Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayirli sabahlar kizlar uzun zaman uğramadim buraya..çocuklarin okulu açildi onlarin stressi var biraz...aylatdir okullar tatildeydi..haliyle çocuklarda zorlaniyo okula gitmekle tekrar o düzene alişmakta...küçük oğlumu zor ikna ediyorum okula gitmekte çocuklarin okul enerjisinide aldilar. .şimdide onunla uğraşiyorum..düzelir inşallah

Bu arada kilomda ayni sabitim şu an...bi ara 59 kiloyu gördüm ama hemen tedbirini aldim...tekrar toparlandim kilo verme düzenine girdim yine..55 kilo olana kadar devam edcem böyle....bazen günde 1 öğünle kapatiyorum günümü bazen 2 öğün..öylen çok hafif...akşamda 1 tabak bazrn 1,5 tabak yemek yiyorum....bazende zadecr çocuklarin yarim biraktiği yemeği yiyorum sadece....onun dişinda çok canim istesede bazi yiyecekleri yemiyorum....

hosgeldin pericim

her sey yoluna girer zamanla çocuklarda alisir eskisi gibi olur

tebrik ederim ben kilo aliyorum surekli bu haftada sonuncu oldum rezil oldum yani bildigin. dislerimi yaptiriyorum obla ugrasiyorum bende bir sürü yapilacak dis var daha 5 ay surer heralde bu dislerin bitmesi

ozledik seni

Haftaya döneceğim tekrar araniza canim..cuma günleride bildiri yapacağim bende tekrar...yine toparlaniriz beraber inşallah..

cok uzucu gercekten ya ne guzel bi sey yapmissin cnm iyiki aklina gelmis. insallah o kisi de hafif atlatir

cok uzucu gercekten ya ne guzel bi sey yapmissin cnm iyiki aklina gelmis. insallah o kisi de hafif atlatir

inşallah. az önce haberleştik. henüz hastaneye götürmemişler. ama bugün baş ağrısı başlamış. gerçi bilmiyorum belki psikolojiktir. tedaviye başlayacaklarmış

Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…