Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar kp yi sormuşsunuz tek tek alıntılıyamadım, çok şükür iyi. Çarşamba ikinci kontrolü var, inşallah o da iyi geçer..

Kendimden de bahsedeyim biraz.benim regl sorunum halen çözülmedi dr verdiği hapı kullanmayı bıraktım ve doğal olarak da regl olmadım. Kilomdaki fazlalık bundan diye tahmin ediyorum ama arada kaçırdıklarım da oldu tabii..bugün saraçoğlundan aldığım bir çaya başlıycam bakalım. İnşallah o söker..

Allah onu bildiği gibi yapsın

Inşallah şifa olur canım

iyi olmanıza sevindim kayınpederinde inşallah iyi olur obezim

başka bir doktora görünsen nasıl olur canım

ah kuzum
babycim sen neden bırakacaksın eşyaları hepsinde senin de hakkın var. hiç ona sorma haberi olmadan daya kapıya kamyonu yükle git, hiçbir şey yapamaz. burada gurur yapmak sadece kendine zarar verir, karşında değecek adam yok çünkü.
dayalı döşeli evi bırak adam da istediği gibi at koştursun yok öyle dünya.
hayatta dimdik durabilmek için böyle şeylere pabuç bırakmamalıyız. senin ve çocuğunun haklarını hiçbir zaman kimseye yedirme.
30 saniyede boşayan hakiminde yüzüne tüküreyim, haklarınızı güvenceye almadan boşamamalıydı. gerçi anlayamadığım boşanmak öyle kolay olan bir şey değil ki, en az 3 ay atardı mahkeme . bu nasıl bir şey dava aç pat boşa.daha arkası çok güçlü insanlar bunu yapamıyor, şaşkının açıkcası.

obezim erken menopoz olabilir belki, bazı doktorlar ne yazık ki anlayamayabiliyor. doktorunu değişip tetkit lerin yapıldıktan sonra her şey normalse akışına bıraksan biraz.

Anlaşmalı boşanınca hemen bosuyolar cnm b3nim kardeşimde 1 ay içinde karar verdi bosanmaya imza attılar mahkemeleri oldu hemen boşandılar. Ama benim kardeşim hiç birşey talep etmemişti sadece çocuğuna nafaka istemişti sanırım baby de aynı şeklide hiç biçey istemedi oyuzden hızlı olmuştur

Canım işte okadar düşünceli bir insan olsa zaten boşamazdın. Allahım insaf versin benim kardeşimde çeyizini bile almadı ayrıldı lanet olsun deyip sonra o pis herif hepsini sattı parasını yedi. Biz çok kızdık kardeşime çeyiz de aldıklarını bari alsaydın herseyinde en kalitelisini almıştı ama yok canımı kurtarayım yeter dedi. Hakkında hayırlısı olsun cok üzüldüm cnm çok zor bir süreç ailenin yanına taşındığında inş çok güzel günlerin olur bu günleri unutursun

Kızlar iki gündür misafirle cebelleşiyorum malesef artıyım cumaya toparlamaya çalışacağım. İlk defa bu hafta diyetisyende artı çıkacağım galiba oda çok moralimi bozdu. Çarşamba günü kontrolüm bir haftalık aralıklı oruç yapmak istediğimi söyleyeceğim hemde borcum çok borçlarımı tutarım niyetlenip.
Cuma 75.3
Pazartesi 76.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…