Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

*** 10. TAKIM 696. ETAP ***

Aylin42konya(74,0///% )
Optumkibby(55,8///%)
sara_28(79,5///% )
Fitimfitsinfit(75,3///%)
Natsume (67,6///%)
Zehra_mda( 65,5///% )
moni(95,0///%)
Obezzto (88,1///% )
690. etap ta 88,1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye, yüzdesi 6 ya bölündü.
88prenses22 (101.9///)
9. Takımdan transfer oldu.

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

busefit(75,3/ )694. etapta 75,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Seyyaray (82,5/)yeni üye, bt:09/10/2020 bk: 82,5 h: 70,125
obesofobi ( / )yeni üye, bt:10/10/2020 bk: 100? h: ?
HLLAK (72,2/b)yeni üye, bt:12/09/2020 bk: 74 h: 63

Son düzenleme:
Kızlar lütfen her gün yaptığınız sporları bu listeden bularak TOPLAM PUAN DEĞERİNİ hesaplayıp menü bildiriminize ekleyin.
ilk sayfada bu tablo var

SPORSÜRE/ADETPUAN
NormalYürüyüşdk3Puan
Tempolu Yürüyüşdk4Puan
Lesliedk4 Puan
Eliptikdk5 Puan
Yüzmedk5 Puan
Jilliandk4 Puan
Cardiodk4 Puan
Zumbadk4 Puan
platesdk3 Puan
Stepdk3 Puan
pump it updk4 Puan
Squat50 adet20 Puan
Bisikletdk3 Puan
Bölgesel çalışmalardk/ 50 adet3 Puan/20 puan
İp atlama15 Adet3 Puan
adım500050 Puan

Ya kaptanim canını sıkma bukadar olur gider. Bende 2 gun girmedim bi baktim ortalik karışmış merak ettim. Sen adil ve düşünceli bir insansın şurda bulunduğum kısa zaman zarfinda bile bu belli oluyor. Sen kendini bildikten sonra gerisi okadar da onemli değil bosver gitsin. Sanal dunya işlerini evine ailene yansıtma motivasyonunu da kaybetme.
Buhafta zaten çoğumuz salmis durumdayiz onumuzdeki hafta herkes hizaya girer bi guzel veririz kiloları.

Buarada benim durumum neoldu izinlimiyim yoksa tarti yok tartilamadi mi yazılacak. Cuma bildirim yapamayacağım kesin. Kilo almis olma ihtimalim de %90.

bende de alttaki var. Ama çoğu kişi yarardan çok zararı var dediği için kullanmaya korkuyorum
Valla ben ya dogum kontrol ilacı yada bunla olabildigim icin mecbur birini kullaniyordum. Doğum kontrol ilacini nezaman kullansam cok kilo aldim ve kanamam kesilmeden devam etti oyuzden bu ilac daha masum geldigi icin onu kullandım.

sözlerin için teşekkür ederim.

canımcım sen tatile gittin mi şu an neredesin? ne zaman döneceksin? cuma günü tartılma imkanın var mı? izin istiyor musun? durumunu bana tam izah edersen bende sana durumunu cevaplayabilirim.

Şifa olsun inşallah
amiin inşallah gezom
Sana neden verdi doktor canım? Ben 1 kutu kullandım yarın 2.ye başlıyorum
ben de bunun bir kutusunu bitirdim, regl oldum. İkinci kutuyu açmadım, korktum. Normalde üç ay bununla devam etmdm gerekiyordu. Bundan önce de iki ay farklı bir ilaç kullanmıştım. Ben de erken menopoz var canım
Valla ben ya dogum kontrol ilacı yada bunla olabildigim icin mecbur birini kullaniyordum. Doğum kontrol ilacini nezaman kullansam cok kilo aldim ve kanamam kesilmeden devam etti oyuzden bu ilac daha masum geldigi icin onu kullandım.
sen kaç yaşındasın canım? Ben 45 yaşındayım ama dr daha erken menopoz için dedi

EEkrangörüntusu aldim monicim
Yarin memleket yolu
Cumaya ordayum insallah
Araya ozel gun falan da girecek
Ozel gun biter bitmez
Ben de tekrar aranizdayim insalllah
Bu.sefer canim sıkılmayacagi icin de daha saglikli bir surec olacagini dusunuyorum insallahh

Ben memlekette koydeyim tatilde cuma gunu tartilamiycam cunku cumartesiye kadar köydeyiz. Pazar gunu evime donucem. Eger bu cuma tarti bildirememem problem olmayacaksa izin istemiyorum. Ama sorun olacaksa izne ayriliyim. Suan cok dikkat edemiyorum yediğime ama doner donmez daha sıkı bi şekilde devam edicem.

Benin yasim 34 ama bende erken menapoz degil de pko var adetim basladigindan beri herhangi bi dongum yok 3 ayda 6 ayda senede 1 cani nasil isterse oyle oluyor. Oglum 2 yasina girdi mesela dogumdan beri sadece 1 sefer adet oldum o da 2 ay falan önceydi. Zaten oyuzden de kilo aliyorum sanırım.

Allah boyle hakimeyi de bildigi gibi etsin
Aldım
Son kullandigim ballı kürler iştahımı çok açtı
Şimdi kürleri kullanma bitti, kendimi toplamaya çalışıyorum
65 kiloyum

dikkat et gezom 57 leri gormustun cok geldi kilon bana

Cuma günü tartın olmadığı için tartılamazsan, tartı yok bildirim yapmadı diye not düşerim. izne ayrılmak istemiyorsan ayrılman gerekmiyor. sen yine de yediğine içtiğine dikkat et, ekmek tüketme mesela bol bol yürüyüş de yapabilirsin. tatilden döndüğünde de sıkı bir şekilde devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…