ben pandemiden dolayı sokağa çıkma yasağı günlerde hep leslie yaptım ve çok faydasını gördümCuma günü Yazılı tartı fotoğrafımı paylaşıcam.
menülerime de başlarım, yarın iyi bi alışveriş yapayım
Spor için de evde yapılan sporları araştırayım, bildiğiniz varsa söyler misiniz. Spora başlardım ama malum durumdan dolayı çekiniyorum biraz
ben pandemiden dolayı sokağa çıkma yasağı günlerde hep leslie yaptım ve çok faydasını gördüm
Günaydın kızlar
gunaydin kizceleerrr
cumaya ne kaldi kiii
moni canim yilda 2 kez izne mi cikiliyor benim bu ciktigim 2. izin. dondugumde ocaga kadar bir daha izne cikamiyor muyum
Leslie olabilir evet. 1den başlıyormuş onu da yapmaya çalışıcam. 100 e dayandımevde leslie ve zumba yapabilirsinuygun yer varsa sabah erken saatlerde yürüyüş de yapabilirsin.
Kahvenin yanında mis gibi kurabiye, kekbugün canım sıkkıncanım hiçbişey yapmak istemiyor havada yağmurlu ve soğuk hiç sevmem yağmurlu havaları hiç bişey yapmadan boş boş oturmak abur cubur yemek çay kahve içmek boş boş etrafa bakmak istiyorum yada avazım çıktığı kadar bağırmak töbe töbe değişik bir ruh halindeyim
Ay Rabbim şifa versin inşallaheşimin kuzenine beş altı ay önce akciğer kanseri teşhisi kondu kemoterapiye cevap vermedi iyice zayıfladı yemeden içmeden kesildi son bir haftadır durumu iyice kötüleşti dünde tekrar hastaneye yatırdık onada çok üzülüyorum daha altı yedi yıllık evli çoluğu çocuğu yok karısı çok çaresizim deyip ağladı çok kötü oldum yazıkkım bir hastalık bu kanser
benimde canım çekti haKahvenin yanında mis gibi kurabiye, kek
Ayağına sıcak su, üstüne battaniye
Ay canım çekti ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?