Hoşgeldinizmerhaba. takıma katılmak istiyorum,84 kg olduğumu sanıyorum,eve gidince net kilomu yazabilirim. ben bi kuralları okuyup geleyim.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| m | ||||||
O optumkibbye | m | ||||||
| + | ||||||
F Fitimfitsinfit | |||||||
| +210 | ||||||
| m | ||||||
| +60 | ||||||
| +90 | ||||||
| |||||||
@Baby Cat | |||||||
B busefit | |||||||
| + | ||||||
@olvidos | |||||||
| |||||||
Eline sağlık kaptancımDÜNKÜ MENÜLER GELSİN
MENÜSPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Aylin42Konya m O optumkibbye m sara_28 + F Fitimfitsinfit Natsume +210 Zehra_mda m moni +60 88prenses22 +90 obezzto @Baby Cat B busefit obesofobi + @olvidos TopukluAyakkabi
Teşekkür ediyorum nezaketin içinhakkında hayırlı olsun canım. devam etmek istersen buradayız.
her gün sonunda düzenli menü paylaşıyoruz, tüm gün ne yedik içtik miktarlarıyla. Spor yaptıysak onları bildiriyoruz.kuralları okudum ancak tam olarak anlayamadığım şeyler var. şu an işyerinde olduğum için de detaylı inceleyemiyorum. ilk etapta yapmam gerekenleri özet geçebilme imkanınız olursa sevinirim.
Bu arada ismim Çiğdem, 84 kiloydum en son. tekrar tartılmak dahi istemedim bir süredir. hedef kilom şimdilik 70, sonrasında 65 civarına inmeyi düşünüyorum.
Yeni listemde ki kahvaltım, kahve ve protein bar
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| muaf | m | |||||
O optumkibbye | muaf | m | |||||
| + | ||||||
F Fitimfitsinfit | - | ||||||
| +210 | ||||||
| muaf | m | |||||
| +60 | +60 | |||||
| +90 | ||||||
| - | ||||||
@Baby Cat | muaf | ||||||
B busefit | - | ||||||
| + | ||||||
@olvidos | - | ||||||
| muaf | ||||||
Evet hepsinde haklısın çokcanımcım, sürekli acıkmanın sebeplerini yazıyım:
-sabah yediğin simit
-susamlı fındığın susamı
-dolmalarda ki pirinç
- bitki çayı içmemiş olman
- yetersiz su
bunların hepsi karbonhidrat içerdiği için, kan şekerin devamlı oynadı ve sonuç olarak hep acıktın.
- kahvaltıda sadece omlet ve salata olsaydı sadece tok kalacaktın.
-fındıklar da sadece çiğ fındık olsaydı ve yanında yeşil çay ya da bitki çayı olsaydı yine tok kalacaktın.
-akşam sebze yemeği olsaydı acıkmıcaktın
-son ara öğününde içeceğin bitki çayı (tercihen yeşil çay) da gece acıkmanı engellerdi.
Hoşgeldin canımmerhaba. takıma katılmak istiyorum,84 kg olduğumu sanıyorum,eve gidince net kilomu yazabilirim. ben bi kuralları okuyup geleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?