Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni Kaptanim beni izne ayir sen en iyisi yaa bugun saldim diyet falan hak getire abuk subuk şeyler yedim hep. Yolculuğunp stresi de mahvetti beni bu tatil bitene kadar da toparlayabilecegimi pek zannetmiyorum. Istanbula geri dönünce yeniden tam gaz başlıycam inşallah. Ailemin yanına kırk yılda bi gelmişim kendimi çok ta kasmak istemiyorum.
Yazdığınız menülere bakinca kendimden utandım resmen

Pandemiden beri anneannemler köydeydi, artık evlerine dönmek zorundalar. Onları taşıyoruz. Telefon da çekmiyor doğru düzgün buralarda.
Çarşamba gün tamamen dönmüş olacağız.

motivasyonum çok yüksek, nerdeyse 100 kiloya dayandım. 84 kiloydum yani zaten hep kiloluydum ama bu sürede evde oturup ye iç derken iyice kilo aldım
Buranın iyi geleceğinden eminim :)

hoşgeldin, bize kendini tanıtır mısın.
Hoş buldum
25 yaşındayım. Kendimi bildim bileli hep kilo problemim vardı. Ama bu sene zirve yaptı
97-98 leri gördüm. Evde olmayı bahane ederek sürekli yedim
Kötü bir beslenme düzenim var. Hep hazır gıda-tatlı vs
Ama hem bedensel sağlığım için, hem psikolojim için değişip kilolarımı vereceğim. Yazın eğer olursa düğünüm ya da nikahım var sağlığımdan sonraki motivasyon kaynağım da o olacak. Bu kiloyla o günleri yaşamak istemem

Bütün yavrular Allah a emanet
Büyüdükçe anne babanın kaygıları değişiyor.
Benimkiler biri 22 biri 19 yaşında, dışarı çıktıkları zaman aklım onlarda kalıyor.
Çıkarmasan olmuyor, erkek çocuğu, ne kadar tutabilirsin evde.
Neyseki kızım evlendi de aklım onda kalmıyor

Düzenli girersen
Birazda nefsine hakim olursan iyi gelir canım
Ben mezun oldum, hâlâ burdan kopamıyorum

çok geçmiş olsun.

İsminiz (İsteğe Bağlı )renses
Yaşınız :31
Boyunuz:163
Mesleginiz:Ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:Hayır
Evli/bekar:Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 8 yaşında
Emziriyor musunuz:Hayır
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :Zayıf evlenip kilo alanlardanım.Özellikle gece yemeleri ve karbonhidrat alımının etkisi büyük. Kilo alınca her sene biraz daha eklendi üstüne malesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:Sağlığım için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :Zamanımın çoğunu evimde temizlik yaparak,kitap okuyarak ,oğlumla ilgilenerek geçiriyorum

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Evet
Şu anki kilonuz:101.9
Hedef kilonuz:İlk hedef 97

Merhabalar
Bu hafta listemde 3 günlük yoğurt kürü var diyetisyenin yazdığı. Eşlik etmek isteyen var mı? Beraber yapalım

3 gün akşam yemeği yerine bu karışım tüketilecek.
1 kase yoğurt
1 tk zerdeçal
1 çk karabiber
1 çk tarçın
1 çk kırmızı pul biber
Yarım elma rendesi
2 yk yulaf ezmesi
1 tk keten tohumu

ben malzemeleri tamamladın bu akşam başlıyorum.

Hoş geldiniz

hoşgeldinn

İyi akşamlar

kahvaltı
Yulaf lapası

Öğle
Peynirli salata

ara öğün
15 çiğ badem/fındık

akşam
Yoğurt kürü

su: bugüb hiç içmedim şaka gihi uyumadan en azından 1,5 litreyi tamamlamaya çalışacağım. Kızçeyi bir uyutayım da
Spor: 3000 adım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…