hoşbuldum monişim..listeye girmek için aynı kilo mu olmak gerekiyor? Bir küsür kilo fazlam var dahoşgeldin
Allah onu bildiği gibi yapsınSelam arkadaslar
Bende durumlar son kez karisik
Carsamba gunu babamin evine donuyorum
Sonra da zamanla cevre illerden biriñde kendime ev tutacagim insallah yeni bir hayat beni bekliyor
Aradan zaman gecince anliyorum ki aferin bana iyi etmişim onunla omur gecmezdi zaten ,bilen biliyor burada
.hem dediginiz gibi de oldu
Imzayi atmadan once evden esya falan istemiyorum ,sen kendine ev tut ben yardim ederim diyen adam. Işler degisti artik evden esya alamazsin demez mi
En bombasi da şuydu ve o sozden sonra oyle bir.sogudum ki volkan olsa patlasa icimi ısındıramaz galiba
Sen geldiginde esyalar zaten bu evde vardı demez mi
Lanet gelsin eşyana dedim almiyorum 2 yorgan 3 battaniye carsaflar 4 tul perde
Kiyafetlerim ve de oyuncaklarimizi alip gidecegim muhtemelen otobusun altina yerlestirecegiz yarin sabah konusmaya gidecegim eski eşimle bakalim
..
Mecburum su an ona dag basi gibi bir yerdeyim kucuk cocukla asagi yuru dolmusa bin git gel zor tabi benim icin
Birkac guzelinden tabak ve de tencereleri de aliyorum ama kesin tencereleri geri biraktirir bu ☺
Inşallah şifa olur canımkızlar kp yi sormuşsunuz tek tek alıntılıyamadım, çok şükür iyi. Çarşamba ikinci kontrolü var, inşallah o da iyi geçer..
Kendimden de bahsedeyim biraz.benim regl sorunum halen çözülmedidr verdiği hapı kullanmayı bıraktım ve doğal olarak da regl olmadım. Kilomdaki fazlalık bundan diye tahmin ediyorum ama arada kaçırdıklarım da oldu tabii..bugün saraçoğlundan aldığım bir çaya başlıycam bakalım. İnşallah o söker..
kızlar kp yi sormuşsunuz tek tek alıntılıyamadım, çok şükür iyi. Çarşamba ikinci kontrolü var, inşallah o da iyi geçer..
Kendimden de bahsedeyim biraz.benim regl sorunum halen çözülmedidr verdiği hapı kullanmayı bıraktım ve doğal olarak da regl olmadım. Kilomdaki fazlalık bundan diye tahmin ediyorum ama arada kaçırdıklarım da oldu tabii..bugün saraçoğlundan aldığım bir çaya başlıycam bakalım. İnşallah o söker..
İnşallah canımburada evinde gibi hissedeceksin ve ideal kilona geleceksin prensesim emin ol
nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli oğluşun büyümüştür
İnşallah canım❤
Pek değişen bişey yok . Oğlum büyüyor işte teyzesi . 8 yaşında.
Senden ne haber?
ah kuzumSelam arkadaslar
Sonra da zamanla cevre illerden biriñde kendime ev tutacagim insallah yeni bir hayat beni bekliyor
Aradan zaman gecince anliyorum ki aferin bana iyi etmişim onunla omur gecmezdi zaten ,bilen biliyor burada
Imzayi atmadan once evden esya falan istemiyorum ,sen kendine ev tut ben yardim ederim diyen adam. Işler degisti artik evden esya alamazsin demez mi
En bombasi da şuydu ve o sozden sonra oyle bir.sogudum ki volkan olsa patlasa icimi ısındıramaz galiba
Kiyafetlerim ve de oyuncaklarimizi alip gidecegim muhtemelen otobusun altina yerlestirecegiz yarin sabah konusmaya gidecegim eski eşimle bakalim
..
Mecburum su an ona dag basi gibi bir yerdeyim kucuk cocukla asagi yuru dolmusa bin git gel zor tabi benim icin
Birkac guzelinden tabak ve de tencereleri de aliyorum ama kesin tencereleri geri biraktirir bu ☺
evet kuzum ayrıldığın kiloya gelmen gerekiyor.hoşbuldum monişim..listeye girmek için aynı kilo mu olmak gerekiyor? Bir küsür kilo fazlam var da
ayymoni kaptanim sana cok tesekkur etmek istiyorum cok iyi bi kaptansin altin kalpli kaptanimiz hakkaniyetli kaptanimiz iyiki varsin. not:icimden geldi
obezim erken menopoz olabilir belki, bazı doktorlar ne yazık ki anlayamayabiliyor. doktorunu değişip tetkit lerin yapıldıktan sonra her şey normalse akışına bıraksan biraz.kızlar kp yi sormuşsunuz tek tek alıntılıyamadım, çok şükür iyi. Çarşamba ikinci kontrolü var, inşallah o da iyi geçer..
Anlaşmalı boşanınca hemen bosuyolar cnm b3nim kardeşimde 1 ay içinde karar verdi bosanmaya imza attılar mahkemeleri oldu hemen boşandılar. Ama benim kardeşim hiç birşey talep etmemişti sadece çocuğuna nafaka istemişti sanırım baby de aynı şeklide hiç biçey istemedi oyuzden hızlı olmuşturah kuzum
babycim sen neden bırakacaksın eşyaları hepsinde senin de hakkın var. hiç ona sorma haberi olmadan daya kapıya kamyonu yükle git, hiçbir şey yapamaz. burada gurur yapmak sadece kendine zarar verir, karşında değecek adam yok çünkü.
dayalı döşeli evi bırak adam da istediği gibi at koştursun yok öyle dünya.
hayatta dimdik durabilmek için böyle şeylere pabuç bırakmamalıyız. senin ve çocuğunun haklarını hiçbir zaman kimseye yedirme.
30 saniyede boşayan hakiminde yüzüne tüküreyim, haklarınızı güvenceye almadan boşamamalıydı. gerçi anlayamadığım boşanmak öyle kolay olan bir şey değil ki, en az 3 ay atardı mahkeme . bu nasıl bir şey dava aç pat boşa.daha arkası çok güçlü insanlar bunu yapamıyor, şaşkının açıkcası.
Canım işte okadar düşünceli bir insan olsa zaten boşamazdın. Allahım insaf versin benim kardeşimde çeyizini bile almadı ayrıldı lanet olsun deyip sonra o pis herif hepsini sattı parasını yedi. Biz çok kızdık kardeşime çeyiz de aldıklarını bari alsaydın herseyinde en kalitelisini almıştı ama yok canımı kurtarayım yeter dedi. Hakkında hayırlısı olsun cok üzüldüm cnm çok zor bir süreç ailenin yanına taşındığında inş çok güzel günlerin olur bu günleri unutursunSelam arkadaslar
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?