Çıkmam herhalde en kötü sabit çıkarımkasmıyım derken artı çıkma kuzum aman dikkat
Spor konusunda benim durum da aynıPankek 6-7adet(küçük)
Patates kızartması 12adet :)
Muz 6 dilim
Ev yapımı üzüm suyu
(Bu kahvaltı uçuk olabılır dengelemeyı dusunuyorum)
4adet çiğ badem
Yeşil çay
Fırında patatesli Balık
Bolca salata
2lt yakın su
Tam spor yapayım diyorum miniğim (16ay)bırakmıyo üzerime cıkıyo engelliyor beni
Ederim kaptanımkendine dikkat et canım
Ben hep açım bugünyarın tartı günü, lütfen bugünü çok hafif geçirin
Ac olman gayet normal hicbisey yememişsin kiEderim kaptanım
Ben hep açım bugün
Aslında onu bende diyorum ben birde aralıklı oruc grubuna üyeyim.orada da buradada aynı seyi dusunuyorum .ben az yıyordum ara öğün yapmıyordum ama grup kaptanı cok az yediğimi ve badem falan yememi söyledi .bu hafta eksi cıkarım insValla akşamları bazı menülere bakınca ne çok yiyormuşum buna rağmen iyi kilo veriyorum diyorum. Bazılarına da bakınca az bile veriyorum diyorum şaşkınım
Perşembe günlerini hafif geçiriyorum canım. Gün içinde de hep dışardaydım yemedimAc olman gayet normal hicbisey yememişsin ki
valla bu senenin ilk lahanasıydı. Nasıl yedim biliyor musun Allaaaahhhallahhh
sırf şu menü için seni döverimm
en sevdiklerimmmmm
kaptanın açken sen kaptanının en sevdiği şeyleri mi yiyon kızzz
düzelttim düzelttim. Kız senle de yeriz aa istanbul da değil misin?? Bir gün toplaşırız lahananın her çeşitini yaparım sana. İstediğin lahana olsunne ayarını bozdun de hele, bensiz yediğin karalahanadandır o
bak burada da var bir lahanacı. Dıblenin hastasıyım ben ama iç yağlı olacakMerhaba
Dün netim yoktu o nedenle giremedim kusura bakmayin
Bugunku menum
Saat 14 müydü neydi
1 tabak pancar diblesi
2 bardak cay
...
Saat 18.00
1 tabak dible
Saat 20.00
1 fjncan Turk kahvesi
Su simdilik 1 lt civari
Spor yok
çok güzel bravoİyi akşamlar
diyetisyen kontrolüm vardı bugün 1kg vermişim hemi de sonunda yağdan vermeye başlamışım. Güne moral dolu başladım o yüzden :d
Sıkıcı diyet lsitem de azıcık değişti, sabahları hala haşlanmış yumurta ve lor var ama ben yulaf yapıcam galiba yine
menüm
kahvaltı
Yok (diyetisyenden sonra okula geçtim yapamadım bugün)
öğle
2 yumurta kızartması
1 dilim ekmek
ara
1 kayısı kurusu
12 çiğ badem
akşam
2 tavuk baget
1 kaşık pilav
spor: 10dk kardiyo, 40dk bölgesel/ağırlık
Su: 2lt
gün biter
Teşekkürlerçok güzel bravodiyet ve spor nasıl güzel yağ yaktırıyor değil mi
Ay benim de neler çekiyor canım bir bilsen. Birde hastanede arkadaşlar neler neler yiyo yanımda insanın bi içi gitmiyor değil hani. Ben geçen hafta baya yedim aslında ama köydeydim tam istediğim şeyleri değil de fazlaca ekmek yedim. Bayadır ekmek te yemiyorum doğru düzgün onu yiyebilmem bile bişeydir. Şükür yine de fazla kilo almamışım aldığımı da verdim buhafta.Teşekkürler
1,5 aydır düzenli diyet ve spor yapıyorum aslnda ama ilk defa bu hafta yağdan kilo vermeye başldım
Benim yağlar çok dirençli görünüyor
Şu an evde cips, browni, çikolatalı gofret, çikolata var ama güzel gidişatı bozmamak için ağzıma koymuyorum
Çikolata tüketmeden hiç bu kadar uzun süre durmamıştım daha önce
aşerir gibi tost çekiyor canım bir haftadır 65 olunca yemeye karar verdim onu bi gün
Annem de oyle ic yagsiz kesinlikle yemez :)valla bu senenin ilk lahanasıydı. Nasıl yedim biliyor musun Allaaaahhh
düzelttim düzelttim. Kız senle de yeriz aa istanbul da değil misin?? Bir gün toplaşırız lahananın her çeşitini yaparım sana. İstediğin lahana olsun
bak burada da var bir lahanacı. Dıblenin hastasıyım ben ama iç yağlı olacakyoksa yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?