta ve bu kişiyle haftasonu beraberdi. ben bir aksilik oldu görüşemedim. git hemen test yaptır demiştim. hastaneyi ilçe sağlığı falan aramış gerek yok, temaslı bildirilmeniz gerekliydi demişler. olur mu öyle şey git ısrar et dedim. kronik hastalığın var dedim. neyse gitmiş. test almışlar. sabah konuştuk pozitif çıkmışAllah razı olsun haber verdiğin için diyor. kimse söylemedi bana. sen haber vermeseydin haberim olmayacaktı diyor. semptom yok ama kronik olduğu için ambülansla hastaneye götürüp tetkik yapacaklarmış
bana da hala gelen yok
Iyi haberlerle geldiscide kurbanlik koyun gibi bekliyom
Çok şükür canım, sevindimHayirli sabahlar canim...daha iyim çok şükür..düzeliyo yavaş yavaş
Çok geçmiş olsun canim..sevindim canım. ben de çok şükür iyiydim. dünden bu yana izolasyondayım. tek sıkıntı o. bekliyorum.
Çok geçmiş olsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?