Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam arkadaslar
Bende durumlar son kez karisik
Carsamba gunu babamin evine donuyorum
Sonra da zamanla cevre illerden biriñde kendime ev tutacagim insallah yeni bir hayat beni bekliyor
Aradan zaman gecince anliyorum ki aferin bana iyi etmişim onunla omur gecmezdi zaten ,bilen biliyor burada
.hem dediginiz gibi de oldu
Imzayi atmadan once evden esya falan istemiyorum ,sen kendine ev tut ben yardim ederim diyen adam. Işler degisti artik evden esya alamazsin demez mi
En bombasi da şuydu ve o sozden sonra oyle bir.sogudum ki volkan olsa patlasa icimi ısındıramaz galiba
Sen geldiginde esyalar zaten bu evde vardı demez mi
Lanet gelsin eşyana dedim almiyorum 2 yorgan 3 battaniye carsaflar 4 tul perde
Kiyafetlerim ve de oyuncaklarimizi alip gidecegim muhtemelen otobusun altina yerlestirecegiz yarin sabah konusmaya gidecegim eski eşimle bakalim
..
Mecburum su an ona dag basi gibi bir yerdeyim kucuk cocukla asagi yuru dolmusa bin git gel zor tabi benim icin
Birkac guzelinden tabak ve de tencereleri de aliyorum ama kesin tencereleri geri biraktirir bu ☺

hay Allahim. inanilir gibi degil eli para tutan adam. cocugunun duzenini hicmi dusunmedi bu nasil. insanlik yaziklar olsun kanim dondu. Allah kurtarmış seni canim benim. her sey gonlunce olsun insallah dogru karar vermissin

Girdik bi kere bu kapıdan çıkış yok artık kaç yaşında olursa olsun evlat işte ötesi yok.

hay Allahim. inanilir gibi degil eli para tutan adam. cocugunun duzenini hicmi dusunmedi bu nasil. insanlik yaziklar olsun kanim dondu. Allah kurtarmış seni canim benim. her sey gonlunce olsun insallah dogru karar vermissin
Amin canım aynen oyle oldu biraz
Simdi guzel günler kapıda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…