Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Monicimm , adam gun almaya gitti, hoop yarin saat 2 de gelin bosanin demisler. Hakim bir de kadin olacak. Bosanmak istiyor musun dedi. Kendisi dedim ,bosanmayi kabul ediyor musun dedi, kendisi zorladigi icin mecburen dedim, sözümu kesti son kez soruyorum bosanmayi kabul ediyor musun dedi ediyorum dedim ,ama tuvalette agladigimin yarisi da kadinin o tavriydi , zaten o saniyeden sonra kadinin ne dedigini anlamadim bile aglamamk icin zor tuttum orda kendimi.
Evdeki esyalara da gelince zaten koltuklar eski yani 20 senelik falan tv ler yeni birini alacagim klima yeni onu da alacağım , gerisi icin de 10 bin tl nakliye parasi verdigime degmez sadece camasir mak bulasik mak buzdolabina aciyorum ama olsun.
.
Şu an karsimda ,beyefendi ablasindan firca yemis olacak ki bir sakin bugun. Eve cikacagin zaman soyle ben burdan senetle beyaz esya falan alayim oraya gondereyim dedi. Ama tabi ben guveniyor muyum hayir
Tamam d3dim o gun gelsin bakariz .:)

Ah insallah canim insallah

Merhabalar
Tartılamadım sabah ben çok aceleyle çıktım evden.
Şimdi tartıldığımda da 68,4 çıkıyorım bu mümkün değil dha dün akşam 68dim. Gün boyu içtiğim su kahve kahvaltı hepsi bende şuan

iyi olmanıza sevindim kayınpederinde inşallah iyi olur obezim

başka bir doktora görünsen nasıl olur canım
aslında o da aklımda ama bu gittiğim dr da çok tecrübeli ve inandığım bir doktordu.
evet kuzum ayrıldığın kiloya gelmen gerekiyor.
tamam canım. Cumaya kadar inerim inşallah
obezim erken menopoz olabilir belki, bazı doktorlar ne yazık ki anlayamayabiliyor. doktorunu değişip tetkit lerin yapıldıktan sonra her şey normalse akışına bıraksan biraz.
monişim erken menopoz zaten. Yani menopoza girmedim, bu öncesi dedi dr. yumurtalarım halen çok fazla ama vücut atmıyor. Atması için de hap kullanmam gerekiyor. Ama gel gör ki o hapı kullansam bir dert kullanmasam ayrı
fitciğim çok güzel kilo vermişsin. Diyetisyene gitmekde kararsızdın iyi ki gitmişsin

kilom bugün 88.1

regl olmadım yine izin alsam mı yoksa böyle kör topal devam etsem mi bilemiyorum
moni geldiğinde tekrar bakarsın monişim benim ayrıldığım kilom bu mu? Öyleyse ben fazla kilo almamışım diyebilirim çünkü hem regl yok hem de diet.bugünkü kilomu ekliyorum alta. Ben hep 87 ile ayrıldığımı düşünüyordum oysa ki.. ayy sevindim bir an :)

Eklentiler

• 20201012_095110.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…