Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet obezim 88,1 i gördüğün an listedesin.
Obezzto (87,5/88,1/-0,6/% -0,69)İzinli.
690. etap

Evet obezim 88,1 i gördüğün an listedesin.
Obezzto (87,5/88,1/-0,6/% -0,69)İzinli.
690. etap

Ayşecim yanlış anlamalar yüzünden canını sıkma lütfen biz seni biliyoruz ve çok seviyoruz senin modunu yüksek tutman ve takımda olman bize o kadar iyi geldiki sensiz bu takım olmaz

Hayırdır canım ne oldu
Niye ki kaptanım
güzel kalpli güzel insan

kimsenin seni kırmasına müsaade etme. Seni çok seviyoruz
Anlamadım
Yazıyı az buçuk bende okudum, sadece o yazıdan sonrası için geçerli
moni
Bizi bırakıyormusun?
Ne oldu acaba cok merak ettim kim kırdı moniyi
teşekkür ederim canlarım, sizleri bırakıp gitmeye gönlüm elvermiyor. yoksa burada ne işim var diye sorgulamaktan vazgeçemiyorum..
yaşananlardan dolayı 2 günlük uykusuzluk, moral bozukluğu, haliyle; evime eşime çocuklarıma yaşamıma yansıdığı gibi düzgün giden diyetime de yansıdı. duygusal yeme problemi olan biri olarak da bundan kaçamadım..
kırılan bir moni, sadece takımıyla ilgilenir, resmi işlerini yapar.. fazlası yok..
Sevgiyle..

hepinizi çok seviyorum
biz güçlü bağları olan bir takımız ve çok güçlüyüz bunu da herkese göstericez. daha çok gayret bekliyorum artık.
herkesin, takımımız ve tabii ki önce kendisi için elinden gelenin en iyisini yapacağına yürekten inanıyorum.

hepimiz öyle değil miyiz üzüldük yiyoruz , sevindik yiyoruz. Keşke bu duygusal iniş çıkışlarımızı kontrol altına alabilsek ama olmuyor işte. Üzmeyin bizi yaa

ama en çok moni yi üzmeyin❤

YARIŞMA GENEL KURALLAR ÇERÇEVESİNDE YARIŞMAYA YENİ EKLENEN RESMİ KURAL:

DUYURU

16 Ekim Cuma (696. etap) itibari ile geçerli olmak koşulu ile;

Kilo bildirimleri fotoğraflı olarak yapılacaktır.

RESMİ ZORUNLULUKTUR, HERKES KİLO BİLDİRİMİNİ TARTI FOTOĞRAFI İLE YAPMAKLA YÜKÜMLÜDÜR.

bende de alttaki var. Ama çoğu kişi yarardan çok zararı var dediği için kullanmaya korkuyorum

Eklentiler

• 20201013_110327.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 19
obezzto bunu beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…