Pandemiden beri anneannemler köydeydi, artık evlerine dönmek zorundalar. Onları taşıyoruz. Telefon da çekmiyor doğru düzgün buralarda.Önce kendini tanıt canım
Istersen taşınma işin bittikten sonra gruba tam katıl
Pazartesi, cuma tartı bildirim günü
Hergün, gün sonunda o günkü yediklerini, içtiklerini ve yaptığın sporu paylaşıyorsun
Bu kadar basit
2 hafta deneme süren var
Bu 2 hafta içinde paylaşım yaparsan ve kilo verirsen esas listeye girebilirsin
Hoş buldumhoşgeldin, bize kendini tanıtır mısın.
Bütün yavrular Allah a emanetAllah hepsini korusun aklımız çıktı o gün ev kalabalıktı mama sandalyesinin üstüne bi misafir çocuğu koymuş almış atmış ağzına. Heimlich manevrası yaptım ama elim kolum tutmadı vuramadım sırtına arkadaş kaptı elimden o yaptı, öğürmeye başlayınca parmak attı babası öyle çıkarabildik. Korkunçtu o günden beri manyağa bağladık ikimizde.
Düzenli girersenPandemiden beri anneannemler köydeydi, artık evlerine dönmek zorundalar. Onları taşıyoruz. Telefon da çekmiyor doğru düzgün buralarda.
Çarşamba gün tamamen dönmüş olacağız.
motivasyonum çok yüksek, nerdeyse 100 kiloya dayandım. 84 kiloydum yani zaten hep kiloluydum ama bu sürede evde oturup ye iç derken iyice kilo aldım
Buranın iyi geleceğinden eminim :)
teşekkür ederim ablacımSüpersin natsumem hep böyle ol inşallah
hoşgeldinhuhuuuuu minnoşlar nasılsınız??
kendimi şartlandırıyorum bakalım ne kadar giderAyşem menün bana çok az geliyor,nasıl doyuyorsun kuzum
çok geçmiş olsun.Allah hepsini korusun aklımız çıktı o gün ev kalabalıktı mama sandalyesinin üstüne bi misafir çocuğu koymuş almış atmış ağzına. Heimlich manevrası yaptım ama elim kolum tutmadı vuramadım sırtına arkadaş kaptı elimden o yaptı, öğürmeye başlayınca parmak attı babası öyle çıkarabildik. Korkunçtu o günden beri manyağa bağladık ikimizde.
Hoş geldinizİsminiz (İsteğe Bağlı )renses
Yaşınız :31
Boyunuz:163
Mesleginiz:Ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:Hayır
Evli/bekar:Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 8 yaşında
Emziriyor musunuz:Hayır
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :Zayıf evlenip kilo alanlardanım.Özellikle gece yemeleri ve karbonhidrat alımının etkisi büyük. Kilo alınca her sene biraz daha eklendi üstüne malesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:Sağlığım için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :Zamanımın çoğunu evimde temizlik yaparak,kitap okuyarak ,oğlumla ilgilenerek geçiriyorum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Evet
Şu anki kilonuz:101.9
Hedef kilonuz:İlk hedef 97
Hoşgeldiniz bende yarından itibaren kilo bildirimi yaparak paylaşımlarda bulunmaya başlayacağım. Birlikte başarırız inşallah.Selam kızlar . Sağ olsun moni kaptanımın izniyle 9. takımdan transfer oldum.
hoşgeldinnİsminiz (İsteğe Bağlı )renses
Yaşınız :31
Boyunuz:163
Mesleginiz:Ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:Hayır
Evli/bekar:Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 8 yaşında
Emziriyor musunuz:Hayır
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :Zayıf evlenip kilo alanlardanım.Özellikle gece yemeleri ve karbonhidrat alımının etkisi büyük. Kilo alınca her sene biraz daha eklendi üstüne malesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:Sağlığım için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :Zamanımın çoğunu evimde temizlik yaparak,kitap okuyarak ,oğlumla ilgilenerek geçiriyorum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Evet
Şu anki kilonuz:101.9
Hedef kilonuz:İlk hedef 97
Hoşgeldin canımSelam kızlar . Sağ olsun moni kaptanımın izniyle 9. takımdan transfer oldum.
Hoş geldiniz
Hoşgeldiniz bende yarından itibaren kilo bildirimi yaparak paylaşımlarda bulunmaya başlayacağım. Birlikte başarırız inşallah.
hoşgeldinn
Hoş buldum kızlarHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?