- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
Sana neden verdi doktor canım? Ben 1 kutu kullandım yarın 2.ye başlıyorumbende de alttaki var. Ama çoğu kişi yarardan çok zararı var dediği için kullanmaya korkuyorum
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| |||||||
O optumkibbye | |||||||
| |||||||
F Fitimfitsinfit | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
B busefit | |||||||
A Asya-Hedef 65 kilo | |||||||
| |||||||
| |||||||
SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
---|---|---|
NormalYürüyüş | dk | 3Puan |
Tempolu Yürüyüş | dk | 4Puan |
Leslie | dk | 4 Puan |
Eliptik | dk | 5 Puan |
Yüzme | dk | 5 Puan |
Jillian | dk | 4 Puan |
Cardio | dk | 4 Puan |
Zumba | dk | 4 Puan |
plates | dk | 3 Puan |
Step | dk | 3 Puan |
pump it up | dk | 4 Puan |
Squat | 50 adet | 20 Puan |
Bisiklet | dk | 3 Puan |
Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 3 Puan/20 puan |
İp atlama | 15 Adet | 3 Puan |
adım | 5000 | 50 Puan |
Ya kaptanim canını sıkma bukadar olur gider. Bende 2 gun girmedim bi baktim ortalik karışmış merak ettim. Sen adil ve düşünceli bir insansın şurda bulunduğum kısa zaman zarfinda bile bu belli oluyor. Sen kendini bildikten sonra gerisi okadar da onemli değil bosver gitsin. Sanal dunya işlerini evine ailene yansıtma motivasyonunu da kaybetme.teşekkür ederim canlarım, sizleri bırakıp gitmeye gönlüm elvermiyor. yoksa burada ne işim var diye sorgulamaktan vazgeçemiyorum..
yaşananlardan dolayı 2 günlük uykusuzluk, moral bozukluğu, haliyle; evime eşime çocuklarıma yaşamıma yansıdığı gibi düzgün giden diyetime de yansıdı. duygusal yeme problemi olan biri olarak da bundan kaçamadım..
kırılan bir moni, sadece takımıyla ilgilenir, resmi işlerini yapar.. fazlası yok..
Sevgiyle..
Valla ben ya dogum kontrol ilacı yada bunla olabildigim icin mecbur birini kullaniyordum. Doğum kontrol ilacini nezaman kullansam cok kilo aldim ve kanamam kesilmeden devam etti oyuzden bu ilac daha masum geldigi icin onu kullandım.bende de alttaki var. Ama çoğu kişi yarardan çok zararı var dediği için kullanmaya korkuyorum
sözlerin için teşekkür ederim.Ya kaptanim canını sıkma bukadar olur gider. Bende 2 gun girmedim bi baktim ortalik karışmış merak ettim. Sen adil ve düşünceli bir insansın şurda bulunduğum kısa zaman zarfinda bile bu belli oluyor. Sen kendini bildikten sonra gerisi okadar da onemli değil bosver gitsin. Sanal dunya işlerini evine ailene yansıtma motivasyonunu da kaybetme.
Buhafta zaten çoğumuz salmis durumdayiz onumuzdeki hafta herkes hizaya girer bi guzel veririz kiloları.
Buarada benim durumum neoldu izinlimiyim yoksa tarti yok tartilamadi mi yazılacak. Cuma bildirim yapamayacağım kesin. Kilo almis olma ihtimalim de %90.
amiin inşallah gezomŞifa olsun inşallah
ben de bunun bir kutusunu bitirdim, regl oldum. İkinci kutuyu açmadım, korktum. Normalde üç ay bununla devam etmdm gerekiyordu. Bundan önce de iki ay farklı bir ilaç kullanmıştım. Ben de erken menopoz var canımSana neden verdi doktor canım? Ben 1 kutu kullandım yarın 2.ye başlıyorum
sen kaç yaşındasın canım? Ben 45 yaşındayım ama dr daha erken menopoz için dediValla ben ya dogum kontrol ilacı yada bunla olabildigim icin mecbur birini kullaniyordum. Doğum kontrol ilacini nezaman kullansam cok kilo aldim ve kanamam kesilmeden devam etti oyuzden bu ilac daha masum geldigi icin onu kullandım.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| |||||||
O optumkibbye | |||||||
| |||||||
F Fitimfitsinfit | |||||||
| |||||||
| |||||||
| 250 | ||||||
| |||||||
B busefit | |||||||
A Asya-Hedef 65 kilo | |||||||
| |||||||
| |||||||
Benim doktorum da 3 ay kullan dedi.ben de bunun bir kutusunu bitirdim, regl oldum. İkinci kutuyu açmadım, korktum. Normalde üç ay bununla devam etmdm gerekiyordu. Bundan önce de iki ay farklı bir ilaç kullanmıştım. Ben de erken menopoz var canım
EEkrangörüntusu aldim monicimKızlar lütfen her gün yaptığınız sporları bu listeden bularak TOPLAM PUAN DEĞERİNİ hesaplayıp menü bildiriminize ekleyin.
