Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dunki menuyu anca yazabildim yoldayiz şuan baya zor oldu çocukla. Simdi uyuttum da ragat rahat yaziyorum. 1 haftadir gece düzgün uyuyamıyorum 3-4 kere uyaniyor ve sürekli emmek istiyor oğlum coookkk yorucu oldu bu hafta..

Kahvaltı
Yok

Sabah
1 kupa nescafe

Öğle
yarim kase corba
1 tane kiymali yogurtlu borek
1 tabak taze fasulye
Uzum
Yeşilçay

ara
2 avuc uzum 1 armut 1 bardak kefir

Akşam
2 kaşık makarna+Sebzeli tavuk (toplam 1 tabak)
Cacık
1 avuc çiğ fındık 1 gunkurusu
Çay

2 litre civarı su
Spor 7.500 adım

İyi akşamlar

sabah
Yulaf lapası (1sb süt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 muz, kakao)

öğle
2 yumurta ile mantarlı Biberli omlet

ara öğün
15 çiğ fındık/badem
Yeşilçay
1 çatal kek

akşam
Fırında sebzeli tavuk
Salata

su: 2,5 lt
Spor: 20 dk eliptik, 70dk bölgesel/ağırlık
Bugün de yürüyemiyorum perte çıktım.

Ayy canım benim,çok tşk ederim.Düşüncelerin çok onure etti beni Ayşem ❤ Dediğin ekmek günde 1 dilimi geçmiyor zaten.Su desen çok yürüdüğümüz için lıkır lıkır gidiyor.Yürüyüş desen 20 bin ve üzeri adım atıyorum.Bir tek atıştırmalıklara pek dikkat edemedim.Ama inşallah kilo almam da bu haftayı en az zararla atlatırım.Ne takıma ne de kendime zarar vermem.Ama inan bana kendimden çok takımı ve kilo veren arkadaşların emeklerini zayi etmekten korkarım

Bu arada bugün Arhavi den geçtik.Sınır kapısına kadar gittik.Çok güzel yerler yaa.Az önce de Tortum şelalesinde kısacık bir mola verdik.Erzurum üzeri Konya.Sabaha ancak varırız 950 km yolumuz var

Uzun göle de gittik çok güzel.Ama favorim 7 göller.
Artvinden de 1-2 saat önce geçtik,içeri girmedik ama uzaktan çok küçük bir şehire benziyor
Ayder ve uzun göl araplarla dolmuş.Türkçe konuşan çok az kişi var.Hele Ayder de haddinden fazlaymış.Pandemiden dolayı bu sene çok az gelmişler.Öyle zengin Araplar yüzünden de fiyatlar çok uçmuş.Dolarla bahşiş dağıtırlarmış. Bu sene fazla gelmedikleri için fiyatları düşürmüşler.1 günlük apart 800-1000 tl miş,bu sene 250-300 civarıymış.
Var ya asıl Ayder yaylası değil,asıl daha yukarıda ki yaylalar süpermiş.Araplar hep oraya gidermiş.Oralı olan biriyle muhabbet ettik o anllatı hepsini

Süpersiniz kızlar herkesi tebrik ediyorum

Ayşem menün bana çok az geliyor,nasıl doyuyorsun kuzum

En güzeli aslında bende çok rahat değilim eşim benden beter. Bi kere pipet ambalajı sokmuş ağzına bi boğulma tehlikesi atlattı o günden beri psikopata bağladık.
Aman Allah korusun
Bizim burda 3 Yaşlarında bir çocuğun boğazında kuruyemiş kaldı, yavrum bitkisel hayata girdi.
Rabbim anne babasına sabır, güç, kuvvet versin.
Bir tanesi duşta suda oynatırken 1 dakikalığına yanından ayrıldıği anda çocuk boğuldu.
Çok dikkat edilmesi gerekiyor.

Menümü yazayım
Sabah
İki yumurtadan maydanozlu omlet
Peynir
Domates ve salatalık
Şekersiz çay

Öğle
Bir poğaça

Akşam
Bir kepçe mercimek çorbası
Salata
İki orta boy biber dolması

Su 1 litre spor bir saat tempolu yürüyüş

moni

Allah hepsini korusun aklımız çıktı o gün ev kalabalıktı mama sandalyesinin üstüne bi misafir çocuğu koymuş almış atmış ağzına. Heimlich manevrası yaptım ama elim kolum tutmadı vuramadım sırtına arkadaş kaptı elimden o yaptı, öğürmeye başlayınca parmak attı babası öyle çıkarabildik. Korkunçtu o günden beri manyağa bağladık ikimizde.

Cok gecmis olsun Allah korusun yavrularımızı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…