Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İsminiz (İsteğe Bağlı ): merve
Yaşınız :32
Boyunuz:153
Mesleginiz:öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 olum var biri 7 diğeri 3 yaşında
Emziriyor musunuz:yok
Yaşadığınız şehir:ankara
Kilo alma hikayeniz :hamilelikte çok kilo aldım sonrasında bir türlü motive olup veremedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:mutsuzum her sabah gardırobumdaki kıyafetlere bakıp bakıp giyecek birşey bulamıyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : 2 çocuk annesi hemde öğretmen sabah işe yetişme telaşı işten eve dönüş ev işi çocuklarla ilgilen derken hayatım böyle geçiyor

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)evet 3. Takımda yarışı mezun olmuştum
Şu anki kilonuz:74 olması lazım
Hedef kilonuz:60

ben pandemiden dolayı sokağa çıkma yasağı günlerde hep leslie yaptım ve çok faydasını gördüm

İyi geceler

menüm

sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Salatalık
2 dilim tb ekmek

öğle
Taze börülce salatası

akşam
Fırınta patatesli tavuk
1 kaşık yoğurt

su: 2lt
Spor: 10dk eliptik, 10 dk bisiklet, 40dk bölgesel/ağırlık, 3000 adım yürüyüş (230 puan)

bugün yeni bir başlangıç benim için dün gece kendimle çok konuştum kilo beni bu kadar mutsuz ederken çözümü basit olan birşeye neden katlanıyorum diye sorguladım sonunda vardığım nokta kendime karşı sorumluluğum var sağlıksız beslenerek kendimi mutsuz edemem buna hakkım yok artık burada olduğum için sizlere karşı da sorumluluğum var başlangıçlar güzeldir bir de hedefime ulaşırsam tadından yenmez
güzel bir gün herkesin günü aydın olsun

bugün canım sıkkın canım hiçbişey yapmak istemiyor havada yağmurlu ve soğuk hiç sevmem yağmurlu havaları hiç bişey yapmadan boş boş oturmak abur cubur yemek çay kahve içmek boş boş etrafa bakmak istiyorum yada avazım çıktığı kadar bağırmak töbe töbe değişik bir ruh halindeyim

eşimin kuzenine beş altı ay önce akciğer kanseri teşhisi kondu kemoterapiye cevap vermedi iyice zayıfladı yemeden içmeden kesildi son bir haftadır durumu iyice kötüleşti dünde tekrar hastaneye yatırdık onada çok üzülüyorum daha altı yedi yıllık evli çoluğu çocuğu yok karısı çok çaresizim deyip ağladı çok kötü oldum ya zıkkım bir hastalık bu kanser

bu arada yeni bir doktor buldum yeniden bir umut bebek tedavisine başlıyorum son bir kere daha deneyeyim diyorum belki bu sefer olur hayırlı sağlıklı bir evladım olur bende anne olurum hem korkuyorum hem seviniyorum yeni tedaviye başlamaktan çok karışığım bu anlamda da

Kahvenin yanında mis gibi kurabiye, kek
Ayağına sıcak su, üstüne battaniye
Ay canım çekti ha

Ay Rabbim şifa versin inşallah
Yada çekişmesin
Ailesine ve sizlere sabır versin canım, çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…