Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi geceker
Güzel başlayan günü akşam yemeğinde yediğim dolmalarla mahfettim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor
Yeşillik

öğle
Lor peynirli salata

akşam
2 kabak dolması
Yoğurt
1 kase sebze çorbası

su: 2lt
Spor yok

Ayy canim monim ,bu hafta yorgun olurum diye muaf yazmişsın kurban olurum olsun ben yine de yazayim menü
Saat kaçti 14.00 gibi
Az patates kizartmasi
zeytin
Cay
(Bugunu ekmeksiz kapattim cok sukur)
..
Saat 19.00 gjbi
1.5 tabak pancar corbasi
...
Su 1.5 lt olabilir az olabilir ckk da olabilir
..
ay arkadaslar bugun saat 11 gibi uyandim
Yeni aldim elime telefonu cok is yaptim da kacta yedim ne kadar su ictum karistu biraz
Ama az yiyerek gunu kurtardim cok sukur

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
pazartesiye kadar diken üstündeyim. Bugün menümde bi iki paket hazır gıda var sadece. Odamdan çıkmadım. Yarın da çıkmıcam. Pazartesi sonuç temiz çıkar umarım. Kendimden değil ailemden korkuyorum
Bunu marttan beri üçüncü yaşayışım, hala alışamadım

Kahvaltıya közlenmiş kırmızı biber ve közlenmiş patlıcan ile dereotlu maydanozlu kuru soğanlı sarımsaklı nar ekşili limonlu harika bir salata yaptım üzerini ceviz ve lor peyniri ile süsledim çok nefis oldu yanında iki haşlanmış yumurta ve şekersiz iki bardak çay ohhh mis

Gunaydinn
moni cim sana canavar gibi bir uye geliyor Allah in izniyle
Benim uye olma durukuma baka misin
Daha once de demistim gobek var gobek gidince patir patir inecek kilom insallah diye
Gobek gitti cok sukur şu donem bana istahsizlik ile hayirli geldi şaka bir yana ilk baslarda uzuldum kimse kurulu yuvasinin yikilmadini elbette ki istemez ama ben cok mutsuzdum ya kendimi yeniden dogmus gibi hissediyorum adeta
...
En son 71 küsürle birakmisim ama olur mu bilemem listeye girme durumu
Cumaya kadar bir guzelce vereyim ,sizin guveninizi kazanayim sonrasi guzel olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…