Hoş geldinnnnhuhuuuuu minnoşlar nasılsınız??
Ayy canım benim,çok tşk ederim.Düşüncelerin çok onure etti beni Ayşemolsun bir şey olmaz, haftalarca takımı sırtladıklarına sayarız.
işte o yüzden izin vermiyorum, bi güzel yiyip emeklerle verdiğin kiloları geri alma diye
ama yine de sana özel; her şeyden ye , kendini mahrum bırakma, her gün karadenize gitmiyosun sonuçta.
ekmeğe dikkat et az tüket , ekmek yerine yöresel yemeklerden ye mesela. suyuna dikkat et bol bol iç. zaten yürünecek yerler çoktur bol bol da yürüdün mü tamam işte.artıyla da gelirsen başımın üstüne, sorun etme ne kadar olursa olsun halledersin sen. güzelce enerjini topla, sen bu tatili hakettin, keyfini çıkar.
evet bende çok seviyorum, eşime diyorum seninle akraba evine gitmekten karadenizi göremedim bi türlü, şu covid olayı bitsin de turla gezicem diyorum.
şaka maka belli başlı yerler harici göremedim, ki yıllarca her sene gittim. en çok görmek istediğim sümela ya beni hiç götürmedi mesela. uzungölü bile görmedim. ayderide görmeseydim boşardım heralde artık
Merak ettimbugün diyetisyenimle online tartı günümdü, ben daha çok bekliyordum ama 2 kilo gitmiş. sanırım yağdan gitti. yeni listem baya değişik ve güzel, menülerimde görürsünüz.
İnşallah cnm,biz atamadık görüşemedik maalesef.Vakit yetersizliğindenevet biliyorum ama yaseminle tanıştığımızdan beri ben karadenize hiç gidemedim. bu yaz şu pandemi biterse gitmeyi düşünüyorum yaseminle foto atarız o zaman size
Süpersin natsumem hep böyle ol inşallahHoş geldinnnn
Kendi adıma formumdayım iyiym güzelim xd
Sen nasılsın? Görünmüyorsun epeydir
Süpersiniz kızlar herkesi tebrik ediyorumbu hafta 2. olduk kızlar
tüm takımımı kutluyorum.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 695. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (5.TAKIM) === % 1,210
2. (10.TAKIM) === % 0.867
3. (4.TAKIM) === % 0.729
BİREYSEL DERECELER
1. @strontium === % 2,36 === 9. TAKIM
2. @amatordiyetci === % 2,15 === 5. TAKIM
3. @bnnu === % 2.13 === 4.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Tekrar dene === %-1.05 ===9.TAKIM
Ayşem menün bana çok az geliyor,nasıl doyuyorsun kuzummenüm:
uyanınca :
1 büyük bardak oda sıcaklığında su
kahvaltı: geç yaptım kahvaltıyı bugün
1 h. yumurta, üzerine pul biber
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
siyah çay
öğle: baya geç yedim akşamla birleşti
1 diyet karnıyarık
yoğurt
salata
ara:
şekersiz türk kahvesi
ara:
siyah çay
su: 3 litre ye tamamlarım
spor:70 dk yürüyüş
Ailemize hoşgeldinizarkadaşlar merhaba. Yarışmaya katılmak için ne yapmam gerekiyor
bu ara taşınma dönemindeyim ancak yazabildim artık bu kiloları vermem gerekiyor
Kız nerelerdesin,kp nasıl olduhuhuuuuu minnoşlar nasılsınız??
İnşallah canımKızlar tebrik ediyorum hepinizi inş haftaya da ilk 3 te oluruz
Aman Allah korusunEn güzeli aslında bende çok rahat değilim eşim benden beter. Bi kere pipet ambalajı sokmuş ağzına bi boğulma tehlikesi atlattı o günden beri psikopata bağladık.
Aman benim gözlerim ne görüyorhuhuuuuu minnoşlar nasılsınız??
Allah hepsini korusun aklımız çıktı o gün ev kalabalıktı mama sandalyesinin üstüne bi misafir çocuğu koymuş almış atmış ağzına. Heimlich manevrası yaptım ama elim kolum tutmadı vuramadım sırtına arkadaş kaptı elimden o yaptı, öğürmeye başlayınca parmak attı babası öyle çıkarabildik. Korkunçtu o günden beri manyağa bağladık ikimizde.Aman Allah korusun
Bizim burda 3 Yaşlarında bir çocuğun boğazında kuruyemiş kaldı, yavrum bitkisel hayata girdi.
Rabbim anne babasına sabır, güç, kuvvet versin.
Bir tanesi duşta suda oynatırken 1 dakikalığına yanından ayrıldıği anda çocuk boğuldu.
Çok dikkat edilmesi gerekiyor.
Cok gecmis olsun Allah korusun yavrularımızı inşallah.Allah hepsini korusun aklımız çıktı o gün ev kalabalıktı mama sandalyesinin üstüne bi misafir çocuğu koymuş almış atmış ağzına. Heimlich manevrası yaptım ama elim kolum tutmadı vuramadım sırtına arkadaş kaptı elimden o yaptı, öğürmeye başlayınca parmak attı babası öyle çıkarabildik. Korkunçtu o günden beri manyağa bağladık ikimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?