Sen liste disiyken daha basarilisin bence
huhuuuuu minnoşlar nasılsınız??
Selam kızlar . Sağ olsun moni kaptanımın izniyle 9. takımdan transfer oldum.
Hoş bulduk canım hatırlamaz mıyım . Sen de mi burdasın valla ben de çok sevindim seni gördüğümePrensesim hoşgeldin beni hatırladınmı bilmiyorum ama ben seni gördüğüme çok sevindim
hay Allahim. inanilir gibi degil eli para tutan adam. cocugunun duzenini hicmi dusunmedi bu nasil. insanlik yaziklar olsun kanim dondu. Allah kurtarmış seni canim benim. her sey gonlunce olsun insallah dogru karar vermissinSelam arkadaslar
Bende durumlar son kez karisik
Carsamba gunu babamin evine donuyorum
Sonra da zamanla cevre illerden biriñde kendime ev tutacagim insallah yeni bir hayat beni bekliyor
Aradan zaman gecince anliyorum ki aferin bana iyi etmişim onunla omur gecmezdi zaten ,bilen biliyor burada
.hem dediginiz gibi de oldu
Imzayi atmadan once evden esya falan istemiyorum ,sen kendine ev tut ben yardim ederim diyen adam. Işler degisti artik evden esya alamazsin demez mi
En bombasi da şuydu ve o sozden sonra oyle bir.sogudum ki volkan olsa patlasa icimi ısındıramaz galiba
Sen geldiginde esyalar zaten bu evde vardı demez mi
Lanet gelsin eşyana dedim almiyorum 2 yorgan 3 battaniye carsaflar 4 tul perde
Kiyafetlerim ve de oyuncaklarimizi alip gidecegim muhtemelen otobusun altina yerlestirecegiz yarin sabah konusmaya gidecegim eski eşimle bakalim
..
Mecburum su an ona dag basi gibi bir yerdeyim kucuk cocukla asagi yuru dolmusa bin git gel zor tabi benim icin
Birkac guzelinden tabak ve de tencereleri de aliyorum ama kesin tencereleri geri biraktirir bu ☺
Hoş bulduk canım hatırlamaz mıyım . Sen de mi burdasın valla ben de çok sevindim seni gördüğüme
Amin inşallahCok gecmis olsun Allah korusun yavrularımızı inşallah.
Girdik bi kere bu kapıdan çıkış yok artıkBütün yavrular Allah a emanet
Büyüdükçe anne babanın kaygıları değişiyor.
Benimkiler biri 22 biri 19 yaşında, dışarı çıktıkları zaman aklım onlarda kalıyor.
Çıkarmasan olmuyor, erkek çocuğu, ne kadar tutabilirsin evde.
Neyseki kızım evlendi de aklım onda kalmıyor
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun.
Amin canım aynen oyle oldu birazhay Allahim. inanilir gibi degil eli para tutan adam. cocugunun duzenini hicmi dusunmedi bu nasil. insanlik yaziklar olsun kanim dondu. Allah kurtarmış seni canim benim. her sey gonlunce olsun insallah dogru karar vermissin
Inşallah canım hoş buldumcanim geldigin takima baktim hayretler icinde kaldim burda huzur bulacagina eminim hos geldin sefalar getirdin
Hoş bulduk canım hatırlamaz mıyım . Sen de mi burdasın valla ben de çok sevindim seni gördüğüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?