DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
@Aylin42Konya
@optumkibbye
sara_28
@Fitimfitsinfit
Natsume
@obezzto
88prenses22
B busefit
@Seyyaray
obesofobi
@HLLAK
YARIŞMA GENEL KURALLAR ÇERÇEVESİNDE YARIŞMAYA YENİ EKLENEN RESMİ KURAL:
DUYURU
16 Ekim Cuma (696. etap) itibari ile geçerli olmak koşulu ile;
Kilo bildirimleri fotoğraflı olarak yapılacaktır.
RESMİ ZORUNLULUKTUR, HERKES KİLO BİLDİRİMİNİ TARTI FOTOĞRAFI İLE YAPMAKLA YÜKÜMLÜDÜR.
obezzto bunu beğendi
yeni kurali gordum tarti fotosu eklenecekmis bize her turlu uyar zaten
evet, en azından TAHT SAVAŞLARINA kurban gitmeyiz.çok güzel olmuş canım
evet, en azından TAHT SAVAŞLARINA kurban gitmeyiz.
Ok oyle yapalım izne ayrilmayim dikkat edebildiğim kadar ederim. Oglum hastalandı canım sıkkın.Cuma günü tartın olmadığı için tartılamazsan, tartı yok bildirim yapmadı diye not düşerim. izne ayrılmak istemiyorsan ayrılman gerekmiyor. sen yine de yediğine içtiğine dikkat et, ekmek tüketme mesela bol bol yürüyüş de yapabilirsin. tatilden döndüğünde de sıkı bir şekilde devam edersin.
Ok oyle yapalım izne ayrilmayim dikkat edebildiğim kadar ederim. Oglum hastalandı canım sıkkın.
Banada çok geliyor
Eski istikrarın yok
Açlık yapıyım diyorum, eşim bu haftada evde
Haftaya ise başlıyor
Inşallah Bende Bikaç sefer 3 günlük tutmak istiyorum
evet, en azından TAHT SAVAŞLARINA kurban gitmeyiz.
Ok oyle yapalım izne ayrilmayim dikkat edebildiğim kadar ederim. Oglum hastalandı canım sıkkın.
Aslında bana açlık daha kolay geliyoraclik degilde saglikli beslenip yapabilirsin aslinda gezom aclikta zor cunku
aynen bu kural bizi korur en azindan
neyi var oglusunun canim gecmis olsun
Aslında bana açlık daha kolay geliyor
Bi başlasam gerisi gelir
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yokturOk oyle yapalım izne ayrilmayim dikkat edebildiğim kadar ederim. Oglum hastalandı canım sıkkın.
Geçmiş olsun canımİyi geceler
Benim modum düştükçe düşüyor. Üç gündür spora da gidemiyorum kendimi iyi hissetmediğim için. Bağırsaklarım bozulmuş, sürekli zortlayan bir baş ağrısı
kahvaltı
Yulaflı süt karışımı
öğle (dışarda yedim. Okul çıkışı evde yemek hazırlamakla vakit kaybetmeyip spora gitmek niyetindeydim)
Döner
Pilav
1 dilim pide ekmeği
akşam
Yarım kase sebze çorbası
Yarım tabak mantar sote
su: 2lt
Spor yok
Allah şifa versin canımSagolun kızlar. Hapsirik ve burun akintisiyla başladı. Ara ara da ateşi cikiyor huzursuzlugu iştahsızlığı ve halsizliği var. Sürekli yanimda kucagimda olmak emmek ve sarılmak istiyor. Burda hava baya soğuk geldiğimiz gece üşüttü sanırım.
B busefit88prenses22 sara_28
Sagolun kızlar. Hapsirik ve burun akintisiyla başladı. Ara ara da ateşi cikiyor huzursuzlugu iştahsızlığı ve halsizliği var. Sürekli yanimda kucagimda olmak emmek ve sarılmak istiyor. Burda hava baya soğuk geldiğimiz gece üşüttü sanırım.
B busefit88prenses22 sara_28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?