Basucuna sogan kesip koydum. Sabaha kadar da kicagimda yatti habire emdi. Bugun biraz daha iyi ateşi de yok. Kötü olursa gotururum.Çok geçmiş olsun canım doktora götür bu aralar tam hastalık mevsimi Allah şifa versin inşallah
Soğanın faydası oldumu canımBasucuna sogan kesip koydum. Sabaha kadar da kicagimda yatti habire emdi. Bugun biraz daha iyi ateşi de yok. Kötü olursa gotururum.
hayırlı yolculuklarBugün yola çıkıyoruz, yarından itibaren buralardayım
Benim için ilk haftalar çok zorlu olacak çünkü çok sağlıksız beslenme düzenim var
Umarım başarırım
geçmiş olsunOk oyle yapalım izne ayrilmayim dikkat edebildiğim kadar ederim. Oglum hastalandı canım sıkkın.
Faydası oldu sabah daha iyi kalktı. Kendim hastalaninca da koyuyorum ben insanin burnunu aciyor.Soğanın faydası oldumu canım
Teşekkür ederimmhayırlı yolculuklar
zor olmaz canımcım diyet bilincine girince kolaylaşıyor
hoşgeldiniz, ilk sayfada kurallarımız ve sizi tanıyabilmemiz adına küçük bi anketimiz var cevaplamanız gereken.herkese merhabalar yıllar öncesinden buralardan mezun olan ben tekrar kürkçü dükkanı misali geri dönüş yapıyorum son olsun diye umut ediyorum
Çok geçmiş olsunSagolun kızlar. Hapsirik ve burun akintisiyla başladı. Ara ara da ateşi cikiyor huzursuzlugu iştahsızlığı ve halsizliği var. Sürekli yanimda kucagimda olmak emmek ve sarılmak istiyor. Burda hava baya soğuk geldiğimiz gece üşüttü sanırım.
B busefit88prenses22 sara_28
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Aklıma yazdımFaydası oldu sabah daha iyi kalktı. Kendim hastalaninca da koyuyorum ben insanin burnunu aciyor.
Hoşgeldin canımherkese merhabalar yıllar öncesinden buralardan mezun olan ben tekrar kürkçü dükkanı misali geri dönüş yapıyorum son olsun diye umut ediyorum
benim sorunumda o, çok çabuk kilo alıyorumTeşekkür ederimmbugün tartılmadım cuma tartılmam gerekiyor diye. Umarım doğru yapmışımdır
Asıl cuma başlıyor sanırım her şey
Yarın alışverişe çıkayım ev abur cuburdan geçilmiyor çünkü
Marttan önce zorla verdiğim 15 kiloyu hop diye geri almışım. Çok hızlı kilo verebiliyorum ama çok da hızlı alıyorum ne yazık ki
evde leslie ve zumba yapabilirsinCuma günü Yazılı tartı fotoğrafımı paylaşıcam.
menülerime de başlarım, yarın iyi bi alışveriş yapayım
Spor için de evde yapılan sporları araştırayım, bildiğiniz varsa söyler misiniz. Spora başlardım ama malum durumdan dolayı çekiniyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?