- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
Cok haklısın monicim bende biraz baktım sabah biz senin neyi ne niyetle yaptıgını cok iyi biliyoruz iki olay arasında daglar kadar fark var. Hiç sıkma canını zaten seabaharda söylemii sana cok güvendiğini. Bizi bırakma lütfen
Maşallah canım baya vermişsin ama. Hatırladığım kadarıyla 100 e yakındınmaşallah canım
bende bildiğin gibi kilolarla uğraşıyorum
Monicimm , adam gun almaya gitti, hoop yarin saat 2 de gelin bosanin demisler. Hakim bir de kadin olacak. Bosanmak istiyor musun dedi. Kendisi dedim ,bosanmayi kabul ediyor musun dedi, kendisi zorladigi icin mecburen dedim, sözümu kesti son kez soruyorum bosanmayi kabul ediyor musun dedi ediyorum dedim ,ama tuvalette agladigimin yarisi da kadinin o tavriydi , zaten o saniyeden sonra kadinin ne dedigini anlamadim bile aglamamk icin zor tuttum orda kendimi.ah kuzum
babycim sen neden bırakacaksın eşyaları hepsinde senin de hakkın var. hiç ona sorma haberi olmadan daya kapıya kamyonu yükle git, hiçbir şey yapamaz. burada gurur yapmak sadece kendine zarar verir, karşında değecek adam yok çünkü.
dayalı döşeli evi bırak adam da istediği gibi at koştursun yok öyle dünya.
hayatta dimdik durabilmek için böyle şeylere pabuç bırakmamalıyız. senin ve çocuğunun haklarını hiçbir zaman kimseye yedirme.
30 saniyede boşayan hakiminde yüzüne tüküreyim, haklarınızı güvenceye almadan boşamamalıydı. gerçi anlayamadığım boşanmak öyle kolay olan bir şey değil ki, en az 3 ay atardı mahkeme . bu nasıl bir şey dava aç pat boşa.daha arkası çok güçlü insanlar bunu yapamıyor, şaşkının açıkcası.
Aa neden ablamözür diliyorum kızlar bana bugün müsade, inanılmaz kırgın ve üzgünüm.
Ah insallah canim insallahCanım işte okadar düşünceli bir insan olsa zaten boşamazdın. Allahım insaf versin benim kardeşimde çeyizini bile almadı ayrıldı lanet olsun deyip sonra o pis herif hepsini sattı parasını yedi. Biz çok kızdık kardeşime çeyiz de aldıklarını bari alsaydın herseyinde en kalitelisini almıştı ama yok canımı kurtarayım yeter dedi. Hakkında hayırlısı olsun cok üzüldüm cnm çok zor bir süreç ailenin yanına taşındığında inş çok güzel günlerin olur bu günleri unutursun
özür diliyorum kızlar bana bugün müsade, inanılmaz kırgın ve üzgünüm.
Maşallah canım baya vermişsin ama. Hatırladığım kadarıyla 100 e yakındın
Niye ki kaptanımözür diliyorum kızlar bana bugün müsade, inanılmaz kırgın ve üzgünüm.
Çok güzel kilo vermişsin canımEvet canım en son 110 olmuştum
Çok güzel kilo vermişsin canım
Maşallah canım. Ben de tanıştığımız zaman 60 ken şimdi 100 leri geçince bir dur diyeyim dedimdiyetisyen konrtolinde verdim canım sonra bir kısmını geri aldım şimdi onları vermekle uğraşıyorum
sen kaç kilosun prensesim
Maşallah canım. Ben de tanıştığımız zaman 60 ken şimdi 100 leri geçince bir dur diyeyim dedim
aslında o da aklımda ama bu gittiğim dr da çok tecrübeli ve inandığım bir doktordu.iyi olmanıza sevindim kayınpederinde inşallah iyi olur obezim
başka bir doktora görünsen nasıl olur canım
tamam canım. Cumaya kadar inerim inşallahevet kuzum ayrıldığın kiloya gelmen gerekiyor.
monişim erken menopoz zaten. Yani menopoza girmedim, bu öncesi dedi dr. yumurtalarım halen çok fazla ama vücut atmıyor. Atması için de hap kullanmam gerekiyor. Ama gel gör ki o hapı kullansam bir dert kullanmasam ayrıobezim erken menopoz olabilir belki, bazı doktorlar ne yazık ki anlayamayabiliyor. doktorunu değişip tetkit lerin yapıldıktan sonra her şey normalse akışına bıraksan biraz.
fitciğim çok güzel kilo vermişsin. Diyetisyene gitmekde kararsızdın iyi ki gitmişsinKızlar iki gündür misafirle cebelleşiyorum malesef artıyım cumaya toparlamaya çalışacağım. İlk defa bu hafta diyetisyende artı çıkacağım galiba oda çok moralimi bozdu. Çarşamba günü kontrolüm bir haftalık aralıklı oruç yapmak istediğimi söyleyeceğim hemde borcum çok borçlarımı tutarım niyetlenip.
Cuma 75.3
Pazartesi 76.5
saracığım harika kilo vermişsin.tebrik ederimdiyetisyen konrtolinde verdim canım sonra bir kısmını geri aldım şimdi onları vermekle uğraşıyorum
sen kaç kilosun prensesim
güzel kalpli güzel insanözür diliyorum kızlar bana bugün müsade, inanılmaz kırgın ve üzgünüm.
kilom bugün 88.1
regl olmadım yineizin alsam mı yoksa böyle kör topal devam etsem mi bilemiyorum
Öyle canım inşallah motivasyonumu kaybetmemiyi yapmışsın kilolu olmak kader değil prensesim sağlıklı yaşamak hepimizin hakkı ve bu bizim elimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?