- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aldımgezegenfeza sen hiç kilo aldın mı gezginim?zannetmiyorum ama maksat muhabbet işte
moni geldiğinde tekrar bakarsın monişim benim ayrıldığım kilom bu mu? Öyleyse ben fazla kilo almamışım diyebilirim çünkü hem regl yok hem de diet.bugünkü kilomu ekliyorum alta. Ben hep 87 ile ayrıldığımı düşünüyordum oysa ki.. ayy sevindim bir an :)
Evet obezim 88,1 i gördüğün an listedesin.
Obezzto (87,5/88,1/-0,6/% -0,69)İzinli. 690. etap
o zaman hoşgeldimEvet obezim 88,1 i gördüğün an listedesin.
Obezzto (87,5/88,1/-0,6/% -0,69)İzinli. 690. etap
Aa neden ablam
Hayırdır canım ne oldu
Niye ki kaptanım
güzel kalpli güzel insan
kimsenin seni kırmasına müsaade etme. Seni çok seviyoruz
Anlamadım
Yazıyı az buçuk bende okudum, sadece o yazıdan sonrası için geçerli
moni
Bizi bırakıyormusun?
teşekkür ederim canlarım, sizleri bırakıp gitmeye gönlüm elvermiyor. yoksa burada ne işim var diye sorgulamaktan vazgeçemiyorum..Ne oldu acaba cok merak ettim kim kırdı moniyi
Ayşecim yanlış anlamalar yüzünden canını sıkma lütfen biz seni biliyoruz ve çok seviyoruz senin modunu yüksek tutman ve takımda olman bize o kadar iyi geldiki sensiz bu takım olmaz
hepimiz öyle değil miyizteşekkür ederim canlarım, sizleri bırakıp gitmeye gönlüm elvermiyor. yoksa burada ne işim var diye sorgulamaktan vazgeçemiyorum..
yaşananlardan dolayı 2 günlük uykusuzluk, moral bozukluğu, haliyle; evime eşime çocuklarıma yaşamıma yansıdığı gibi düzgün giden diyetime de yansıdı. duygusal yeme problemi olan biri olarak da bundan kaçamadım..
kırılan bir moni, sadece takımıyla ilgilenir, resmi işlerini yapar.. fazlası yok..
Sevgiyle..
hepimiz öyle değil miyizüzüldük yiyoruz , sevindik yiyoruz. Keşke bu duygusal iniş çıkışlarımızı kontrol altına alabilsek ama olmuyor işte. Üzmeyin bizi yaa
ama en çok moni yi üzmeyin❤
bende de alttaki var. Ama çoğu kişi yarardan çok zararı var dediği için kullanmaya korkuyorumCanim bende pko var ve seneyi buluyo adet olmam tup bebek doneminde adet duzeni icin bi ilac kullanmıştım. Adet geciktirici olarak satiliyor simdi adini unuttum ben ondan kullanıyordum adet olmak için 2-3 gun kullanip bekliyorsun sonra adet oluyorsun. Adı galiba "primolut n " onu da deneyebilirsin.
obezzto bunu beğendiYARIŞMA GENEL KURALLAR ÇERÇEVESİNDE YARIŞMAYA YENİ EKLENEN RESMİ KURAL:
DUYURU
16 Ekim Cuma (696. etap) itibari ile geçerli olmak koşulu ile;
Kilo bildirimleri fotoğraflı olarak yapılacaktır.
RESMİ ZORUNLULUKTUR, HERKES KİLO BİLDİRİMİNİ TARTI FOTOĞRAFI İLE YAPMAKLA YÜKÜMLÜDÜR.
teşekkür ederim canlarım, sizleri bırakıp gitmeye gönlüm elvermiyor. yoksa burada ne işim var diye sorgulamaktan vazgeçemiyorum..
yaşananlardan dolayı 2 günlük uykusuzluk, moral bozukluğu, haliyle; evime eşime çocuklarıma yaşamıma yansıdığı gibi düzgün giden diyetime de yansıdı. duygusal yeme problemi olan biri olarak da bundan kaçamadım..
kırılan bir moni, sadece takımıyla ilgilenir, resmi işlerini yapar.. fazlası yok..
Sevgiyle..
Şifa olsun inşallahgünaydın kızlar. Herkese güzel bir gün diliyorum..
dün saraçoğlunun bir çayına başladım. Hormın düzenleyici diye anlatıyor kendisi ama bende ne var ne yok götürdü :) cumaya aranızdayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?