ilk sayfada bu tablo var
SPOR SÜRE/ADET PUAN NormalYürüyüş dk 3Puan Tempolu Yürüyüş dk 4Puan Leslie dk 4 Puan Eliptik dk 5 Puan Yüzme dk 5 Puan Jillian dk 4 Puan Cardio dk 4 Puan Zumba dk 4 Puan plates dk 3 Puan Step dk 3 Puan pump it up dk 4 Puan Squat 50 adet 20 Puan Bisiklet dk 3 Puan Bölgesel çalışmalar dk/ 50 adet 3 Puan/20 puan İp atlama 15 Adet 3 Puan adım 5000 50 Puan
Ben memlekette koydeyim tatilde cuma gunu tartilamiycam cunku cumartesiye kadar köydeyiz. Pazar gunu evime donucem. Eger bu cuma tarti bildirememem problem olmayacaksa izin istemiyorum. Ama sorun olacaksa izne ayriliyim. Suan cok dikkat edemiyorum yediğime ama doner donmez daha sıkı bi şekilde devam edicem.sözlerin için teşekkür ederim.
canımcım sen tatile gittin mi şu an neredesin? ne zaman döneceksin? cuma günü tartılma imkanın var mı? izin istiyor musun? durumunu bana tam izah edersen bende sana durumunu cevaplayabilirim.
Benin yasim 34 ama bende erken menapoz degil de pko var adetim basladigindan beri herhangi bi dongum yok 3 ayda 6 ayda senede 1 cani nasil isterse oyle oluyor. Oglum 2 yasina girdi mesela dogumdan beri sadece 1 sefer adet oldum o da 2 ay falan önceydi. Zaten oyuzden de kilo aliyorum sanırım.amiin inşallah gezom
ben de bunun bir kutusunu bitirdim, regl oldum. İkinci kutuyu açmadım, korktum. Normalde üç ay bununla devam etmdm gerekiyordu. Bundan önce de iki ay farklı bir ilaç kullanmıştım. Ben de erken menopoz var canım
sen kaç yaşındasın canım? Ben 45 yaşındayım ama dr daha erken menopoz için dedi
Monicimm , adam gun almaya gitti, hoop yarin saat 2 de gelin bosanin demisler. Hakim bir de kadin olacak. Bosanmak istiyor musun dedi. Kendisi dedim ,bosanmayi kabul ediyor musun dedi, kendisi zorladigi icin mecburen dedim, sözümu kesti son kez soruyorum bosanmayi kabul ediyor musun dedi ediyorum dedim ,ama tuvalette agladigimin yarisi da kadinin o tavriydi , zaten o saniyeden sonra kadinin ne dedigini anlamadim bile aglamamk icin zor tuttum orda kendimi.
Evdeki esyalara da gelince zaten koltuklar eski yani 20 senelik falan tv ler yeni birini alacagim klima yeni onu da alacağım , gerisi icin de 10 bin tl nakliye parasi verdigime degmez sadece camasir mak bulasik mak buzdolabina aciyorum ama olsun.
.
Şu an karsimda ,beyefendi ablasindan firca yemis olacak kibir sakin bugun. Eve cikacagin zaman soyle ben burdan senetle beyaz esya falan alayim oraya gondereyim dedi. Ama tabi ben guveniyor muyum hayir
Tamam d3dim o gun gelsin bakariz .:)
Aldım
Son kullandigim ballı kürler iştahımı çok açtı
Şimdi kürleri kullanma bitti, kendimi toplamaya çalışıyorum
65 kiloyum
Cuma günü tartın olmadığı için tartılamazsan, tartı yok bildirim yapmadı diye not düşerim. izne ayrılmak istemiyorsan ayrılman gerekmiyor. sen yine de yediğine içtiğine dikkat et, ekmek tüketme mesela bol bol yürüyüş de yapabilirsin. tatilden döndüğünde de sıkı bir şekilde devam edersin.Ben memlekette koydeyim tatilde cuma gunu tartilamiycam cunku cumartesiye kadar köydeyiz. Pazar gunu evime donucem. Eger bu cuma tarti bildirememem problem olmayacaksa izin istemiyorum. Ama sorun olacaksa izne ayriliyim. Suan cok dikkat edemiyorum yediğime ama doner donmez daha sıkı bi şekilde devam edicem.
Banada çok geliyorAllah boyle hakimeyi de bildigi gibi etsin
dikkat et gezom 57 leri gormustun cok geldi kilon bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?