Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kutlayalım tabi ya
Ben her hafta bir kere yiyorum aslında istediğim bir şeyi
Ama iki haftadır yerinde sayıyordu kilom ara verdim o serbest öğüne. Kendime de hedef belirledim işte 65 olunca bir öğün istediğimi (tost) yiyeceğim.
Bizim evdekiler yerdi ama eşim de spora başladıktan sonra yediklerine dikkat etmeye başladı, kurtuldum.
ama kızım abur cuburlrını yerken bana da yediriyor hala. Geçen hafta cips tırtıkladım onun yüzünden. Sakız alıyorum ağzıma özellikle boş bulunup da atmayayım cipsleri diye ama. Sakızı çıkar diye komut veriyor bana cips yedirmek için
Fazla kilo almadan atlatmanız süper olmuş Ürünlerin doğal olmasından mıdır havasından mıdır nedir köye gittiğimizde ben de diyet miyet yapmıyorum her şeyi yiyorum ama kilo almıyorum

önce dünkü menümü yazayım
sabah
bir haşlanmış yumurta
peynir
domates ve salatalık
şekersiz çay

öğle
iki lahmacun
ayran

akşam
peynir ve zeytin
bir çay kaşığı vişne reçeli
iki dilim ekmek
şekersiz çay

su 1 litre spor 15 dakika leslie ve 10000 adım 60 + 100 = 160 puan

moni

Yuzde hesaplamasini unutan arkadaslar icin

( Gecen haftaki kilo - yeni kilo ) × 100
------------‐-------------------------------------------
Gecen haftaki kilo

.

Yani benimki şöyle
(77.3 - 75.9) ×100 = 140
-------------------------------------- = 1.81 vs
77.3

.
1.85678 falan olsaydi 1.86 ya yuvarlanacakti

ben izinden dönüyorum nasıl hesaplanacak bilmiyorum. ( hesap yapmayı sevmiyorum diyemedim )

herkese merhabalar yarışmaya katılmak istemiştim fakat 3 gün önce diyetisyene başladım bu ara sadece ona odaklanmak istiyorum belki bir süre sonra kilo vermiş olarak tekrar yarışmaya katılırım teşekkür ederim herşey için

Günaydın kizlar hayırlı cumalar süper kilolar verilmiş masaalah herkesi tebrik ediyorum. Benden geçen haftaya göre az gitmiş gözüküyor ama geçen hafta sonu 77 yi görmüştüm tartıda oyuzden bendende fena gitmedi aslında. Çok şükür oruç sayesinde toparladım bidahada okadr sapitmak yok

Geçen cuma 76
Bu hafta 75.8
-200 gramcik
Yüzde 0.26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…