- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Evet cnm ya iyiki gitmişim 10 kilo verdim başladıgımdan beri ama bu aralar motivasyonum çok bozuldu. Az önce bu haftaki randevumu iptal ettim öbür hafta gideceğim inş. Biraz bunaldım sanırım herhafta gitmekten 15 günde bir gitsem diye düşünüyorum bundan sonraaslında o da aklımda ama bu gittiğim dr da çok tecrübeli ve inandığım bir doktordu.
tamam canım. Cumaya kadar inerim inşallah
monişim erken menopoz zaten. Yani menopoza girmedim, bu öncesi dedi dr. yumurtalarım halen çok fazla ama vücut atmıyor. Atması için de hap kullanmam gerekiyor. Ama gel gör ki o hapı kullansam bir dert kullanmasam ayrı
fitciğim çok güzel kilo vermişsin. Diyetisyene gitmekde kararsızdın iyi ki gitmişsin
87 ile ayrılmış olsan bile kilo almamış sayılırsın cnm 1 kilo nedirki ☺moni geldiğinde tekrar bakarsın monişim benim ayrıldığım kilom bu mu? Öyleyse ben fazla kilo almamışım diyebilirim çünkü hem regl yok hem de diet.bugünkü kilomu ekliyorum alta. Ben hep 87 ile ayrıldığımı düşünüyordum oysa ki.. ayy sevindim bir an :)
Allah sizlerinde yardımcısı olsunCanım işte okadar düşünceli bir insan olsa zaten boşamazdın. Allahım insaf versin benim kardeşimde çeyizini bile almadı ayrıldı lanet olsun deyip sonra o pis herif hepsini sattı parasını yedi. Biz çok kızdık kardeşime çeyiz de aldıklarını bari alsaydın herseyinde en kalitelisini almıştı ama yok canımı kurtarayım yeter dedi. Hakkında hayırlısı olsun cok üzüldüm cnm çok zor bir süreç ailenin yanına taşındığında inş çok güzel günlerin olur bu günleri unutursun
AnlamadımCok haklısın monicim bende biraz baktım sabah biz senin neyi ne niyetle yaptıgını cok iyi biliyoruz iki olay arasında daglar kadar fark var. Hiç sıkma canını zaten seabaharda söylemii sana cok güvendiğini. Bizi bırakma lütfen
Sadece bugünse sorun yoközür diliyorum kızlar bana bugün müsade, inanılmaz kırgın ve üzgünüm.
Amin cnmAllah sizlerinde yardımcısı olsun
Kardeşin de bir ömür mutlu olsun inşallah
saracığım harika kilo vermişsin.tebrik ederim
Afiyet olsunÇay demledim sıcak sıcak çay içecem hava çok soğuk
Ne oldu acaba cok merak ettim kim kırdı moniyiAnlamadım
Yazıyı az buçuk bende okudum, sadece o yazıdan sonrası için geçerli
moni
Bizi bırakıyormusun?
neden her hafta? Genellikle ilk haftalarda her hafta gidersin sonra ara açılır. Sen mi bu şekilde gitmek istedin?Evet cnm ya iyiki gitmişim 10 kilo verdim başladıgımdan beri ama bu aralar motivasyonum çok bozuldu. Az önce bu haftaki randevumu iptal ettim öbür hafta gideceğim inş. Biraz bunaldım sanırım herhafta gitmekten 15 günde bir gitsem diye düşünüyorum bundan sonra
burası gayet güzel. Yarın yağmur gözüküyor ama yine de 28 derece. Bu sene güzel gidiyor. Önceki senelerde bu vakitler gazlar açılmıştıÇay demledim sıcak sıcak çay içecem hava çok soğuk
Canim bende pko var ve seneyi buluyo adet olmam tup bebek doneminde adet duzeni icin bi ilac kullanmıştım. Adet geciktirici olarak satiliyor simdi adini unuttum ben ondan kullanıyordum adet olmak için 2-3 gun kullanip bekliyorsun sonra adet oluyorsun. Adı galiba "primolut n " onu da deneyebilirsin.kızlar kp yi sormuşsunuz tek tek alıntılıyamadım, çok şükür iyi. Çarşamba ikinci kontrolü var, inşallah o da iyi geçer..
Kendimden de bahsedeyim biraz.benim regl sorunum halen çözülmedidr verdiği hapı kullanmayı bıraktım ve doğal olarak da regl olmadım. Kilomdaki fazlalık bundan diye tahmin ediyorum ama arada kaçırdıklarım da oldu tabii..bugün saraçoğlundan aldığım bir çaya başlıycam bakalım. İnşallah o söker..
Hiç bilmiyorumki cnm normali nasıldır her hafta çağırıyor valla bana sormuyorneden her hafta? Genellikle ilk haftalarda her hafta gidersin sonra ara açılır. Sen mi bu şekilde gitmek istedin?
burası gayet güzel. Yarın yağmur gözüküyor ama yine de 28 derece. Bu sene güzel gidiyor. Önceki senelerde bu vakitler gazlar açılmıştı
Üyelerin paylaşım alanında yazıyorNe oldu acaba cok merak ettim kim kırdı moniyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?