Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet cnm ya iyiki gitmişim 10 kilo verdim başladıgımdan beri ama bu aralar motivasyonum çok bozuldu. Az önce bu haftaki randevumu iptal ettim öbür hafta gideceğim inş. Biraz bunaldım sanırım herhafta gitmekten 15 günde bir gitsem diye düşünüyorum bundan sonra

87 ile ayrılmış olsan bile kilo almamış sayılırsın cnm 1 kilo nedirki ☺

Allah sizlerinde yardımcısı olsun
Kardeşin de bir ömür mutlu olsun inşallah

Anlamadım
Yazıyı az buçuk bende okudum, sadece o yazıdan sonrası için geçerli
moni
Bizi bırakıyormusun?

neden her hafta? Genellikle ilk haftalarda her hafta gidersin sonra ara açılır. Sen mi bu şekilde gitmek istedin?
Çay demledim sıcak sıcak çay içecem hava çok soğuk
burası gayet güzel. Yarın yağmur gözüküyor ama yine de 28 derece. Bu sene güzel gidiyor. Önceki senelerde bu vakitler gazlar açılmıştı

Canim bende pko var ve seneyi buluyo adet olmam tup bebek doneminde adet duzeni icin bi ilac kullanmıştım. Adet geciktirici olarak satiliyor simdi adini unuttum ben ondan kullanıyordum adet olmak için 2-3 gun kullanip bekliyorsun sonra adet oluyorsun. Adı galiba "primolut n " onu da deneyebilirsin.

Hiç bilmiyorumki cnm normali nasıldır her hafta çağırıyor valla bana sormuyor ama artık 15 günde bir gitcem kendi kendime öyle karar verdim.☺

İyi geceler
Okulun ilk günü diyetimi uygulayamadım ben.
Sabah yulaf hazırladım ama yemeye zamanım kalmadı, öğlen gelince onu yedim yemek hazırlamaya da zamanım ve halim yoktu. Hiç tok tutmadı bu sefer de akşam pilav yedim biraz.

kahvaltı
Yok

öğle
Yulaf karışımı

ara öğün
15 çip badem/fındık

akşam
Tavuk sote
2 yk bulgur pilavı
Közlenmiş patlıcan salatası

su:1,5 lt
Spor: yok (hazırlandım ama çok halsiz hissettim gidemedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…